John Slabbekoorn Jeanet Wolf | Lifestyle of Business reviews

Wat anderen zeggen over 

Lifestyle Of Business

Een greep uit de reacties van onze Lifestyle of Business Cliënten vind je hier

"Meer Rust en Meer Winst"

Geert-Jan en Arieke hebben een belastingadviesbureau/ administratie kantoor en hebben tijdens de 1,5 jaar onder begeleiding van Jeanet enorme stappen gezet als het gaat om Zakelijke en Persoonlijke groei. 


Waar ze vandaan kwamen en waar ze nu staan ontdek je in het bestandje via de button hieronder ⤵️

Van 45K verlies naar 60K winst in 6 maanden

Lees hier hoe 1 op 1 klant Charlotte op het punt stond alles op te geven. Totdat ze de laatste stap durfde te zetten, startte met een 1 op 1 traject bij LSOB. En binnen 6 maanden van -45K verlies naar +60K winst (ja, winst, niet omzet ;) ) wist te groeien.

"Meer misbaar en Meer grip"

Wendy Peeters heeft haar Boutique gym tijdens de coaching met Jeanet van ruim een jaar laten groeien van een kleine studio met Wendy als enige coach. Naar een flink uitgebreide studio met 3 trainers die naast Wendy de klanten begeleiden.


Waar Wendy vandaan kwam en waar ze nu staat ontdek je in het bestandje via de button hieronder ⤵️

Hier kun je een aantal case studie interviews lezen of bekijken

john-slabbekoorn-jasper-bakx

Jasper Bakx: Van vaak boos naar een echte leider

“Het voelt alsof ik echt herboren ben, het is bijna magisch.”
Isabelle Feteris - Coaching Lifestyle of Business

Isabelle Feteris: van aardig gemiddeld naar 53K p/m als mindset coach. En dat zonder lancering.

"In één maand had ik de volledige investering al terugverdiend.
John Slabbekoorn - Jos Verveer

Jos Verveer: van Eenpitter naar Kozijnen Imperium

"Ik begon alleen op m'n zolderkamertje. Nu heb ik een heel team en woon ik de helft van het jaar op Aruba met m'n gezin:

Cynthia Schultz: Van reactief blogger naar Structuurjunkie Imperium

"Ik stond onderaan de streep 50.000 euro in de min." 
John, Shirley Brouwers, Rianne

Shirley Brouwers: Van niks en in loondienst naar duizenden euro's per maand

"Ik merkte aan mezelf dat ik niet de tools in handen had om dat te doen"
coen-en-marijke-lifestyle-of-business-coaching

Van hobby naar bedrijf door LSOB coaching + consultancy van Rianne Bakker

“Ik had nog steeds in mijn hoofd dat John mij gewoon wat wilde aansmeren”

Bekijk hieronder zeker even de mini compilatie om te zien met wat voor soort bedrijven we onder andere werken ⤵️

Tibor Olgers over Kickassleven.nl

Van 3k naar 11K p/m met haar SUPschool.

En zelfs naar LSOB Coach.

Lees hier hoe 1 op 1 klant Rianne haar SUPschool uitbouwde tot een succesvolle onderneming. En wat al haar prachtige resultaten waren na ons traject samen.

These slides will be slide-able on the live version of your page!

"Uiteindelijk ben ik heel blij dat ik er vol voor gegaan ben"

Ik heb heel erg veel geleerd van John&Jeanet. Niet eens alleen over mijn bedrijf maar ook vooral over mijzelf. Ik sta nu nog sterker in mijn schoenen.


Zo heb ik gisteren weer bij een groepje de prijs verhoogd waar nogal wat commentaar op kwam. Ik hield vast en vertelde dat dit het is. Dat dit het gewoon waard is voor nu. Ik heb niet meer nagedacht om ze ook nog maar wat korting te geven.


Ik ben nu niet meer bang dat alles instort als iedereen ineens stopt. Want ik weet dat inmiddels instaat ben om alle gaten direct weer op te vullen. Ik weet dat mensen bereid zijn om wel de prijs te betalen die het waard is.


Ik zou de coaching zeker aanbevelen aan ondernemers die nog niet alles uit hun business halen wat eruit te halen valt. En dat zijn er veel ;)

Marielle - 

van Es Personal Training en coaching

 • “Er waren geen twijfels om te starten, we hadden het echt nodig”


  We hebben al zo’n hoop coaching gehad waarin we elke keer weer te horen kregen WAT we moeten doen. En verder moesten we het maar uitzoeken. Daarom liepen we op een gegeven moment echt vast omdat we niet wisten HOE we het moesten doen.


  Jullie kwamen op ons pad en na het eerste gesprek hadden we geen twijfels om te starten. We hadden echt inhoudelijke hulp nodig. En dat is wel heel erg goed gelukt.


  Onze ervaring is een hele goed service. En als we ergens meezitten wat niet we niet snappen of na uitleg toch nog niet wil lukken dan worden we elke keer toch wel weer geholpen. Net zo lang en vaak als nodig is en vaak zelfs met video’s.


  We hebben nog nooit zo’n goede service gehad, echt waar.  

  Hans en Betsy - Slank4ever
 • “Je wordt niet in het diepe gegooid maar echt stapje voor stapje aan de hand genomen”

  We wisten niet direct of we wel moesten starten aan weer een nieuwe coachingstraject. In eerdere trajecten hebben we vooral geleerd wat we moesten doen maar hoe we iets moesten doen vertelde niemand ons. We waren daarom wat terughouden.


  Omdat dit geen theoretisch traject is maar heel praktisch is ingestoken was dat uiteindelijk de reden voor ons om wel te starten. De praktische kennis was echt nog wat me misten. De HOE.


  Wat dat betreft is er een nieuwe wereld voor ons opengegaan. Dat er dus zoveel mogelijk is op online gebied, dat je er zoveel mee kunt bereiken. Door het traject zijn er echt meer nieuwe deuren voor ons opengegaan.


  Eerder kregen we alleen klanten via-via en door gewoon koud te bellen. We hebben ook echt heel veel koud gebeld. Maar het is voor ons gewoon nog steeds niet leuk om op die manier met de deur in huis te vallen.  

  Paul en DorotheMy-Bizz

 • Sales gesprekken zag ik eerst altijd tegen op en werd ik heel nerveus van, maar ik merk nu dat met een krachtige mindset ik deze gesprekken juist zie als het leveren van waarde ten opzichte van de persoon waarmee ik in gesprek ben.

  Femke de Jong over 1-1 business coaching met Jeanet

   Femmevalerie.com 


  "[...] En dan kom ik toch elke keer hierop uit. Dankbaar. Intens dankbaar dat ik jou heb leren kennen. Intens dankbaar dat ik nog een half jaar met jou kan werken. Intens dankbaar voor wat we al samen hebben gedaan de afgelopen 6 maanden.


  Ik denk serieus dat je mijn leven hebt gered.


  Ik hoop dat ik ooit iemand zijn leven zo waardevoller kan maken als wat jij bij mij hebt gedaan.

  Woorden schieten tekort, maar dank je wel, uit de grond van mijn hart. "

  Joosje,  over 1-1 Life-coaching met Jeanet

  “Ik weet nu hoe je ook echt wat uit facebookadvertenties kunt halen en dat je er niet alleen maar geld hoeft in te gooien zonder dat er wat uitkomt”

  Ik heb nooit echt goede feeling gehad met online coaching. Ik was behoorlijk sceptisch en vond het eigenlijk een wat opgeblazen gedoe. Alleen bij nader inzien heeft het mij heel veel waarde geboden. Ik ben er echt beter van geworden. Als persoon maar als bedrijf ook.


  Ik krijg veel meer gedaan omdat ik nu veel meer rust, regelmaat en structuur heb. Qua bedrijf is er ook meer orde en overzicht gekomen. Iets wat ik eigenlijk nog nooit heb gehad.


  Mijn mailbox was altijd vol en is nu overzichtelijk en opgeschoond met alleen de mailtjes van de dag die het op dat moment is. Hetzelfde geldt voor mijn bureaublad. Dit stond helemaal vol met foto’s, mapjes en andere dingen. Nu heb ik alleen nog maar de belangrijkste dingen staan die ik altijd gebruik.


  Nog een belangrijk ding dat ik geleerd heb is hoe Facebook adverteren überhaupt werkt. Ik merk nu dat als je het op de juiste manier toepast dat je er ook echt wat uit kunt gaat halen. Dat je je geld ook echt kunt verdubbelen met facebook en dat je het er niet alleen maar in gooit.
  Paul - Q&Q Baitproducts 

  Succes op business vlak. Qua omzet, klanten, branding, bereik.  Dat is wat ik zocht - En heb gevonden"

  Ik wist door andere coaching inmiddels wel al WAT ik allemaal moest doen maar nog niet HOE ik dat nu moest omzetten in de praktijk en dat heb ik geleerd in dit traject.


  Zo heb ik onder andere geleerd hoe je echt goede landingspagina’s opstelt. Hoe je jezelf neerzet als ondernemer op zakelijk vlak. Maar ook het stukje op persoonlijk vlak. Hoe je krachtige keuzes kunt maken om jezelf goed te voelen.


  De mix van die twee, het zakelijke en persoonlijke sprak mij heel erg aan en dat is ook waar ik heel veel waarde uit heb gehaald. Ik heb dat nog niet ergens anders op deze manier zo ervaren of gezien bij andere coaches of andere groepen. Dan is het puur marketing of puur persoonlijk zoals bijvoorbeeld hoe ga je om met stress.


  Het traject heeft ervoor gezorgd dat ik doelgerichter ben geworden. Ik weet nu hoe ik mezelf wil neerzetten. Hoe ik mij wil en kan onderscheiden van alle andere ondernemers. Daar heeft het me wel hele goede handvatten bij gegeven. 


  Daarnaast ben ik van €500 naar €7000 omzet per maand gestegen binnen ongeveer een half jaar. Iets dat alleen lukte door de juiste keuzes, handvatten en acties.

  Femke - Femmevalerie.com

  Wil je weten wat het beste bij jou past om door te groeien?

  arrow_drop_up arrow_drop_down