Relaxed Vlammen

Misschien is dit wel de moeder van de tegenstrijdigheden binnen Lifestyle of Business. Hiermee is het wel allemaal begonnen. We hebben deze naam zelfs laten vastleggen ® en het boek van John heet ook niet voor niets Relaxed Vlammen.

Relaxed Vlammen

"Meer misbaar in je bedrijf, minder missen van het leven“

Waarschijnlijk herken je het wel dat, als je een ondernemer vraagt hoe het gaat, dat het antwoord vaak is ‘druk, druk druk’. Vooral de vakman heeft het gevoel altijd druk te moeten zijn, omdat dat er naar de buitenwereld goed uitziet. En misschien heb je het ook wel van huis uit meegekregen dat je altijd hard moet werken en druk moet zijn om resultaat te bereiken. Echter bestaat het leven uit meer dan alleen Vlammen. Zonder het Relax gedeelte brand je namelijk binnen no-time op en is al het vlammen voor niets geweest.

Relaxed Vlammen = Al je zakelijke doelen behalen met een doorlopend vakanitegevoel.

Het ultieme voorbeeld

Stel dat je vader vraagt, hoe gaan de zaken? Ja heel druk man. Dan klinkt dat voor veel mensen beter dan, ja lekker rustig. Terwijl dat eigenlijk wel is wat de meeste mensen willen. Lekker rustig zijn. Niet te veel stress, veel vrijheid en doen wat ze willen doen op de momenten die ze zelf kiezen.

Waarom hebben dan toch zo weinig ondernemers, vooral de vakmannen, nooit tijd om rust te nemen?

Waarom is het vaak alleen maar vlammen en komt dat relaxten wel als daar tijd voor is. Ooit.

Het antwoord is eigenlijk heel simpel.

De combinatie van de twee wordt door veel mensen niet belangrijk genoeg gemaakt.

Een complete uitleg over de LSOB methode Relaxed Vlammen deelt John uitgebreid in zijn boek Relaxed Vlammen.


Reactie plaatsen