Inner Stance Performance Sessie

Een 3 uur durende  performance sessie voor zakelijk leiders, coaches, trainers, consultants onder leiding van Inner Stance coach Tommy Kruizinga.


Een unieke samenwerking tussen Lifestyle of Business en Inner Stance.


Wat je gaat leren:


  • Kennismaken met de wereld van échte performance coaching
  • Groeien als coach/zakelijk leider
  • Leer eerlijk en duidelijk communiceren
  • Stop met denken, starten met doen

Yes, dit wil ik 
doorbraak gegarandeerd.

Kleinschalig

Een kleine selecte club mensen zodat we ook echt tot de kern kunnen komen en on the spot kunnen coachen.

Op live locatie

Geen zoom om teams sessie waar je weg dwaalt of afgeleid raakt. Maar een power sessie met écht contact.

Unieke kans

Een live sessie voor een dergelijk bedrag wordt vrijwel nooit gedaan door Inner Stance. Een absolute buitenkans voor iedere zakelijk leider, coach, consultant

We leven in een wereld die steeds zwakker en zwakker wordt. Een wereld waarin je steeds meer op moet letten met wat je zegt en doet. Een wereld waarin middelmatigheid de standaard is geworden. 


Een slechte en zorgelijke ontwikkeling. 


Daarom slaan Inner Stance en Lifestyle of Business opnieuw* de handen ineen om samen bij te dragen aan een krachtige wereld waar resultaat telt. Een wereld waarin je effectiever bent in je persoonlijke en zakelijke leven met als gevolg minder stress, een verhoogde winstgevendheid en relaties die er toe doen. 


*op 2 december afgelopen jaar deden we dit voor de eerste keer. Met 23 mensen in de zaal was het een groot succes te noemen. De sessie van 1 juni zal trouwens een andere inhoud hebben. Als je er toen bij was is het nu weer de moeite waard om te komen. 

Tommy Kruizinga Performance Sessie Lifestyle of Business

Wat kun je verwachten deze sessie?

In de live sessie van 3 uur ervaar je de kracht van performance coaching met een selectieve groep mensen.


Aan de hand van opdrachten en live coaching ga je in kaart brengen waar je nu staat als zakelijk leider, coach, consultant, trainer. Je gaat nog helderder maken waar je naartoe wil groeien als persoon, met je coachees of medewerkers en wat jou in de weg staat om dit te bereiken.


Tijdens de sessie gaan we onder andere in op:

  • Het opmerken van een niet werkbaar patroon bij jezelf, klanten of medewerkers en hoe je daar een doorbraak in kan creëren
  • Effectief om leren gaan met uitdagingen en problemen en met minder tijd méér gedaan krijgen
  • Komen tot de kern van waarom jijzelf, je klanten en/of medewerkers niet in staat zijn dat wat je weet te implementeren


Wie is Tommy Kruizinga

Een kort verhaaltje van mij (John Slabbekoorn) om mijn relatie met Tommy te omschrijven...


Het was 13:00uur afgelopen dinsdag 6 december toen ik de telefoon ophing. Dit keer hing ik anders op dan normaal. Ik voelde een combinatie van euforie, gezonde spanning maar ook wel wat buikpijn. Dat in combinatie met m’n interne wereld dialoog die er van alles van vond.


Ik had zojuist ja gezegd tegen een 1-op-1 coaching traject voor heel 2023. Dat had ik in de voorgaande 7 jaar ook al wel vaker gedaan. Bij elkaar opgeteld op dat moment al voor meer dan 500K. Toch was het nu anders. Want nooit eerder ging het om zo’n bedrag voor éen persoon in éen traject.


Ter vergelijking, onze auto die we in januari kochten hing een lager prijskaartje aan 😅.


In dit geval heb ik ja gezegd tegen niemand minder dan Tommy Kruizinga. 1 van de slechts 6 Straight Line Leadership coaches in Europa. Voor jouw info, een SLL coach ben je absoluut niet zomaar. Dat kost jaren aan heel intensieve training. Jaren van 1-op-1 samenwerking met de grootmeester in coaching zelf, Dusan Djukich en nog eens een goede som geld.


Tommy is dus niet de eerste de beste coach die heeft besloten zich coach te noemen (dat doen de meeste coaches in Nederland zonder echt competent te zijn helaas)


Inmiddels ben ik alweer een paar maanden in coaching met Tommy en ik ben daar zeer goed over te spreken. Dit kan maar zo een samenwerking voor jaren zijn. Als iets voor je werkt wil je het vooral blijven doen.


Oja, die investering die ik deed om een jaar met Tommy te kunnen werken is een luttele 75K ex.btw. Om nu 3 uur met hem te kunnen werken voor 2 tientjes lijkt me dan geen twijfel 😉. Het is trouwens geen pitch event. Puur alleen maar waarde zodat jij verder kan groeien als zakelijk leider, coach, consultant.

datum

1 juni 2023

bijdrage

€20 ex btw

tijd

19:00 - 22:00

locatie

Opheusden (adres krijg je per mail)