arrow_drop_up arrow_drop_down

Productiviteit op Slippers

Alles gedaan krijgen in Minder Tijd zonder Stress

op een manier die wij RelaxedVlammen noemen

Dit online programma gaat ervoor zorgen dat je meerdere ballen gelijktijdig hoog kunt houden en veel gedaan krijgt. Terwijl je altijd ontspannen bent en geen stress ervaart.


Als groeiende ondernemer merk je dat er steeds meer druk op je agenda en planning komt te te staan. Meer mensen willen wat van je waardoor je steeds meer ballen hoog te houden hebt en een constant gevoel van druk ervaart. Misschien voel je je soms zelfs wel een beetje schuldig als je even een avondje niet werkt. Want er is nog zoveel om te doen.

 

Vergeleken met vroeger is er van vrije tijd momenteel weinig sprake meer. Je wordt voornamelijk geleefd de hele dag, wat soms wel lekker is. Maar daardoor krijg je vaker niet dan wel je eigen planning af waardoor je in de avond weer door moet werken. 

 

Sporten, hobby’s en tijd voor je gezin en vrienden is wel eens beter gegaan. Je houdt jezelf voor dat als het straks weer rustiger is het allemaal goed komt. Dat je weer kunt sporten, met je vrienden op stap kunt en er volledig voor je gezin kunt zijn. En dat terwijl je wel lekker productief bent, rust en overzicht ervaart.

Een heerlijke gedachte maar helaas niet de realiteit voor veel ondernemers…


Maar misschien wel voor jou! 

Want stel je nou eens voor dat je:


➡️ Wel meerdere ballen hoog kunt houden maar met rust en overzicht zonder dat ze nog vallen

➡️ Geen schuldgevoel meer hebt als je een avondje niet werkt

➡️ Weer echt aanwezig kunt zijn met je gezin zonder dat je in je hoofd wel aan het werkt bent

➡️ Fit en energiek bent omdat je weer lekker gaat sporten

➡️ Bizar productief wordt en in minder tijd beter werk levert

➡️ Dat je niet meer elke dag geleefd wordt en ’s avonds nog energie over hebt 

➡️ Je eigen vrije tijd en rust kunt inplannen omdat me-time belangrijk voor je is

Wat een geluk! Dat is allemaal mogelijk en makkelijker dan je nu misschien kunt voorstellen ⤵️

Sales training Lifestyle of Business-Voorbeeld gesprekken

Hey hallo John hier... 

Voor als je me nog niet kent lijkt het me wel zo netjes om mezelf even kort voor te stellen. Je gaat mij binnen dit programma namelijk nog veel vaker tegenkomen 😉

 

Ik ben dus John Slabbekoorn. Mede eigenaar en Coach binnen Lifestyle of Business. 

Vroeger werd ik in mijn toenmalige vriendengroep gekscherend al vaak John ‘Planning’ genoemd. Ik had altijd het overzicht en de planning als we op vakantie waren. En de portemonnee trouwens ook. Zal iets met controle te maken hebben denk ik haha.

 

In de afgelopen jaren heb ik het productief werken en plannen tot een soort van kunst verheven. Daardoor krijg ik altijd veel gedaan terwijl ik veel rust en overzicht ervaar. 

 

Vanwege de grote vraag en mijn kennis en ervaring op dit vlak is nu uiteindelijk Productiviteit op Slippers ontstaan. Zodat jij ook steeds meer gedaan kunt krijgen in minder tijd terwijl je ook nog eens veel rust en overzicht ervaart. RelaxedVlammen noemen we dit ook wel binnen Lifestyle of Business 😎


➡️ Lees snel verder hoe ik jou daarmee kan helpen 

null

De 4 P's die jou veel resultaat en rust gaan geven

Sales training Lifestyle of Business-Sales gesprek opbouw

1. Persoonlijk leiderschap om te doen wat je echt moet doen

Of je nu te veel ballen gelijktijdig hoog wilt houden. Een overweldigd gevoel ervaart door alle mogelijkheden die er zijn of regelmatig een schuldgevoel ervaart als je even niet aan het werkt bent. Hier is een oplossing voor.

 

Na deze module weet je wat je te doen staat om op een ontspannen manier meerdere ballen hoog te houden. Je gaat meer mogelijkheden zien door de rust die je ervaart. En het schuldgevoel als je een avondje bij je gezin bent in plaats van aan het werk is er totaal niet meer.

Sales training Lifestyle of Business-Sales Identiteit

2. Power in jezelf vergroten op een niet zweverige manier

Een leuker persoon zijn voor je omgeving en beter werk leveren dan je de laatste tijd doet. Alleen maar doordat je meer energie hebt en met goede focus kunt werken. Klinkt misschien te mooi om waar te zijn. Is het zeker niet.

 

Door de eenvoudig toepasbare principes in deze module zal je meer energie en focus ervaren waardoor je beter werk kunt leveren. En waardoor je een leukere partner/ ouder/ vriend bent. Het leuke is dat je hier geen eens gekke dingen voor hoeft te doen.

Sales training Lifestyle of Business-Gekwalificeerde leads spreken

3. Productief werken door het gebruik van een magische toolbox 

Stel nou dat je een soort van schatkist kan openen met allemaal handige tools die je direct kunt gebruiken om je productiviteit een boost te geven. Hoe lekker is dat?

 

Dat komt goed uit! 

 

Het gevoel van onproductief zijn is na deze module verleden tijd door een heel hoop goede praktische tips en tricks die we met je delen. 

Sales training Lifestyle of Business-maximaal closen

4. Plannen alsof het eigenlijk heel makkelijk is

Geleefd worden en aan het eind van de dag vaak weer opnieuw het gevoel hebben niet genoeg te hebben gedaan. Super irritant. Maar gelukkig wel makkelijk op te lossen als je weet hoe je dit kunt doen.

 

Na deze module weet je per kwartaal, maand en dag wat je te doen staat om daar te komen waar je wilt komen. Op een manier die bij jou past zonder dat je elke dag weer opnieuw het gevoel hebt niet genoeg gedaan te hebben. 

Fysieke Bonus

Productiviteit op Slippers is een online programma maar we doen graag iets extra...


Na je aanmelding krijg je van ons de Lifestyle of Business Action Planner thuis gestuurd t.w.v. €47. Zomaar, hoef je niets extra's voor te doen.


Het programma is in juni gereed maar de planner krijg je wel al binnen een week in huis. Kun je in ieder geval wel direct aan de slag.

Voor jouw overzicht hieronder nog even de belangrijkste voordelen op een rij wat Productiviteit op Slippers je gaat opleveren:

 • Je kunt meerdere ballen hooghouden zonder dat ze nog vallen. Het gevolg is veel meer resultaat maar wel met rust en ontspanning.
 • Geen overweldigd gevoel meer van alle mogelijkheden die er zijn. De mogelijkheden zijn er zeker nog wel maar door de rust en overzicht die je ervaart is er geen probleem meer.
 • Je kunt weer echt aanwezig zijn met je gezin wat de band met je partner en kinderen veel en veel sterker maakt. Ze zullen je dankbaar zijn.

 

 • Geen schuldgevoel meer als je een avondje niet werkt. Wat een bevrijding.
 • Je ervaart hele dag door energie waardoor je minder afleiding zoekt in randzaken die eigenlijk alleen maar korte termijn plezier geven.
 • Omdat je meer rust en overzicht gaat ervaren is er ook weer meer ruimte om lekker te sporten. Gevolg hiervan is fitter en energieker met alle positieve gevolgen die daarbij horen.
 • Doordat je meer focus kunt vinden en wat langer kunt behouden produceer je in kortere tijd een stuk beter werk. 

 

 • Je productiviteit gaat door het dak waardoor er veel beter werk geleverd wordt in minder tijd. Hierdoor heb je tijd over voor andere dingen zoals familie en vrienden. Of om nog meer goed werk te produceren.
 • Een kleinere actielijst per dag met alleen maar taken die ook echt verschil maken. Gevolg is niet meer een ‘mislukt’ gevoel aan het eind van de dag.
 • Je weet per kwartaal, maand en dag wat je te doen staat om daar te komen waar je wilt komen. Op een manier die bij jou past zonder dat je elke dag weer opnieuw het gevoel hebt niet genoeg gedaan te hebben. 
 • Je wordt niet meer elke dag geleefd wat veel meer rust geeft en uiteindelijk krijg je ook veel meer gedaan. 
Persoonlijk Leiderschap op Slippers_online programma
€ 425,-
Early Bird nu slechts € 195,-

Productiviteit op Slippers

Alles gedaan krijgen in Minder Tijd zonder Stress op een manier die wij RelaxedVlammen noemen


Dit online programma gaat ervoor zorgen dat je meerdere ballen gelijktijdig hoog kunt houden en veel gedaan krijgt. Terwijl je altijd ontspannen bent en geen stress ervaart.


✅Lifetime toegang tot de 4 P's

✅Toegang tot de Lifestyle of Business University waar je al je vragen kunt stellen


🎁Lifestyle of Business Action Planner thuis gestuurd (t.w.v. €47)


-----


Na aanmelding krijg je direct een mail ter bevestiging met uitleg en gaan we aan de slag om je de LSOB Action Planner toe te sturen

                                   

Veelgestelde vragen over Productiviteit op Slippers

Waar kan ik dit programma volgen?

In de Lifestyle of Business University. Hier staan alle producten netjes gebundeld. Op elk apparaat werkt het trouwens perfect.

Wanneer is het programma klaar?

De content produceren we in mei/ juni als weer in ons eigen LSOB kantoor zijn. In juni zal het programma toegankelijk zijn. Daarom kun jij nu als Early Bird met 50% korting instappen + krijg je er een unieke bonus bij.

Wanneer is de Live Online training met John voor mij als Super Early Bird?

Enkele weken na het openen van het programma. Waarschijnlijk in juli. Uiteraard krijg je hiervan tijdig bericht. De sessie wordt ook opgenomen dus eventuele vragen voor de Q&A kun je gewoon stellen.

Waarom hebben jullie programma’s allemaal als achternaam op Slippers?

Herkenning. En het past bij ons logo. Daarnaast willen we ons werk vooral niet onnodig 'zwaar' maken. De content die wij delen, de producten die wij maken en de coaching die we geven is uiteraard heel serieus. Maar juist door zoiets als op Slippers kunnen we het ook luchtig houden.

                               

LET OP: Nu nog deze Early Bird prijs

Omdat het programma in eind mei/ begin juni klaar is kun je nu met ruim 50% korting aanmelden!

Als je nu echt direct aan de slag wilt kun je je beter niet aanmelden, maar... ⤵️


Na aanmelding krijg je natuurlijk wel al onze Lifestyle of Business Action Planner (t.w.v. €47) thuis gestuurd met bijbehorende online bonussen waar je direct mee aan de slag kunt. Deze unieke kans pakken?