arrow_drop_up arrow_drop_down
Lifestyle of Business Club header| Jeanet Wolf

Accountability op Slippers

Eindelijk een groep gelijkgestemden met die stok achter de deur

Accountability op Slippers_Start | LSOB

eind april

Accountability op Slippers_aantal plekken | LSOB

kleine groep

Accountability op Slippers_instap eis | LSOB

als je tussen 4 en 17K pm omzet draait

LET OP: Laatste Kans om Met Jeanet te Werken

Wil je met Jeanet werken maar is de 1-op-1 begeleiding met haar (nog) niet binnen je bereik?

Dan is dit je laatste mogelijkheid.

In deze groep begeleidt Jeanet jou en je mededeelnemers nog. Alle eventuele daaropvolgende rondes van Accountability op Slippers zullen onder leiding van de LSOB Co-coaches gegeven worden.

Lifestyle of Business Club_team | Jeanet Wolf

Je wilt je omringen met andere groot denkende ondernemers maar kunt die nergens vinden...

We spreken met regelmaat ondernemers die heel graag willen groeien. Ze willen zich omringen met andere ambitieuze ondernemers. Ze zouden graag deelnemen in een Mastermind. Maar iedere keer gebeurt er 1 van de volgende 2 dingen.


1️⃣Of ze vinden ondernemers die toch kleiner denken, minder ambitieus zijn en hen niet omhoog kunnen tillen zoals gehoopt. Het niveau valt tegen. 

2️⃣Of ze vinden ondernemers waar ze 'niet welkom' zijn omdat ze zelf nog te klein zijn.


Super frustrerend. 


Het enige dat dan nog overblijft zijn plekken waar je 'kunt netwerken', terwijl jij echt wilt groeien. Ja natuurlijk wil je connecties maken met andere ondernemers en eventuele samenwerkingspartners. Maar liever nog wil je leren. Je bedrijf verder ontwikkelen. Groeien met je bedrijf. Groeien als persoon.


Je bent simpelweg opzoek naar een kleine besloten groep ondernemers die allemaal groot denken, ambitieus zijn en willen groeien. 

Een plek waar je een combinatie vindt van een netwerkborrel, een mastermind, leren van experts en een business-club in 1.


Die plek heb je nu gevonden ;)

Lifestyle of Business Club groep lsob| Jeanet Wolf

Als je nu nog niet weet of een groep wel bij je past lees dan zeker nog even verder. Wij waren eerst ook anti... ;)

Half 2018 hadden we met onze ondernemers uit de LSOB-university een uitje. We gingen varen door de grachten van Utrecht en hadden een netwerk borrel naderhand. 

Iedereen gaf aan 'wat fijn om te omringen met gelijkgestemden'. 'Wat fijn om in een groep te zitten waarin iedereen groot denkt'. 'Eindelijk een plek waar ik begrepen word'.

Dankzij al deze ondernemers besloten we Accountability op Slippers in het leven te roepen. 


Een groep ondernemers die met regelmaat offline en online samenkomt. Die samen Masterminden, omringen met grote denkers, leren van de experts die komen spreken, samen lunchen of dineren, kunnen netwerken zodat er ook ruimte is om zakendeals te sluiten. 


Een groep die in het teken staat van openheid, business groei, integriteit en het behalen van meetbaar resultaat.

Wie zijn wij?

Lifestyle of Business Club John en Jeanet| Jeanet Wolf

Wij zijn John en Jeanet. In 2005 hebben we elkaar leren kennen op vakantie in Oostenrijk. In 2014 trouwden we samen op Kauai. Sinds 2016 reizen we permanent de wereld over.

We zijn levenspartners en businesspartners. We combineren heel slap ouwehoeren met zakelijke groei. Of, zoals we het bij Lifestyle of Business noemen: Serieuze Gezelligheid.


Alles dat we doen, doen we serieus. Doen we omdat we een verschil willen maken. Maar overal zit Gezelligheid in gemengd. Want waarom statisch en afstandelijk doen als je ook kunt lachen met z'n allen terwijl je keihard groeit met je business?


De afgelopen jaren tijdens de groei van ons bedrijf, zijn we ontelbaar vaak tegen obstakels aangelopen. Dingen die we graag zouden willen bespreken met andere ondernemers.


Maar, in het begin 'waren we te klein'. We telden niet mee. We mochten niet mee doen in Masterminds omdat we niet voldeden aan de eisen. Of we konden niet een investering doen van 15.000-25.000 euro voor een jaar-mastermind, omdat we toen simpelweg niet de mogelijkheden zagen om dat voor elkaar te krijgen.


Dus deden we maar gewoon wat we dachten dat het beste was. Wel schakelden we altijd 1 op 1 coaching in - dat doen we nog steeds overigens - maar dat is toch anders. Dat is niet 'ondernemers onder elkaar'. 


Er was nog een ander obstakel: We zijn beide nogal mensenschuw en hebben aardig veel tijd nodig om met mensen te gaan praten. Als we eenmaal praten, zijn we los. Maar de stap om in contact te komen met anderen vinden we gewoon echt heel moeilijk.


Daarom waren netwerkborrels en andere business-clubs ook niks voor ons. Daar voelen we ons zo ongemakkelijk bij dat we dat simpelweg niet willen.


Uiteindelijk vonden we zelf onze weg en verzamelden we gaandeweg de juiste ondernemers om ons heen. En toch was het heel wat makkelijker geweest als we niet zelf alles hadden hoeven uitzoeken.


Om te voorkomen dat jij precies dezelfde struggle moet doorlopen, hebben we dan ook besloten om  een laagdrempeligere mastermind te starten: Accountability op Slippers.


Vermoedelijk wil je dit...

Lifestyle of Business Club gelijkgestemden| Jeanet Wolf

Als je net zo bent als wij, dan zul je heel serieus zijn met je bedrijf. Dan weet je wat je wilt, wil je groeien, wil je kennis verzamelen en wil je veel leren van anderen.


Dan houd je niet van dom geneuzel en theekransjes waarin je 'gezellig kletst' met je mede-ondernemers. Dan wil je gewoon de diepte in met business voering.


En misschien ben je stiekem wel net als wij, aardig introvert waardoor het connecten een puntje is voor je... 


Dan herken je je vast ook in het volgende:

 • Je weet dat je een bedrijf moet bouwen want wat je nu doet is heel breekbaar. Maar je kunt niet de juiste groep vinden die jou daarin ondersteunt om dit op te bouwen.
 • Je kent de waarde van een goede omgeving, maar hebt moeite die omgeving te vinden. Je vrienden en familie snappen je niet en zomaar connecten met andere ondernemers blijkt lastiger dan het klinkt.

 • Je bent tegen een plafond aangelopen als het gaat om geld verdienen in combinatie met de te besteden uren. 
 • Het is elke keer maar weer de vraag of er volgende maand wel genoeg geld binnenkomt.
Lifestyle of Business Club_goede gesprekken | Jeanet Wolf
 • De wil om (kleine) taken uit te besteden is er wel maar je vind het spannend om anderen het werk te laten doen wat je zelf zo goed kunt.
 • Je vind het fijn om die stok achter de deur te hebben. Om accountable gehouden te worden op de momenten dat je dreigt te verslappen. 
 • Je houdt van luxe, gezelligheid en goede gesprekken op niveau. Je houdt er van als de dingen klasse uitstralen en een hoog niveau hebben.

Bij Accountability op Slippers vind je de lang gezochte succes-omgeving

Positieve berichten deelnemers Accountability op Slippers


➡️ De max 10 deelnemers in Accountability op Slippers worden allemaal gescreend voor deelname. Zodat je gegarandeerd bent van een hoog niveau in de groep.

➡️We komen in ieder geval 2x met de groep offline bij elkaar in een luxe, high-end omgeving. Visualiseren en voorover blijven leunen zodat je blijft groeien vinden we heel belangrijk. Wij geven je alle mogelijkheid om luxe en succes te voelen en ervaren.

➡️ Iedere maand hebben we een Mastermind sessie. In deze sessies bespreken we alles dat in de grote masterminds ook besproken wordt. 

➡️Inclusief 2x een 1 op 1 gesprek met je persoonlijke coach om je maximaal te ondersteunen.

➡️ Tijdens de offline meetingen komt er een expert spreken die met jou de diepte ingaat over business voering. Zodat je constant bij leert.

➡️ Tijdens de offline meetingen lunchen (of dineren) we met de gehele groep en is er alle ruimte en tijd om te netwerken.

➡️ Geen oppervlakkige gesprekken of onderwerpen die niets te maken hebben met het groeien van je bedrijf. Maar business-strategieen, connecten en eindelijk die omgeving om je heen verzamelen die veel diepgang heeft en jou precies snapt.
➡️ Een gegarandeerde ondergrens per deelnemer zodat je zeker weet dat iedereen een bepaald basis niveau heeft.

➡️ In ons online platform kun je 24/7 connecten met je Mastermind/Business-Buddies.


Lifestyle of Business Club Luxe en vrijheid | Jeanet Wolf
Lifestyle of Business Club Groei | Jeanet Wolf

Hoe weet je of je in aanmerking komt voor de Business-Club?

 • Je draait in ieder geval € 48.000 omzet per jaar / €4000,- per maand omzet

 • Je hebt een lopend bedrijf, hebt ervaring in business voering en kunt daarmee je mede-deelnemers helpen met jouw ervaringen en kennis

 • Je houdt van kennis ontwikkelen op business-vlak zodat je constant kunt doorgroeien.

 • Je wilt graag 1 op 1 begeleiding hebben naast de groepsmomenten

 • Je bent niet 'te vol' van jezelf ;)  en staat open om te leren en ontwikkelen van alle kennis en kunde in de gehele groep 

 • Je komt niet alleen halen maar ook brengen

 • Je wilt niet je kostbare tijd en investering van je traject 'verspillen' aan 'hoe je jezelf kleedt' of gezellige theekransjes die niks toevoegen. Je wilt business voering, connecten, een winnaars-omgeving, leren van experts. 

 • Je houdt ervan om mensen beter te leren kennen, zodat je niet constant op nieuwe mensen hoeft af te stappen. Een vaste groep is meer aan jou besteed.

 • Je bent bereid om een investering te doen van €2500. 

Vraag een gesprek aan

Wat krijg je allemaal?

 • Je zit 6 maanden in een groep met (max) 10 mede Accountability op Slippers deelnemers. Waarin iedereen - absoluut gegarandeerd - minimaal 4K omzet draaid per maand. Zodat je zeker bent van een bepaalde ondergrens qua niveau. Deelnemers draaien bij de start tussen de 4 en 17K omzet per maand.

 • Minimaal 2x een offline Mastermind middag waarin een expert komt spreken, we masterminden, we luxe eten, je kunt connecten met iedereen, je al je vragen kunt stellen en de diepte in kunt met je business.

 • Een vaste groep mensen. Nooit meer dan 10 mensen in jouw groep. Altijd bekenden om je heen. Kortom, ook ideaal voor de sociaal iets minder sterke mensen zoals John en ik zelf zijn ;)

 • Iedere 4 weken een Mastermind middag onder leiding van een LSOB-coach (die zelf ook ondernemer is met een ondergrens van 10K omzet p/m uit zijn/haar bedrijf). Tijdens die middag zijn we aan het masterminden, groeien en ontwikkelen. Ook hier kun je al je vragen stellen, richten we ons op kennis vergroting en leer je van elkaar.

 • Een online platform voor 24/7 contact met je succes-omgeving van mede-deelnemers.

 • De mogelijkheid om kennis te maken met een mastermind, zonder al te voldoen aan een ondergrens van 100.000+ omzet per jaar.

Wat je minimaal meeneemt uit Accountability op Slippers

(sterkere) Bedrijfsbasis om echt vanuit het fundament te ondernemen

Elk plafond kun je makkelijk doorbreken om er een nieuwe vloer van te maken. Simpelweg omdat je bedrijf, en jij zelf, die last kan dragen. Omdat je weet welke stappen je moeten zetten. 

Leiderschap tools/ stappenplan om een A-speler team te bouwen

Uitbesteden aan de juiste mensen is geen probleem meer. Vast personeel of Freelancers maakt niet uit. Je weet wat bij jou en jouw business past en waar je op moeten letten. Gaat je uiteindelijk heel veel tijd en geld opleveren.

Vriendschappen/ connecties voor het leven

Het gaat er niet alleen om hoe goed je bent. Het gaat er ook om wie je kent. Samen kom je veel verder dan alleen.

Laten we samen spreken om te bepalen of je een geschikte kandidaat bent

Vraag een gesprek aan

Ben jij klaar om een half jaar lang de diepte in te gaan met je bedrijf?

En je te omringen met de kennis, experts en gelijkgestemde ondernemers die je gaan helpen bij je gewenste succes?

Vraag je gesprek aan

Wat anderen zeggen over hun samenwerking met LSOB

These slides will be slide-able on the live version of your page!

"Laat je door deze twee begeleiden en je behoort gegarandeerd tot die 4%"- Tibor Olgers

Ik schrijf deze recensie niet als klant, en ik denk dat 'ie daarom extra waardevol is.

Ons bedrijf begeleidt ervaren ondernemers die hun bedrijfsprocessen verder willen verbeteren. Hierdoor zien wij niet alleen de buitenkant van het bedrijf; we zien ook elk detail van 'de achterkant'.

De cijfers, de inhoud en het allerbelangrijkste: de mensen die het bedrijf runnen.

In het kleine jaar dat ik John en Jeanet heb mogen ondersteunen (en hun hele bedrijf van binnen en buiten heb gezien) zijn een aantal zaken opgevallen:

1. Ze zijn een van de weinige business coaches die zichzelf continu ontwikkelen. Niet alleen op het gebied van marketing en sales zoals veel van hun concurrenten die vooral bezig zijn met het binnenharken van klanten, maar werkelijk op het gebied van strategie, innovatie en bedrijfsprocessen. Daar investeren John en Jeanet continu tijd, geld en energie in. Zodat ze hun klanten beter kunnen bedienen.

Er hebben afgelopen jaren heel wat 'business coaches' bij ons intakes gedaan, geen enkele is op het gebied van inhoudelijke kennis ook maar in de buurt gekomen van John en Jeanet.

2. Wij hebben John en Jeanet (tevergeefs) proberen af te remmen in de hoeveelheid tijd die ze in hun klanten stoppen. Dat is namelijk buitengewoon. Ze zijn selectief in de mensen die ze begeleiden, maar degenen die ze begeleiden, krijgen werkelijk alles.

3. Voor mij de belangrijkste reden om (ongevraagd) deze review te schrijven: Een van de redenen waarom ik mijn eigen bedrijf zo'n 10 jaar geleden ben begonnen is omdat ik me mateloos irriteerde aan de vloedgolf van zelfbenoemde businesscoaches in Nederland.

Allemaal hetzelfde stramien: "Bouw een funnel, verhoog je prijzen en ga in je kracht staan!". En voor dat advies mensen de hoofdprijs laten betalen. Verpakt in prachtige online luchtkastelen.

John en Jeanet zijn een verademing in die wereld. Van kennis. Van inhoud. Van integriteit. Van liefde voor hun klanten.

Slechts 4 van de 100 zzp'ers maakt ooit de sprong naar een succesvol bedrijf. Laat je door deze twee begeleiden en je behoort gegarandeerd tot die 4%.

Tibor Olgers

 • "Binnen 12 uur had ik mijn omzet doel bereikt"

  Ik kan niet anders dan 5 sterren geven. Met Jeanet heb ik giga stappen gezet. Qua mindset, gezond leven, tijd voor mezelf naast mijn bedrijf en veel acties gedaan om mijn bedrijf van de grond te krijgen. 2 e-books geschreven. Die vorm laten geven door een vormgever. VA aangenomen. 1 online training gemaakt, inclusief werkboek en video's. Trajecten verkocht waardoor ik binnen 12 uur al mijn omzetdoel had gehaald. Het kan. Op mijn manier. Af en toe was het mega oncomfortabel en dan was daar altijd weer Jeanet die mij bij de les hield.

  Wendy Marsman

 • Je leert kijken naar de zaken die voor jou echt belangrijk zijn

  Net een half jaar 1 op 1 coaching doorlopen met Jeanet, en ik ben op volle oorlogssterkte op werkelijk alle vlakken. Deze samenwerking gaf mijn onderneming niet alleen een boost, maar ook mij als persoon.

  Je wordt vanaf begin binnenstebuiten gekeerd, en leert kijken naar de zaken die voor jou echt belangrijk zijn. Dus eerst terug naar de kern, en vanuit daar opbouwen. Met structuur en in de enige juiste volgorde. Wat een houvast. Zonder deze aftrap en denk&handelswijze had ik niet gestaan waar ik nu had gestaan. Ik ben Jeanet en John daar waanzinnig dankbaar voor!

  Als je dit nu leest is daar een reden voor....ik kan alleen maar zeggen zet de volgende stap samen met Jeanet en John. Dat brengt je tot aan de sterren

  Marieke Meijs

  Marieke Meijs

 • Lifestyle of Business Club bellen | Jeanet Wolf


  Waar wacht je op?

  Niet op 'het juiste moment' hoop ik toch ;)

  Het feit dat je dit leest, en vermoedelijk ook in ieder geval 5x 'ja' geknikt hebt vanuit herkenning, zegt veel. 

  Laten we samen in gesprek gaan. Je zit helemaal nergens aan vast en we zijn eerlijk genoeg als Accountability op Slippers
  niet de plek is voor jou. Je hebt dan in ieder geval een goed gesprek gehad 😉


  Tevens is dit de laatste ronde waarin Jeanet jou als LSOB-Coach begeleidt in het gehele traject.
  Een laatste unieke kans die daarna niet meer terug zal komen.


  Zullen we?


  Je hoeft voor nu alleen je gegevens hieronder achter te laten. 

  Een van onze coaches neemt daarna binnen 2 dagen contact met je op. 

   

  ⚠️Ben je al 'te groot' voor AoS maar wil je je wel omringen in een groep met allemaal grotere spelers?  

  Of wil je misschien wel liever 1-op-1 werken?

  Vul alsnog het formulier hierboven in om met ons in contact te komen.