arrow_drop_up arrow_drop_down
Cynthia Schultz: Van reactief blogger naar Structuurjunkie Imperium
22 maart 2021 

Cynthia Schultz: Van reactief blogger naar Structuurjunkie Imperium

Cynthia Schultz startte op haar 16e een beauty blog. Het lukte haar om hiermee geld te verdienen en een groot publiek op te bouwen. Inmiddels is Cynthia een succesvol ondernemer en staat ze aan het begin van een internationaal Structuurjunkie Imperium. Hoe ze tot dit punt is gekomen. En wat de 1-op-1 coaching van John de afgelopen 16 maanden hiermee te maken heeft hoor je in dit interview tussen John en Cynthia.

 

—–

Cynthia is in oktober 2019 met John gaan samenwerken in een intensief 1-op-1 Coaching en Consultancy traject. Deze samenwerking loopt nog minimaal tot het einde van 2021 door.

Wil je weten of zo’n soort traject ook iets voor jou is? Vraag hier je gratis 1-op-1 sessie met John aan.

Over de schrijver
John is mede-eigenaar en Hoofd Coach binnen Lifestyle of Business. Zeg je John dat zeg je RelaxedVlammen :), een van de 4 LSOB-tegenstrijdigheden. Je kunt hem zien als een gedetailleerde, leergierige en enthousiast persoon die strategisch en doelgericht, maar ook luchtig te werk gaat. Zowel in het team als in coaching sessies. Omdat hij 100% aanwezig is in gesprekken, zegt wat gezegd moet worden en dat combineert met een praktische insteek is er altijd resultaat. Zowel met team leden als met coach klanten.
Reactie plaatsen