arrow_drop_up arrow_drop_down

Kies hieronder de Show die jij wilt beluisteren

Aan te raden is om ze gewoon allemaal te luisteren ;)

KickassBusiness Podcast - Jeanet Wolf

Lifestyle of Business Podcast

Een podcast die is opgestart in de tijd dat Lifestyle of Business nog Kickass Leven en Kickass Business was.


Omdat de lessen voor jou als ondernemer waardevol zijn hebben we besloten deze podcast te handhaven en zelfs aan te vullen op regelmatige basis.


LET OP: Vanaf aflevering #168 delen John en Jeanet als duo samen hun waarde in de tweewekelijkse masterclasses waarin ze de diepte ingaan op een specifiek ondernemers-onderwerp.


Kickassleven Podcast - Jeanet Wolf

Imperium Podcast

Een van onze kernwaarden is Openheid.

Precies wat je in deze show zult vinden.


 Jeanet neemt je mee achter de schermen. Niets wordt achtergehouden. Successen, tegenslagen, moeilijke momenten, inzichten. Alles komt voorbij.


LET OP: Vanaf aflevering #500 geeft Jeanet je iedere week 1 diepgaande masterclass over een specifiek onderwerp.
Zeer aan te raden als je wilt excelleren op mentaal, zakelijk, emotioneel, spiritueel en financieel gebied van je leven.


Gelukkig om niks en Ondanks alles podcast

Hoe fijn gaat het zijn als je niet constant boos, geïrriteerd en onzeker voelt als mensen dingen doen en zeggen die je triggeren of wanneer je omstandigheden ronduit vervelend zijn.


Hoe kun je mindset, spiritualiteit en al het materialistische in het leven combineren?


In deze podcast leert Jeanet Wolf je om ongeacht je situaties of omstandigheden je intens gelukkig te voelen en spiritueel en mentaal op een steeds hoger niveau te komen. Stukjes uit haar andere shows, video’s en trainingen deelt ze zodat jij leert Gelukkig zijn om niks en Ondanks alles. Concreet, down to earth, heel praktisch met een sprankeltje spiritualiteit er overheen hier en daar. Het beste van alle werelden gecombineerd.