geld-lifestyle-of-business-challenge

Meer Inkomen en Vermogen in 5 dagen

[gratis challenge]

Je ontdekt tenminste:


✅ Wat de meeste ondernemers fout doen waardoor ze te weinig verkocht krijgen

✅ Een simpele techniek waardoor verkopen makkelijker wordt

✅ De meest gemaakte fout waardoor het geld altijd weer op is

✅ Hoe je met geld meer geld kunt maken voor een financieel vrije toekomst

✅ Hoe je deze turbulente tijden financieel goed door kan komen

Ik doe mee
Het is gratis. Niet meedoen kan je heel veel gaan kosten
geld-lifestyle-of-business-challenge

Meer Inkomen en Vermogen in 5 dagen [gratis challenge]

Je ontdekt tenminste:


✅ Wat de meeste ondernemers fout doen waardoor ze te weinig verkocht krijgen

✅ Een simpele techniek waardoor verkopen makkelijker wordt

✅ De meest gemaakte fout waardoor het geld altijd weer op is

✅ Hoe je met geld meer geld kunt maken voor een financieel vrije toekomst

✅ Hoe je deze turbulente tijden financieel goed door kan komen

Ik doe mee
Het is gratis. Niet meedoen kan je heel veel gaan kosten
LSOB LOGO

Maandag 22 augustus

LSOB LOGO

5 dagen

LSOB LOGO

15 minuten per dag

Hi, ik ben John Slabbekoorn

Performance/ Business coach binnen Lifestyle of Business. In de afgelopen Jaren heb ik 500K+ in mezelf geïnvesteerd om goed te worden in wat ik dagelijks doe. Ondernemers zoals jij zo goed mogelijk verder helpen als het gaat om meer misbaar worden in het bedrijf en een 8,5 scoren op ieder vlak van het leven.  

Inmiddels heb ik voor meer dan 1 miljoen euro aan coaching verkocht en weet ik heel goed hoe je geld moet verdienen. Naast geld verdienen weet ik hoe je geld moet behouden. En bovenal snap ik hoe je met geld kan zorgen voor een financieel vrije toekomst.

Hi, ik ben Rien Venhuizen

Consultant binnen Lifestyle of Business en rechterhand van John. In mijn nog jonge leven heb ik voor meer dan een miljoen aan was-oplossingen verkocht en was daarmee één van de topverkopers in het bedrijf. Tegenwoordig ben ik op dagelijkse basis bezig om ondernemers, zoals jij, verder te helpen richting meer resultaat.


Ik heb een fascinatie voor geld. En dan vooral om geld voor me te laten werken op verschillende manieren. Hiermee ga ik jou absoluut van waarde zijn in deze challenge.

Super dat je mee gaat doen! 

Meer inkomen en vermogen in 5 dagen challenge


Een echte challenge waarin we jou uitdagen om meer geld te verdienen in het hier en nu en dit te gebruiken om een financieel vrije toekomst te creëren. Zeker in de financieel onzekere tijden waarin we nu leven is dit enorm belangrijk...


  • Strategie om meer geld te verdienen in het hier en nu
  • Strategie om meer geld te behouden
  • Strategie om geld voor je te laten werken


🎁 Officieel starten we maandag 22 augustus. Maar na aanmelding krijg je direct al waardevolle tips en inzichten die horen bij deze challenge.


🎁 Oja ook tof... Er zijn meerdere goede prijzen te winnen!


.

.


PS. Direct na aanmelding krijg je van ons verder uitleg hoe het precies in z'n werk gaat. Het is super simpel en je hebt er geen technische kennis voor nodig. 

null

null

nullnullnullSlipperdag review Carola Wanders - Lifestyle of Business

Geen Risico

Deelname kost je geen geld, alleen een beetje van je tijd.

Is het niets voor je dan doe je gewoon niet meer mee. 

tof, ik doe mee