We houden van eenvoud, overzicht en gemak.

Daarom hebben we hieronder alles in de juiste volgorde voor je gebundeld. Heel veel plezier met al het moois hier verder op deze pagina! 

Nieuw met ons? ->> begin hier
Misbaar in je bedrijf test

➡️ Je wilt een bedrijf waarin je meer misbaar bent in plaats van dat jouw business altijd maar afhankelijk blijft van jou (= gevaarlijk)


Ontdek de knelpunten in je business.
Ontvang een gepersonaliseerd rapport om ze te fixen. 


Weten hoe je business er precies voorstaat op de belangrijkste 4 pijlers zou geen vraagteken moeten zijn. Helaas is dat het vaak wel.

Onze test geeft je binnen 2 minuten een gratis, gedetailleerd rapport, met daarin de gezondheid van jouw business. Inclusief makkelijk toepasbare stappen om de 4 belangrijkste pijlers te verbeteren.


🎁 Als bedankje krijg je na het invullen van de test de kans om onze kennismakingstraining Relaxed Vlammen op Slippers aan te schaffen voor maar €1. Dat is 98% korting! (dit is uiteraard niet verplicht om te doen)


null

Relaxed Vlammen

Vlammen zonder te relaxen laat je opbranden. Relaxen zonder te vlammen maakt het leven zinloos. Combineer ze en je geniet ontspannen val alle groei.

Comfortabel Discomfort

Altijd oncomfortabel zijn geeft een rotleven. Enkel kiezen voor comfort maakt je zwak en weerloos. Word comfortabel met zelfgekozen discomfort en je wint.

Onbewogen Veerkracht

Altijd veerkrachtig zijn maakt je een push-over. Onbewogen blijven haalt de flow uit je leven. Beide samen laat je krachtig meedansen met dat wat is.

Begrensde Vrijheid

Zonder dag is er geen nacht. Zonder kaders heb je geen echte vrijheid. Heb heldere grenzen en vrijheid zal stromen op ieder vlak.

Gratis Brochure MBA op Slippers

Ondernemersopleiding om van Vakman door te groeien naar Leider in je bedrijf


Voor ondernemers waarvan het bedrijf instort als ze niet zelf aanwezig zijn

  • In deze online opleiding ga je relaxed vlammen: misbaar worden in je bedrijf terwijl je winst blijft groeien
  • Het is voor harde werkers die het relaxen nog niet zo onder de knie hebben
  • Bouw in 12 maanden tijd met de LSOB-coaches aan je bedrijf en aan jezelf
  • Transformeer in 2 uur per week van harde werker naar relaxte leider
  • Video's, implementatiemiddagen, Q&A's en community
  • Bewezen methode gecombineerd met Consultancy, Coaching én Accountability

Heb je niet direct behoefte aan de gratis test of onze magazines maar
wil je wel graag onze waardevolle mails ontvangen? 

  • De mails die wij sturen zitten vol met persoonlijke verhalen met inzichten, stappen, tips, video’s, podcasts, artikelen, worksheets die jou als ondernemer maar zeker ook als persoon heel veel gaan opleveren.


PS. Schrijf je vooral niet in voor onze Vakman naar Leider-mails als je op zoek bent naar snelle rijkdom zonder het werk te hoeven doen. Daar zijn al een miljoen zelfbenoemde coaches en guru's van die je daarbij zeggen te kunnen helpen.


Onze mails zijn trouwens ook niet geschikt voor tere zieltjes die niet tegen direct taalgebruik kunnen. Overigens zijn onze mails wel overwegend leuk en luchtig geschreven. 

3 podcast shows

  • Lifestyle of Business Podcast
  • Imperium Podcast
  • Gelukkig om niks en Ondanks alles podcast