Ben jij de nieuwe Lifestyle of Business Verkoper?

Bekijk eerst even deze video waarin John je meer uitleg geeft 

John en Jeanet - Lifestyle of Business coach worden?

Bij Lifestyle of Business helpen wij ondernemers in de Start-Up fase en de Grow-Up fase om meer misbaar te worden in hun bedrijf. Terwijl ieder vlak in het leven en business een 8,5+ is. Dus niet alleen streven naar zakelijk succes terwijl alles daaromheen een zooitje is.

 

Dit doen we doormiddel van:

 

1. Heel veel gratis content

2. Online programma's

3. Persoonlijke begeleiding (1-op-1 en in groepen)

 

Omdat wij inmiddels weten dat enkel het delen van goede informatie voor het overgrote deel van de mensen kansloos is zetten wij vooral in op persoonlijke begeleiding.

 

Persoonlijke begeleiding vraagt ook om een persoonlijke kennismaking


Oftewel, voordat we iemand MBA op Slippers aanbieden gaat daar altijd eerst een 1-op-1 gesprek aan vooraf. (een kennismaking/ verkoopgesprek dus 🙂)


En daar hebben we iemand (jou?) voor nodig.

Wie we zoeken?


Zoals je misschien wel weet hebben we bij Lifestyle of Business een hoge standaard. We werken niet met iedereen als het gaat om klanten. En we werken ook niet met iedereen als het gaat om verkopers.

 

Dit is niet om je af te schrikken. Maar als jij zelf een lage standaard hebt met weinig commitment is het nu een goed moment om de pagina af te sluiten. 

 

We zoeken alleen iemand die goed kan connecten met mensen en affiniteit heeft met onze business. 


Iemand die bereid is om onze leads op te volgen, om nee's te incasseren en doet wat nodig is om de doelen te bereiken.

Wat denk je ervan?

John en Jeanet - Lifestyle of Business coach worden_1?

De video bekeken en nog steeds aan het lezen?


De kans is groot dat je AAN bent gegaan en dat je meer wilt weten. Je wilt weten of je in aanmerking komt om toe te treden tot het team van Lifestyle of Business als Verkoper.


Logisch ook... 😉


Als je oprecht serieus bent en je kunt je tot zover vinden in de tekst op deze pagina dat ben je gekwalificeerd voor de volgende ronde. 


Het werkt heel simpel. Laat hieronder via het contactformulier je gegevens achter en John neemt snel contact met je op (doorgaans binnen een dag). 


[gravityforms id=21 title="false"]