Inner Stance Performance Sessie

Een 3 uur durende  performance sessie voor coaches en zakelijk leiders die mensen aansturen onder leiding van Inner Stance coach Tommy Kruizinga.


Een unieke samenwerking tussen Lifestyle of Business en Inner Stance.


Wat je gaat leren:


  • Kennismaken met de wereld van échte performance coaching
  • Groeien als coach/zakelijk leider
  • Leer eerlijk en duidelijk communiceren
  • Stop met denken, starten met doen

Yes, dit wil ik 
doorbraak gegarandeerd.
Een kleine selecte club mensen zodat we ook echt tot de kern kunnen komen en on de spot kunnen coachen.

Op live locatie

Geen zoom om teams sessie waar je weg dwaalt of afgeleid raakt. Maar een power sessie met écht contact.

Een live sessie voor een dergelijk bedrag wordt vrijwel nooit gedaan door Inner Stance. Een absolute buitenkans voor iedere coach & zakelijk leider.

We leven in een wereld die steeds zwakker en zwakker wordt. Een wereld waarin je steeds meer op moet letten met wat je zegt en doet. Een wereld waarin middelmatigheid de standaard is geworden. 


Een slechte en zorgelijke ontwikkeling. 


Daarom slaan Innerstance en Lifestyle of Business de handen ineen om samen bij te dragen aan een krachtige wereld waar resultaat telt. Een wereld waarin je effectiever bent in je persoonlijke en zakelijke leven met als gevolg minder stress, een verhoogde winstgevendheid en relaties die er toe doen. 

In de live sessie van 3 uur ervaar je de kracht van performance coaching met een selectieve groep mensen.


Aan de hand van opdrachten en live coaching ga je in kaart brengen waar je nu staat als coach of zakelijk leider, waar je naartoe wil groeien als persoon, met je coachees of medewerkers en wat jou in de weg staat om dit te bereiken.


Tijdens de sessie gaan we in op:

  • Het opmerken van een niet werkbaar patroon bij jezelf, klanten of medewerkers en hoe je daar een doorbraak in kan creëren
  • Effectief om leren gaan met uitdagingen en problemen en met minder tijd méér gedaan krijgen
  • Komen tot de kern van waarom jijzelf, je klanten en/of medewerkers niet in staat zijn dat wat je weet te implementeren


Wie is Tommy Kruizinga (voor wie hem nog niet kent😉)

Sinds 2014 is Tommy als businesscoach betrokken bij Straight-Line Leadership International waarmee ze ondernemers en coaches helpen bij het realiseren van krachtige resultaten in business en bij cliënten. 


De organisatie zet zich sinds 1986 in voor het ontwaken van leiderschap. Het is een organisatie die ondernemers en businessprofessionals helpt effectief leiderschap toe te passen, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak.


Innerstance bied mensen krachtige tools waarmee ze elk aspect van hun leven kunnen transformeren. Hiermee zijn ze in staat een positieve impact te maken op hun eigen leven, hun omgeving en de maatschappij waarin ze bestaan.

2 December 2022
€20 ex btw
10:00 - 13:00
omgeving Utrecht