inschrijven is niet meer mogelijk

Priscilla Rolvers over Lifestyle of Business Event

"Super waardevol event! Waanzinnige deelnemers waar ik veel van heb geleerd én tot in de puntjes verzorgd"

Priscilla Rolvers over ons vorige event
lifestyle-of-business-event-locatie-vliegtuig

Vermogend Vlammen Event

Een dag bouwen aan een crisis-proof business, een vermogend leven en een krachtig netwerk van ondernemers en zelfstandigen


  ✅ Lekker even een dag uit de dagelijkse sleur

  ✅ Gewapend tegen de financiële malaise ga je weer naar huis

  ✅ Een epische locatie met alleen maar gelijkgestemden

Vertel me meer
Ik wil erbij zijn
lifestyle-of-business-event-locatie-vliegtuig

Vermogend Vlammen Event

Een dag bouwen aan een crisis-proof business, een vermogend leven en een krachtig netwerk van ondernemers en zelfstandigen


   ✅ Lekker even een dag uit de dagelijkse sleur

   ✅ Gewapend tegen de financiële malaise ga je weer naar huis

   ✅ Een inspirerende locatie met alleen maar gelijkgestemden

Vertel me meer
ik wil erbij zijn

3 experts

Niet een standaard event waarin sprekers een saaie, net iets te lange, presentatie afwerken.

Offline

Geen gekkigheid zoals de hele tijd knuffelen en springen. Wel een combinatie van praktische tips, diepgang, inspiratie, netwerken, entertainment en dat allemaal op een locatie die perfect is.

Pitch-vrij

Er wordt je op het evenement niks verkocht. Je kunt dus lekker onbevangen aanwezig zijn, de informatie opzuigen en verbinden met andere ondernemers. In juli 2020 ontdekten we de andere kant van ons luxe leven


De kant van armoede. Een kant waar ook in Nederland veel mensen mee te maken hebben maar wij nooit zelf mee in aanraking zijn geweest


In die tijd en ook de jaren ervoor woonden we zelf altijd op tropische eilanden in luxe villa’s. We vlogen er businessclass heen en keken niet heel krap naar onze uitgaven.


Tot die ene week eind juli. Een week lang waren we arm en moesten we bijna letterlijk elk dubbeltje omdraaien. In de supermarkt hadden we zelfs te weinig geld bleek bij de kassa. Daarna haalden we ons eten bij de voedselbank. En verder was er geen budget om iets leuks te gaan doen.


We deden mee aan het televisieprogramma Steenrijk Straatarm. Een week waardoor onze kijk op geld is veranderd. Niet dat we onze leefstijl daardoor drastisch hebben gewijzigd. We hebben nog steeds een hoge levensstandaard.


Wel zijn we geld nog veel belangrijker gaan maken.

Het is zelfs een belangrijk onderdeel geworden in onze Lifestyle of Business methodiek. 


relaxed vlammen

Toch blijft het een gevoelig onderwerp....


De een haat het. De ander vindt het geweldig. De een ziet het puur als noodzakelijk kwaad en maakt het totaal onbelangrijk. De ander gebruikt het om leuke en goede dingen mee te doen. Of je het nu leuk vindt of niet. Zonder geld kom je nergens in deze wereld. Met alleen een goed gevoel en een positieve mindset koop je geen brood bij de bakker. Die steeds hoger wordende energierekening kun je er ook al niet mee betalen.


Linksom of rechtsom zul je dus geld moeten verdienen (liefst zo makkelijk mogelijk)


Maar alleen geld verdienen is niet genoeg. Want veel mensen kunnen wel geld verdienen. Toch is de rekening steeds weer leeg. Geld behouden blijkt dan lastig. En als er dan al wat geld binnenkomt en voor een groot deel ook binnen blijft. Dan ontbreekt het bijna altijd aan een plan om het geld te laten werken voor een financieel vrije toekomst.


Oftewel…


Er is altijd wel wat aan de hand rondom geld.

Als jij bent zoals heel veel ondernemers is de kans groot dat je:


Angstig bent in deze tijd van inflatie, oorlog, recessie, energie crisis, voedsel crisis omdat je niet weet wat er allemaal gaat gebeuren

❎ Niet zeker weet of je je kinderen later nog wel alle hulp kan geven die ze nodig hebben om zich te redden in deze onzekere wereld

Geld een lastig onderwerp vindt omdat je bent opgevoed vanuit de gedachten: “Je moet hard werken voor je geld” “Het geld groei niet aan de boom” “Je kan geen geld uitgeven wat je niet hebt” “Geld maakt niet gelukkig” “Eerlijk kun je niet rijk worden” … en meer van dit soort matige uitspraken.

Weinig gelijkgestemde mensen in je omgeving hebt die jou echt begrijpen. Ze vinden vooral dat je niet zo gek moet doen. En nog erger, ze willen dat je liever ook gewoon ‘het systeem’ volgt.

❎ Jezelf afvraagt waar al je geld blijft. Er komt wel geld binnen maar er is nooit geld over

❎ Veel te weinig bezig bent met een financieel vrije toekomst. Je weet wel, genoeg vermogen opbouwen om je nooit meer zorgen te hoeven maken of je wel je levensstandaard kunt aanhouden tot de dood.Dat is niet erg want je bent echt niet de enige...

en dit is gelukkig allemaal goed en vrij eenvoudig op te lossen

Zeker tijdens dit event waarin John en Jeanet jou een dag uit je dagelijkse sleur halen. Terwijl je de nodige kennis krijgt om je te wapenen tegen alle tegenspoed die we op ons afgevuurd krijgen.De inspiratie en motivatie krijg je er als bonus bij 😉


null


De perfecte combi

Bijna 17 jaar alweer zijn ze een stel. Waarvan nu 7 jaar ook als business partners. John (33) Jeanet (32) reisden van 2016 tm 2020 zo’n 8 maanden per jaar over de wereld terwijl het bedrijf steeds bleef groeien. De business die in die tijd doorontwikkelde van johnenjeanet.nl naar kickassleven.nl naar uiteindelijk Lifestyle of Business.


Met Lifestyle of Business helpen zij ondernemers van Vakman (m/v) door te groeien naar Leider in hun bedrijf. Door te focussen op Strategie, Team, Zichtbaarheid en Geld. Met overkoepelend altijd Leiderschap.


Ze combineren de succes strategieën uit de Stropdaswereld

Met de levenslessen uit de Slipperwereld

En de winnende mentaliteit uit de Sportwereld


Met als resultaat* 

 • Elke dag een relaxte dag (#RelaxedVlammen)
 • Meer misbaar in het bedrijf
 • Een 8,5 op ieder vlak van het leven

* Voor deze punten is in meer en mindere mate allemaal geld nodig


Lifestyle of Business behoort inmiddels tot de beste coaching bedrijven van Nederland. Dat succes van John en Jeanet is niet onopgemerkt gebleven. Zo waren ze te gast in 30+ podcast shows. Stonden ze in het AD, Telegraaf, Flair, Linda. Landelijke bekendheid kregen ze door TV in het programma Steenrijk Straatarm.

John en Jeanet - Lifestyle of Business grot
John Jeanet Visie

De directheid en bijzonder goede communicatie vaardigheid van Jeanet...

... met daarnaast de luchtigheid en de kunst moeilijke dingen zeer simpel uit te leggen door John maakt dit duo een genot om naar te luisteren. 
Ja je hebt het goed begrepen. Het is een offline event.
Een plek waar allemaal echte mensen bij elkaar komen 😲

Als je J&J al langer volgt weet je dat tot een paar jaar geleden ondenkbaar was.


John en Jeanet zaten vooral in het buitenland op tropische locaties.
Dat was niet alleen voor het lekkere weer.


Het was ook om maar niet te veel met andere mensen te hoeven zijn.

#kluizenaars zou je kunnen zeggen 😉


Die tijd is voorbij!
John en Jeanet hebben zich de laatste jaren ook uitgevonden als sociale personen die heel goed kunnen verbinden met mensen in de echte wereld.


En precies dat, de kracht van een netwerk in de echte wereld kan de komende jaren nog wel eens van cruciaal belang zijn in deze zeer onzekere tijden.


Oja, als je J&J een beetje kent weet je ook wat dit event in ieder geval NIET is:

❌ Naar lange en saaie presentaties luisteren

❌ Springen en knuffelen om de energie hoog te houden

Ik ben erbij!

Naast J&J schuiven er nog 3 experts aan


Je kent ze wel. Die events waarbij powerpoint presentaties worden afgewerkt alsof je in de Sahara loopt. Enorm droog en stoffig terwijl er geen einde aan lijkt te komen.


Gaat hier niet gebeuren.


Geen presentaties waarvan je in slaap valt omdat ze saai zijn of omdat je ze al 325 keer hebt gehoord. We hebben überhaupt geen presentatie voor je klaar staan.


Net als tijdens het Beestachtige Aantrekkingskracht event eerder dit jaar hebben we ook nu weer een talkshow setting. John en Jeanet creëren diepgang met experts door het gesprek aan te gaan. Uiteraard op een manier dat het leuk en leerzaam is om naar te luisteren.


De derde spreker zal ter afsluiting van het inhoudelijke deel van de dag alle dots voor je aan elkaar connecten. Op deze manier weten wij zeker dat het niet blijft bij een leuke dag vol inspiratie en een goed inzicht. 

Thierry Stokkink - Lifestyle of Business spreker Vermogend Vlammen Event
"Van 60 uur per week IN het bedrijf naar 16 uur AAN het bedrijf. 24 uur "vrij" om zijn jongensdromen te laten uitkomen. Piloot."

Thierry Stokkink

Thierry is een zeer succesvol ondernemer met meerdere bedrijven zoals Thuiz Hypotheken, de Vastgoed Community en Passief Inkomen BV. Hij heeft hiermee inmiddels duizenden mensen geholpen om een passieve cashflow te genereren. 


Naast zijn eigen verhaal hoe hij vermogend is geworden, en jij dit ook kan, zal Thierry jou deze dag onder andere zien: 


✅ Wat je moet doen om een positieve cashflow te creëren zodat je geen financiële druk meer ervaart. En dat terwijl er meer tijd is dan ooit voor familie en kinderen; 

✅ De nummer 1 reden van een goed netwerk om doelen te behalen en hoe je een krachtig netwerk opbouwt;

✅ Of beleggen in vastgoed in deze tijd van stijgende rentes en politieke invloeden nog wel de moeite waard is

✅ Ook zal Thierry een kwetsbare kant laten zien waar misschien nog wel het meeste goud in zit.

Janine van Vliet - Lifestyle of Business spreker
"Ondernemers hebben direct een groot vertrouwen in Janine. Zij creëert op een no-nonsens manier en in Jip en Janneke taal duidelijkheid op financieel vlak"

Janine van Vliet

Janine helpt hardwerkende ondernemers naar financiële rust. Met haar bedrijf Koken met Cijfers maakt zij financiën leuk en ontspannen. In een wereld van personeelstekorten, coronaschulden en stijgende inkoop- en energiekosten lukt het haar om ondernemers financieel gezond te krijgen. De afgelopen 2 jaar heeft Janine zich bewezen als absolute Profit First Professional te zien aan de awards die ze heeft gewonnen:


🏆 Profit First Ambassador of the year 2021 
🏆 Profit First Member of the year 2022
🏆 Profit First Firm of the year the Netherlands 2022


Janine laat je deze dag onder andere zien:


✅ Hoe je ook in deze tijd van grote onzekerheden kunt blijven ondernemen zonder financiële druk en zonder geldstress;

✅ Hoe je zeker niet harder hoeft te werken om wel meer geld over te houden. Het is makkelijker dan je nu misschien denkt;

✅ Hoe je door de Profit First methode tienduizenden euro's per jaar  weet "te vinden" in je business om extra leuke dingen van te doen

Kristof Cuppens - Lifestyle of Business event

Kristof Cuppens

Kristof is één van de slechts drie Senior Straight-Line Leadership Coaches in Europa en heeft hij het genoegen om met honderden ondernemers per week te werken en spreken. Als een van de beste coaches van Europa heeft hij het unieke talent om mensen te helpen hun leven volledig en zonder spijt te leven. 


➡️ Kristof gaat er als afsluiter van het programma voor zorgen dat het deze dag niet alleen bij goede tips en inzichten blijft. Door deze sessie ga je in staat zijn om het ook echt toe te passen. Dit heb je niet eerder ervaren.

John en Jeanet Lifestyle of Business event

John en Jeanet

J&J zullen deze hele dag hosten. Ze trappen de dag samen af om een fundament te leggen. Daarna zullen ze de sessies met Thierry en Janine op hun eigen karakteristieke wijze begeleiden. Luchtig maar toch diepgaand. Serieus maar toch gezellig. Ze voelen precies aan wat het publiek nodig heeft. 


Tot slot zullen J&J Kristof op een krachtige manier introduceren en nog een korte vragensessie met hem doen om de hele dag samen te brengen tot de essentie. 

Hierdoor is succes deze dag gegarandeerd. 


Lifestyle of Business is niet meer de eerste de beste coaching organisatie 😉. Zoals je ziet zijn al heel veel tevreden klanten je voor gegaan:

Lifestyle of Business reviews


Wat je sowieso uit het event gaat halen


 • Praktische tips om te bouwen aan een financieel vrije toekomst. Dus een toekomst met voldoende vermogen om je nooit meer zorgen te hoeven maken om geld of je de levensstandaard kunt aanhouden tot de dood
 • Extra zelfvertrouwen om deze tijd van oorlog, inflatie, recessie relaxed en zonder onnodige angst door te komen
 • Hoe jouw huidige relatie tot geld een nieuwe realiteit gaat creëren
 • Wat je het beste kan doen met je geld nu het steeds minder waard wordt


 • Je ontdekt of beleggen in vastgoed nog wel interessant is in deze tijd van stijgende rentes en politieke invloeden;
 • De beste manier om meer geld te behouden. Lekker toch als die rekening eindelijk eens niet meer altijd leeg is;
 • Vermogen is niet alleen maar geld. Door deze dag ontdek je alle vlakken om vermogend te kunnen leven;
 • Hoe je geld in het hier en nu voor je kunt laten werken voor later. Je hoeft er zeker niet al veel geld voor te hebben;


 • Hoe je ook in deze tijd van grote onzekerheden kunt blijven ondernemen zonder financiële druk en zonder geldstress; 
 • Nieuwe connecties van gelijkgestemden in je netwerk. Eindelijk mensen die jou begrijpen;
 • Het inzicht hoe je zonder extra omzet tot wel tienduizenden euro's per jaar weet "te vinden" in je business om extra leuke dingen van te doen.

"Your Network Is Your Net Worth"

Misschien ken je deze uitspraak wel. Voor een heel groot deel hangt jouw succes af van de mensen die je kent. Je netwerk. Precies daarom is dit niet alleen maar een event vol informatie. We nemen juist ook ruim te tijd om te kunnen verbinden. Om de connectie aan te gaan met andere ondernemers die je kunt toevoegen aan je netwerk. De komende jaren kan dit nog wel eens het verschil gaan maken tussen wel of juist niet in business blijven. 

lifestyle-of-business-event-locatie-vliegtuig
125

Heel leuk dat je komt! 

✅ Lekker even een dag uit de dagelijkse sleur

✅ Gewapend tegen de financiële malaise ga je weer naar huis

✅ Een inspirerende locatie met alleen maar gelijkgestemden


🎁  Buiten alle inhoud heb je ook gewoon een hele leuke dag

JA dit wil ik
PS. Slechts éen inzicht of éen nieuwe connectie deze dag is genoeg om je investering minimaal x10 te laten gaan

Datum

vrijdag 11 november 2022

Prijs

VIP tickets: 350 euro. Uitverkocht
Reguliere Tickets: 125 

Tijden

9:30 - 17:00

inclusief overheerlijke lunch, hapjes & drankjes, goede sprekers en tijd om te netwerken

Locatie

Vliegveld Teuge ✈️

[letterlijk tussen de vliegtuigen - beter gaat het niet worden 👏🏻 ]

PS. De locatie is op zo'n afgelegen plek dat je denkt dat de wereld er ophoudt te bestaan. Maar het is zeer makkelijk te vinden met heel veel parkeerruimte voor de deur. Daarnaast is het een van de gaafste locaties waar je ooit een event hebt gehad. 


John Slabbekoorn - Jos Verveer

"Van onrelaxed smeulen naar relaxed vlammen. Dat is absoluut de grootste winst"

Jos Verveer - Windowking

                   

Vermogend Vlammen Event FAQ

Waarom is het zo goedkoop?

Binnen LSOB organiseren we tenminste 1 keer per jaar een evenement of ander feestelijk moment om onze cliënten te bedanken dat ze er zijn. Speciaal voor de mensen die al klant bij ons zijn en alle mensen die ons graag volgen doen we een evenement zoals deze. Als blijk van waardering.

Dat willen we toegankelijk maken voor een grotere groep ondernemers, daarom is het zo goedkoop.

En hoewel het korte termijn zakelijk voor ons absoluut onaantrekkelijk is (het kost vele malen meer dan de kaartverkoop oplevert ;) ). Geeft het ons op lange termijn de verbinding en persoonlijke aandacht aan onze klanten die we het aller belangrijkste vinden.

Ons nummer 1 focuspunt binnen LSOB is 'Uitzonderlijke persoonlijke aandacht'.
Een evenement als dit, draagt daaraan bij. Daar zullen we nooit de hoofdprijs tegenover zetten die het eigenlijk wel 'zou moeten' kosten.

Doe er je voordeel mee ;)

Kan ik het terugkijken?

Ja, voor een hele kleine meerprijs krijg je een halfjaar lang toegang tot de opnames van het hele event. Ideaal als je sommige delen nog eens terug wilt kijken/ luisteren. Zo haal je het maximale uit het event.

Je hoeft dit alleen maar even aan te vinken in de winkelwagen. Wijst vanzelf.

Wat is het verschil tussen de VIP kaarten en de gewone kaarten?

VIP deelnemers zijn LSOB cliënten (1-op-1 & MBA op Slippers). Zij hebben extra privileges.

Is het ook geschikt als ik geen ondernemer ben?

Eerlijk gezegd niet. Wij werken alleen met ondernemers. We gebruiken dan ook veel voorbeelden die ondernemers herkennen. Als je geen ondernemer bent is het niet aan te raden om te komen.

Maakt het niveau van mijn ondernemerschap uit?

Als je absoluut starter bent en nog geen product/dienst hebt om te verkopen is dit evenement een stap te vroeg voor je.

Verder is er een heel breed 'level' van ondernemen in het publiek aanwezig. Ondernemers die net starten en ondernemers die al tientallen jaren bedrijven runnen.
Meer beginnende ondernemers en ondernemers die miljoenen-bedrijven runnen.

Als je een bedrijf hebt met een te verkopen product of dienst, dan heb je het belangrijkste en zul je zeer veel waarde halen uit het evenement.

Tot wanneer kan ik aanmelden?

Zo lang er tickets zijn.
We hebben 50 VIP plekken - die zijn al uitverkocht.
We hebben 150 reguliere tickets.

Vol is vol.

Ik vind het eigenlijk stiekem wel een beetje spannend in een groep met onbekende mensen. Moet ik het dan wel doen?

Dit heeft letterlijk bijna iedereen. Je hoort er alleen niet vaak mensen over. Grote kans dat 80% van de andere deelnemers dit ook zo ervaren. Daardoor is de spanning bij binnenkomst direct weg. Let maar op.

Wat is het programma?

Laat het lekker op je afkomen. Die controle mag je best een keertje loslaten 😉

                 

Om alvast in de stemming te komen zie je hieronder de aftermovie van ons vorige event

Dit fenomenale event op 29 april was online vanuit een studio. 

Moet je je eens voorstellen hoe het gaat zijn als je offline samen met een goede groep medestrijders in de zaal zit tussen de vliegtuigen 👏🏻


Hieronder hoor je ervaringen van enkele deelnemers aan het vorige event

Heel gaaf. Ik ga meedoen