arrow_drop_up arrow_drop_down

Deze KickassBusiness groepscoaching is momenteel niet meer te volgen

Voel je uiteraard vrij om de pagina te lezen. 


Klik anders op de button hieronder om direct naar de Coachingspagina te gaan


Vrijheid op ieder vlak en geld verdienen met werk dat je leuk vindt

Te mooi om waar te zijn?  

Veel ondernemers werken 80 uur per week, verdienen vaak matig en hebben geen tijd voor andere dingen.

Als je jezelf hierin herkent, dan herken je dit vast ook:


- Je werkt enorm veel uren in de week, waardoor je niet toekomt aan de andere belangrijke dingen in het leven.

- Je mist het ultieme gevoel van vrijheid waar je juist zo naar verlangde toen je ondernemer werd.

- Online ben je overal actief maar nergens echt heel succesvol. Dit frustreert je enorm.

Herkenbaar, wij hebben het ook meegemaakt. Maar het kan gelukkig ook heel anders.


Wij zijn John en Jeanet -

Digitale nomaden met een kick-ass leven én een kick-ass business. 

Wij helpen bijzonder toegewijde (online) ondernemers en digitale nomaden bij het zetten van de juiste stappen om meer te verdienen in minder tijd zodat ze meer vrijheid creëren.


Een leven vol vrijheid, geluk en succes leiden wij zelf inmiddels. Een leven dat we iedereen gunnen. 

Een leven dat voor iedereen mogelijk is op zijn/ haar eigen manier. 

Het was niet altijd zo als het nu is ...

Jeanet -

“Er was een tijd dat ik nog werkte als zelfstandig paardentrainster. Fysiek zwaar werk maar vanuit passie begonnen. Ik had er voor gestudeerd, wist dat dit niet was wat ik de rest van mijn leven wilde maar zag niet echt andere mogelijkheden. Dat was ook niet nodig want ik behoorde tot de betere trainers uit de omgeving. Ik werd steeds vaker gevraagd voor de moeilijkere ‘gevallen’ en ik verdiende er ook wel goed geld mee. Dacht ik toen…


Dat ik altijd moe was en pijn had nam ik voor lief. Dat ik met tegenzin begon te werken, accepteerde ik. Volgens de dokters was er niets aan de hand en er zat niets anders op dan gewoon door te gaan. Ik wist dat het niet goed zat. Het voelde gewoon niet meer goed maar wat moest ik anders?


Later bleek ik al die tijd al last te hebben van Fibromyalgie en het Chronische vermoeidheid syndroom…


In 2012 werd de keuze drastische voor mij gemaakt. Ik viel van een moeilijk paard en brak mijn rug. De ultieme reden om wat anders te gaan doen. Iets waar ik al lange tijd naar uit keek maar nog geen mogelijkheden voor zag.


Misschien een extreme manier maar ineens was er een kans om verder te gaan in de sport en diëtetiek. Een andere passie waar ik op de achtergrond deels mee bezig was binnen mijn tweede bedrijf, Wolfcoaching. Het bedrijf waar ik tot dan toe weinig tijd voor had omdat ik voor mijn gevoel vast zat ik mijn paardenbedrijf.


Fast forward…

Ik werkte inmiddels al een tijdje als zelfstandige op oproepbasis bij een diëtisten praktijk. Zo kon ik verdienen wat ik op dat moment nodig had. Daarnaast had ik veel tijd over om keihard te werken aan mijn eigen bedrijf.


Het harde werken werd stukje bij beetje beloond. Ik opende mijn eigen praktijk inclusief gym. Ik startte met bikini fitness atleten team Shewolves. Ik kon steeds meer mensen helpen en verdiende steeds meer geld. Maar ook kreeg ik steeds meer last van mijn lichaam.


Deze manier van werken zou ik nooit mijn hele leven vol kunnen houden. Maar ook nu kwam ik weer op het punt; wat moet ik anders doen?


En ik had ook nog te maken met een man ;) ...” 
John –

“Ik wist dat Jeanet deze manier van werken en leven niet lang vol zou kunnen houden. Maar meer dan in de avonduren en de weekenden bijspringen in haar bedrijf kon ik toch ook niet doen?


Ik heb Civiele Techniek gestudeerd en had een vaste baan in de bouw. 5 dagen in de week was ik van 5:30 tot 17:30 uur van huis. 


Waarvan ik minimaal 2 uur per dag in de auto zat (wat een tijdverspilling). De tijd die ik over had besteedde ik aan sporten, eten maken, slapen.


Maar ook maakte ik tijd om Jeanet te helpen in het bedrijf…

Het was pittig maar ik vond het niet erg om te doen. Ik hielp Jeanet er immers mee. 


Op dat moment was ik gelukkig in mijn vaste werk. Ik kreeg er energie van en het kon ook niet lang meer duren voor ik een promotie zou krijgen. Dus ook meer loon.

De promotie bleef uit en het plezier werd minder…


Steeds vaker ging ik nadenken over andere mogelijkheden alleen zag ik ze nog niet. Jeanet gooide wel al regelmatig een balletje op met het idee om reizen en werken te gaan combineren.


Niet meer werken voor een baas maar gewoon zelf bepalen met wie we werken. Wanneer we werken. Waar we werken. Hoeveel we verdienen. Het klonk haast te mooi om waar te zijn en leek mij niet realistisch voor ons. Maar het zaadje was geplant…


Fast forward…

1,5 jaar eerder dan de planning kon ik stoppen met mijn vaste baan. Ik schreef me in bij Jeanet in het bedrijf en vanaf dat moment was het ons bedrijf. Ineens werkte we 7 dagen per week de hele dag aan onze eigen missie. Ons eigen droomleven” 

Wat was dat gaaf zeg!

Maar vanaf dat moment hadden we dus ook geen vast inkomen meer. De ‘zekerheid’ was weg en we moesten zelfstandig onze boterham verdienen. We werkten beide zeker 80uur per week en kregen veel gedaan.


Wel ontbraken er voor ons twee essentiële elementen:

1. Vrijheid

2. Geld


We konden dan wel alles zelf bepalen maar we wisten het nog niet echt om te zetten naar een goed inkomen. 


Daardoor gingen we nog meer werken en werd het gevoel van vrijheid nog minder. 

Het inkomen werd er overigens niet echt veel beter van.


Het was eigenlijk een soort van ploeteren in een cirkel.

We maakten veel uren, hadden het gevoel geen vrij te kunnen nemen, verdienden precies genoeg om elke maand rond te komen. En aan het begin van de nieuwe maand begon het rondje weer opnieuw.


Inmiddels waren online ook zo’n beetje op elk platform te vinden omdat we om ons heen zagen dat er online echt goede kansen lagen. We wisten alleen niet welk platform echt succes kon opleveren en daarom deden we alles een beetje. 


En ook wilde we het allemaal zelf uitzoeken.

We hadden niemand om ons heen die ons kon helpen maar heel eerlijk; Wie hadden wij nou nodig?


Een cruciale denkfout hebben we later ondervonden…

Omdat we niet echt verder kwamen maar wel wisten dat er véél meer mogelijk was, zijn wij opzoek gegaan naar mensen die al op de plek waren waar wij wilden komen. 


Mensen die wel weten hoe je online geld kunt verdienen. Mensen die wel weten hoe je het spel op een hoger niveau moet spelen.


De tijd van aansukkelen was voorbij

We investeerden veel geld en tijd in vooraanstaande coaches en programma’s. 


Zo volgden we diverse echt goede trainingen op het gebied van online marketing. 

Namen we business coaches in de hand waar we tot op de dag van vandaag mee werken. 

Volgden we een heel intensief business traject. 

Bouwden we aan onze bedrijven in verschillende branches waarbij we zowel passief als actief ons inkomen binnen kregen. 


Allemaal om te zorgen dat we veel sneller zouden komen waar we wilden komen.


Namelijk werken en reizen combineren terwijl we van grote waarde zijn voor iedereen waarmee we werken.


Terwijl we vrijheid ervaren op ieder vlak van ons leven. We iedere dag intens gelukkig en dankbaar zijn voor wat we doen. 

Voor wat we al hebben en wat er nog komen gaat.

En dat is wat we met heel veel passie en toewijding doen  

Ondernemers zoals jij helpen om middelmatigheid te ontstijgen. Ondernemers helpen die echte vrijheid te creëren. Een leven te bouwen waar je écht intens gelukkig van wordt. En dat allemaal op een toegankelijke manier die als praktisch en prettig wordt ervaren.


Hoe klinkt dit voor jou? Lijkt het nog een ver-van-je-bed show en ziet de werkelijkheid er voor jou nog heel anders uit?

Dan herken je je vast in de volgende punten

 • Je neemt nooit vrij/ durft nooit vrij te nemen

Je gunt jezelf geen ruimte om regelmatig afstand te nemen van je werk omdat je bang bent dat de business niet doorloopt als je een dag niets doet. Hierdoor is genieten van de spaarzame vrije momenten heel moeilijk en komt dit je relatie met partner, vrienden, kinderen ook niet ten goede.

 • Financiële rust ontbreekt met enige regelmaat

Er zijn tijden dat elke uitgave zorgvuldig afgewogen moet worden wat niet comfortabel is. Bij elke boodschap moet je al nadenken of het wel kan deze maand.

 • Je mist overzicht

Je verliest soms het complete overzicht uit het oog waardoor er niets meer uit je handen komt. Daardoor komt er niet genoeg geld binnen waardoor je je nog ellendiger en schuldiger gaat voelen.

 • Er zijn teveel mogelijkheden op internet

Je hebt een hoop trainingen gevolgd en bent inmiddels overal actief op internet en probeert alles. Facebook, facebook advertenties, LinkedIn, twitter, YouTube, Instagram, Webinars, Podcasting, E-mail marketing, bloggen. Allemaal manieren om jouw doelgroep aan te spreken maar niets lukt maar echt. Het kost alleen een hoop tijd, geld en frustratie.

 • Het toepassen van alle informatie lukt niet. Je mist de Hoe

Niemand vertelt je HOE je iets moet doen. De WAT is inmiddels wel duidelijk maar de frustratie wordt daarom alleen maar groter. Je weet inmiddels wat allemaal mogelijk is maar het lukt niet. Je vertrouwt nergens meer in en blijft zelf maar door ploeteren.                                                                                     Stel je eens voor

Je wordt in de ochtend wakker wanneer je wakker wordt. Geen wekker. Geen verplichtingen. Geen dingen waar je geen zin in hebt. Je weet dat dit weer een geweldige dag wordt vol uitdagingen, overwinningen, succes, ontspanning en geluk.


Je staat op en begint met datgene waardoor jij je dag écht goed begint. Sporten. Lezen. Wandelen. Podcasts luisteren. Producten maken. Met je kinderen spelen. Heerlijk ontbijten met je familie. Het is aan jou. Hoe start jij jouw dag het liefst?


Na je fijne ochtend ritueel start jouw werkdag. Met uren die jij zelf invult. Met taken die je zelf invult. Met dingen waar je oprecht gelukkig van wordt. Jij runt je business, niet andersom.


Jouw acties leveren direct resultaat. Omdat jij in staat bent alles dat niét werkt over te slaan en alles dat wél werkt met 2 handen aan te pakken, boek je resultaat op resultaat. Zowel zakelijk, privé, financieel, fysiek en mentaal. Je creëert dat resultaat dat jij wilt.


Wanneer je besluit dat je vakantie nodig hebt, boek je een vakantie. Geld is geen issue. Tijd is geen issue. Niemand die zegt dat het niet kan. Of misschien is jouw leven 1 grote vakantie en ben je altijd op reis.


Jij bepaalt wat je waard bent. Geen regels om je aan te houden. Geen plafond. Jij bepaalt jouw prijs. Jij bepaalt jouw omzet. Jij bepaalt jouw winst.

Je hebt de tijd en ruimte om je vrije tijd zo te plannen als je dat zelf wilt. Tijd voor je vrienden en familie, tijd voor je partner en/of gezin.


Je bouwt jouw leven zoals je echt wilt. Een leven waarbij je iedere ochtend opstaat met een geluksgevoel, klaar voor alles wat komen gaat. Een leven waar je naar bed gaat in de avond en niet kunt wachten tot de volgende dag weer begint.


Een leven waarbij je op alle vlakken in balans bent, grote stappen zet, successen boekt op persoonlijk en zakelijk vlak waar anderen enkel van kunnen dromen. Je hebt besloten jouw grote doelen om te zetten in echt resultaat en creëert het leven exact zoals je zelf voor ogen hebt.


Stel je eens voor hoe succesvol en vrij jouw leven zou kunnen zijn.

Stel je eens voor dat je vandaag nog de keus maakt om dat succes werkelijk waar te maken. Hoe ziet je leven er dan over een jaar of zelfs een half jaar al uit?

Waarom nog langer wachten? 

Wil je echt een vrij leven en een succesvolle business?

Dan moet de tijd van aansukkelen voorbij zijn.

Wat gaan we doen?

10 weken lang gaan we samen bouwen aan een leven en een business die jou de vrijheid geven op ieder vlak. We vertellen niet alleen WAT je moet doen maar ook vooral HOE je het moet doen.

Wat levert het je op? 

 • Je zult ontdekken dat succesvolle online marketing ook voor jou is weggelegd.


 • Wij helpen jou met de juiste strategieën en tools zodat je niet meer op elk kanaal actief hoeft te zijn zonder resultaat. Passief inkomen genereren en/ of klanten werven wordt een stuk aangenamer en makkelijker.


 • Je gaat je werkuren verminderen met minstens hetzelfde financiële resultaat. Dat betekent meer tijd voor leuke dingen, familie, partner en/of kinderen.


 • De tijd van ploeteren en 'hard voor weinig' is voorbij! Je leert jouw leven en business bouwen zoals je zelf wilt.


 • Je gaat ervaren dat ook jij goede klanten kunt aantrekken waarvan je nooit verwacht had dat je dat zou kunnen. Ondernemen wordt vanaf dat moment nog leuker ;)


 • Na afloop heb je een perfecte blauwdruk van je persoonlijke- en zakelijke leven waardoor je nog gerichter jouw ideale leven kunt leiden.


 • Zichtbaarheid. Als jij niet goed zichtbaar bent voor je doelgroep is het bijzonder lastig om mensen te helpen met jouw product of dienst. Wij helpen jou zichtbaar te worden zodat mensen niet meer om je heen kunnen.


 • Binnen korte tijd heb je een goed werkende online marketingmachine. We leren welke stappen je moet zetten en vooral ook HOE je de stappen uitvoert.


 • Schrijven wordt ineens leuk als je goede copywriting weet toe te passen op je verkooppagina’s, advertenties en e-mails. Je leert verleiden met woorden zodat online verkopen een stuk makkelijker wordt.


 • Geen losse flodders met informatie meer zonder werkelijk resultaat. Door gericht aan het werk te gaan met alleen de informatie die je nodig hebt zet je sneller stappen, kost het minder tijd, geld en frustratie.


 • Een agenda zoals je écht wilt zodat je rust en vrije tijd ook kunt plannen zoals jij wilt


 • Winstgevende facebook advertenties. Adverteren via Facebook is op dit moment de meest krachtige manier om jouw doelgroep te bereiken. Hoe fijn is het als je precies weet hoe je van een dubbeltje een kwartje maakt in plaats van andersom? Je leert stap voor stap hoe je goede advertenties kunt draaien zonder dat het onnodig veel tijd en geld kost.


“Wat ik heel waardevol vond is dat het met andere ondernemers was. Je staat er niet alleen voor, iedereen is bezig om naar het volgende level te komen” - Femke

Belangrijke informatie 

Beperkt plek

In een selecte groep van toegewijde ondernemers gaan we ervoor zorgen dat je precies de juiste stappen gaat zetten die je moet zetten.


De kracht van een groep gecombineerd met de 1-op-1 momenten is enorm sterk om snel te groeien.

Online Kick Off

Op donderdag 13 juli starten we met een online kick-off.


Hier leggen we een stevige basis voor de rest van het traject.


Kun je die dag niet of ga je op vakantie? Geen probleem, daar komen we samen uit.  

Wekelijkse Q&A en

masterclass

10 weken lang begin je elke donderdagochtend krachtig.


Dat zijn de momenten waar we online samenkomen voor een masterclass.


Is donderdagochtend voor jou niet ideaal? Geen probleem, alle sessies kun je oneindig vaak terugkijken.

Wekelijks 

persoonlijk 

1-op-1 contact

Op een vast moment per week kun je al je vragen mailen.


Jou 1-op-1 verder helpen is voor ons heel erg belangrijk en zorgt voor nog snellere groei!

Individuele video 

coaching

Naast de gezamenlijke online kick off hebben we ook 3 individuele coachingsgesprekken via skype.


Zodat we op jouw persoonlijke situatie kunnen inspelen.

Besloten groep

Je komt online in een besloten groep met mede toegewijde ondernemers.


Een plek om te connecten, successen te vieren, ervaringen uit te wisselen.


Met elkaar kom je verder dan alleen. 

Dagelijks inspiratie 

We zorgen ervoor dat je elke dag "bij de les blijft" door een krachtige en waardevolle reminder met je te delen.

Investering

Benieuwd wat de eenmalige investering is?

Kom erachter tijdens een Gratis en vrijblijvend gesprek

 Stel al de vragen die je hebt om te bepalen of dit programma wat voor jou is.

Bonus 1 => KickassBusiness Dagtips (t.w.v. €75)Bonus 2 => 3 maanden toegang tot de kickassbusiness Mastermind (t.w.v. €600) 

Deze Mastermind zal vanaf september toegankelijk zijn voor toegewijde ondernemers die mensen om zich heen willen verzamelen met gelijke ambities. Je krijgt de eerste 3 maanden cadeau van ons.  

Ervaringen van vorige deelnemers

“Er waren geen twijfels om te starten, we hadden het echt nodig”

“We hebben nog nooit zo’n goede service gehad”

 Hans en Betsy – Slank4ever 

 

De feedback op mijn landingspagina’s met opgenomen schermvideo’s werkt heel prettig en overzichtelijk. Het maakt gewoon meer impact wanneer er beeld en geluid bij zit”


De reden voor mij om met het traject te starten was dat de onderwerpen zoals de leadpages, copywriting, facebook adverteren, eigenlijk de hele online marketing mij heel erg aanspraken om de volgende stap te zetten.


Het maakte me niet zoveel uit of het in een groep was of 1-op-1 maar meer echt vanwege de inhoud die aangeboden werd. Ik was echt op zoek hoe je marketing goed in kunt zetten om effectiever te werken en meer succes kunt behalen in minder tijd.

Succes op business vlak. Qua omzet, klanten, branding, bereik.


Ik wist door andere coaching inmiddels wel al WAT ik allemaal moest doen maar nog niet HOE ik dat nu moest omzetten in de praktijk en dat heb ik geleerd in dit traject.


Zo heb ik onder andere geleerd hoe je echt goede landingspagina’s opstelt. Hoe je jezelf neerzet als ondernemer op zakelijk vlak. Maar ook het stukje op persoonlijk vlak. Hoe je krachtige keuzes kunt maken om jezelf goed te voelen.


De mix van die twee, het zakelijke en persoonlijke sprak mij heel erg aan en dat is ook waar ik heel veel waarde uit heb gehaald. Ik heb dat nog niet ergens anders op deze manier zo ervaren of gezien bij andere coaches of andere groepen. Dan is het puur marketing of puur persoonlijk zoals bijvoorbeeld hoe ga je om met stress.


Wat ik ook heel fijn vond waren de schermvideo’s met onder andere feedback op de leadpages. Dit werkt gewoon heel makkelijk en overzichtelijk. De live video’s met antwoord op vragen werkte voor mij ook heel goed. Dat maakt gewoon impact wanneer er beeld en geluid bij zit. Maar ook de uitgebreide antwoorden op de wekelijkse mail is heel prettig zodat je alles rustig kunt teruglezen.

Het traject heeft ervoor gezorgd dat ik doelgerichter ben geworden. Ik weet nu hoe ik mezelf wil neerzetten. Hoe ik mij wil en kan onderscheiden van alle andere ondernemers. Daar heeft het me wel hele goede handvatten bij gegeven.


Ik denk dit traject is geschikt is voor ondernemers onder de 40 jaar. Gedreven ondernemers die grote ambities hebben. Die het ook leuk vinden om veel met online marketing, copywriting, adverteren etc. bezig te zijn.


Wat ik ook wel heel waardevol vond is dat het met andere ondernemers was. Je staat er niet alleen voor. Iedereen is bezig met naar het volgende level komen en iedereen deelde zijn persoonlijk ervaringen daarin wat voor mij heel stimulerend heeft gewerkt.  Femke de Jong – Femmevalerie

“Ik weet nu hoe je ook echt wat uit facebookadvertenties kunt halen en dat je er niet alleen maar geld hoeft in te gooien zonder dat er wat uitkomt”


Ik heb nooit echt goede feeling gehad met online coaching. Ik was behoorlijk sceptisch en vond het eigenlijk een wat opgeblazen gedoe. Mooi makkelijk geld verdienen door anderen te zeggen van zo en zo moet je het doen.


Alleen bij nader inzien heeft het mij heel veel waarde geboden. Ik ben er echt beter van geworden. Als persoon maar als bedrijf ook.

Ik heb veel dingen geleerd. Ik dacht dat ik al heel veel wist van al het computer- en online werk. Maar ik heb echt heel veel bijgeleerd over online marketing, opschonen, opschalen, orde, structuur en overzicht creëren.


In mijn privéleven biedt dit allemaal een heel stuk rust. Ik krijg veel meer gedaan omdat ik nu veel meer rust, regelmaat en structuur heb. Qua bedrijf is er ook meer orde en overzicht gekomen. Iets wat ik eigenlijk nog nooit heb gehad.


Mijn mailbox was altijd vol en is nu overzichtelijk en opgeschoond met alleen de mailtjes van de dag die het op dat moment is. Hetzelfde geldt voor mijn bureaublad. Dit stond helemaal vol met foto’s, mapjes en andere dingen. Nu heb ik alleen nog maar de belangrijkste dingen staan die ik altijd gebruik.


Nog een belangrijk ding dat ik geleerd heb is hoe Facebook adverteren überhaupt werkt. Ik merk nu dat als je het op de juiste manier toepast dat je er ook echt wat uit kunt gaat halen. Dat je je geld ook echt kunt verdubbelen met facebook en dat je het er niet alleen maar in gooit.


Door alles wat ik geleerd heb de afgelopen maanden heb ik besloten om door te gaan met 1-op-1 coaching. Ik was sceptisch in het begin maar door de manier van coaching is mijn mindset verandert. Ik ben van een hard hoofd naar een zeer geïnteresseerd hoofd gegaan omdat het voor mij echt wat toevoegt in mijn bedrijf maar ook in mijn persoonlijke leven. Ik heb de basis nu gelegd door het groepstraject maar nu vind ik het ook mooi om direct door te pakken.


Dit groepstraject zal ik aanbevelen aan mensen die vooral willen weten wat ze moeten doen en hoe ze de juiste stappen moeten uitvoeren om betere resultaten te bereiken. Mensen die bereid zijn om te leren en bereid zijn om de acties te ondernemen die nodig zijn.

Een laatste dingetje dat ik nog kwijt wil is dat ik het superleuk vond om het in een groep te doen. Dat we niet alleen van jullie leerden maar ook van elkaar konden leren.Paul Wolf – QenQ baitproducts

Voor de start van het traject had ik veel twijfels om te starten"


Ik wist ongeveer wat de coaching ging inhouden maar het was een onbekend iets. Ik had vooral de gedachte ‘Wat heb je er nou eigenlijk aan, dat kun je zelf ook wel. Ik heb een goed plan en dat moet ik aanhouden dus daar heb ik niet perse coaching voor nodig’.


Daarnaast kreeg ik ook te horen dat we met een besloten groep gingen werken wat ik zelf een hele onprettige gedachte vond. Maar dat is snel omgeslagen en heb het toch als heel prettig ervaren. Je kunt alles delen, je kunt alles vragen en in de groep gooien waar iedereen op kan reageren met goede feedback. En door de vragen die anderen stellen ging ik zelf vaak wel denken van, 'oh ja dat is bij ons zelf eigenlijk ook wel het geval'


Ook zag ik in het begin wel een beetje op tegen alles omtrent online marketing. Dit was onbekend terrein voor me maar het is wel heel goed uitgepakt. Doordat alles stap voor stap werd is het voor mij een stuk helderder geworden.


Door het hele traject heb ik echt veel meer overzicht en meer rust en weet ik precies waar ik aan toe ben. Wat ik moet doen. Hoe ik het moet doen. En als je het goed doet en je houdt het bij dat het je ook echt wat oplevert.

En dat ik er nu ook echt al goede resultaten van zie.


Zoals dat er meer website bezoekers komen, meer klanten, meer omzet. Maar ook dat ik er zelf beter ben geworden in mijn taken, en er ook meer vertrouwen in heb gekregen.


Het is het totaalplaatje wat juist het verschil maakt. Je kunt wel precies zeggen wat er gedaan moet worden maar daar leer je veel minder van dan als je de stappen krijgt maar ze vervolgens zelf uitvoert.


Ik ben nu gewoon veel handiger geworden in online marketing en weet veel beter overzicht te creëren. Dingen die ik van tevoren echt niet had verwacht.


- Kim

Veel gestelde vragen

Q. Ik ga in de tussentijd op vakantie. Is het dan wel verstandig om nu mee te doen?

A. Waarschijnlijk wel. Tenzij je de gehele 10 weken op vakantie bent zonder internet connectie ;). Alle online bijeenkomsten worden opgenomen en kun je altijd terugkijken. De tijd dat je op vakantie bent plakken we er na de tijd gewoon aan vast zodat je altijd jouw persoonlijke contactmomenten blijft behouden.


Q. Ik heb veel geprobeerd aan (online) trainingen/ boeken/ cursussen etc. Waarom gaat dit wel werken voor mij?

A. Het probleem is dat veel “losse flodders” nog niet éen geheel maakt. Structuur en volledigheid is nodig. Je weet wel wat je moet doen maar krijgt het niet toegepast. Je hebt iemand nodig die aan de zijlijn mee kijkt en aanwijzingen geeft hoe je het beste over het speelveld kunt bewegen. Wij staan het gehele traject aan de zijlijn om jou te helpen.


Q. Ik kan niet bij de Kick-Off aanwezig zijn. Kan ik dan wel meedoen?

A. Geen probleem. De uitzending wordt opgenomen en is binnen 24uur beschikbaar om zovaak terug te kijken als je wilt. Dit geldt ook voor de online masterclasses. Deze worden allemaal opgenomen en kun je zovaak terugkijken als je wilt.


Q. Ik heb eigenlijk geen tijd om hieraan mee te doen. Kunnen jullie me niet gewoon een stappenplan geven wat ik moet doen?

A. Dat kan zeker maar dat gaat niet werken. Als je nu al geen tijd hebt om een paar uurtjes per week aan jezelf en aan je business te werken dan gaat een stappenplan zonder verdere begeleiding je niet verder helpen. Anders had je het nu ook al wel zelf gedaan als het zo simpel is.


Q. Wat is de investering?

A. Dat bespreken we tijdens een vrijblijvende coachingsessie. Waarschijnlijk valt het je mee :D


Q. Is online marketing ook onderdeel van het programma?

A. Zeer zeker! Om de ultieme vrijheid te creëren is online marketing heel erg geschikt. We zullen hier uitgebreid aandacht aan besteden. Mocht je nog geen geschikt online business model hebben. Dan heb je die na 10 weken zeker. Let wel, het is een onderdeel. Er komt veel meer aan bod dan enkel online marketing. Voor een succesvolle business die jou de ultieme vrijheid geeft is namelijk meer nodig dan alleen online marketing.


Q. Waarom is het programma volledig online?

A. Wij wonen en werken over de hele wereld waar we willen. We zijn niet langer dan 6 weken op een plek. Offline 'verplichtingen' passen niet in ons ideaalbeeld. Door het intensieve contact via de trainingen, skype, mail en de besloten groep is dit absoluut geen obstakel.


Q. Het klinkt allemaal nogal ingewikkeld om een ideaal leven en business te bouwen. Welke achtergrond informatie heb ik nodig?

A. Het is niet ingewikkeld als je de juiste mensen om je heen verzamelt. In dit geval creëer je je eigen Mastermind. Achtergrond informatie is niet nodig. Je hoeft alleen maar competent te zijn in wat je doet, in jouw passie. Maar dat zal geen probleem zijn.


Q. Ik hou niet zo van in groepen aan jezelf en dingen werken. Is dit dan wel iets voor mij?

A. Ja ook dan is het zeker wat voor jou. We hebben naast de 1-op-1 skypesessies ook wekelijks per mail contact. Daarnaast hebben we ook de wekelijkse groepsmeetingen waar je elkaar niet ziet maar wel van elkaar kunt leren.


We zullen ingaan op belangrijke onderwerpen als het gaat om succesvol (online)ondernemen. Maar je kunt ook de vragen stellen waar je op dat moment tegenaan loopt. Op die manier kun je van elkaar leren maar hoef je niet actief deel te nemen in de groep als je daar geen zin in hebt.


Het is dus niet zo dat je echt als groep samenwerkt op weg naar een betere business (mag wel). Maar je kunt de kracht van de groep uiteraard wel gebruiken.


Q. Ik heb niet de ambitie om net zoals jullie altijd op reis te zijn. Is deze groep alleen voor digitale nomaden of mensen met de ambitie om digitale nomade te worden?

A. Nee zeker niet. Uiteraard ben je als digitale nomade (in spé) zeker welkom maar ook als je niet wilt reizen maar wel jouw online onderneming wilt laten groeien ben je van harte welkom.


Q. Ik heb nog maar 34 mensen op mijn mailinglijst. Heeft het dan wel zin om mee te doen? Iedereen zal wel verder zijn dan ik.

A. Of je nou 0 of 3400 mensen hebt op je mailinglijst maakt niet zoveel uit. Als je online wilt groeien en bereid bent om hiervoor de stappen te zetten dan ben je van harte welkom. Een ding is zeker. Na afloop van het traject is jouw lijst gegroeid ;)


Q. Facebook adverteren is niets voor mij. Het kost alleen maar geld en er komt niets uit. Leer ik tijdens het traject ook hoe ik facebook wel winstgevend kan inzetten?

A. Jazeker! Zeer waarschijnlijk is adverteren op facebook heel erg geschikt om jouw business te laten groeien alleen heb je tot nu toe nog niet de juiste stappen gezet. Je leert op een praktische manier adverteren met behulp van video’s en templates. Hoe gaaf is het als elk dubbeltje een kwartje wordt in plaats van andersom? 

Staat jouw vraag er niet bij? 

Zakelijke- en persoonlijke coaching 

In groepsverband maar gericht op jou als individu

Meer dan alleen online marketing 

Eerdere deelnemers beoordelen dit traject met een 8.0
Gefeliciteerd

Je bent helemaal tot hier gekomen met lezen. Dat is niet voor niets.


Je bent toe aan vrijheid en serieuze resultaten