3 fasen van ondernemen

Iedere onderneming bevindt zich in een bepaalde fase. Geen enkele fase is ‚Äėbeter‚Äô dan de ander, iedere fase brengt wel andere problemen en kansen met zich mee. 96% van alle bedrijven zal nooit voorbij de¬†start-up¬†fase komen. Dit komt met name omdat iedere fase obstakels met zich meebrengt die niet iedereen bereid is op te lossen. Soms is kiezen voor stagnatie in de¬†start-up fase¬†aantrekkelijker.

Wil je tot de 4% gaan behoren die in de grow-up of scale-up fase terecht komt, dan kun je het beste voorbereid zijn op de nodige stappen die erbij komen kijken.

In iedere fase spelen andere uitdagingen en problemen. Zaken die kunnen zitten in het bedrijfsfundament of in de leider van het bedrijf. De struikelblokken zijn voor vrijwel iedere onderneming, ongeacht branche, zeer vergelijkbaar. Alle problemen die per fase voorkomen zijn al een keer opgelost door een bedrijf/ondernemer die jou voor is gegaan.

Lees meer over de Start-up fase, de grow-up fase en de scale-up fase. Per fase beschrijven we de problemen en uitdagingen die erin voorkomen en bieden we mogelijke oplossingen. Zodat je je voor kunt bereiden en klaar kunt maken voor de groei richting die 4%.

Reactie plaatsen