Gratis Online Training

van Vakman (m/v) doorgroeien naar Leider in je bedrijf om zo Meer Misbaar te worden


ik deel de 2 Belangrijkste Elementen die NIET mogen ontbreken


----------


✅ Voor de ondernemer met weinig overzicht, focus en structuur.

Die nog vooral heel veel aan het aanklooien is en daar wel eens van af wil


➡️ Want het idee van ondernemen is toch een bedrijf dat voor jou werkt. In plaats van andersom 🤔

“Als je van vakman naar leider in je bedrijf wilt doorstromen heb je echt de kennis van John nodig. Afgelopen week volgde ik zijn webinar hierover en die was echt top. In korte tijd geeft John veel kennis en voorbeelden en neemt hij je mee langs een aantal stappen om meer misbaar te worden in je bedrijf. Het tempo ligt vrij hoog, wat ik als erg prettig ervaar en je hebt daarna gelijk helder waar nog winst te behalen is.” 
Monique van Zoelen
"Leerzaam webinar, helder opgebouwd, de geschetste situaties en problemen in een bedrijf zijn heel herkenbaar, en de achterliggende oorzaken en mogelijke oplossingen worden ook duidelijk beschreven, zodat je met de eerste tips uit het webinar direct aan de slag kunt. Het vervolg, de één op één call met John, is duidelijk geen verkoopgesprek, maar heeft een direct toepasbare waarde voor de ondernemer, en de kosten zijn nul! Top!"
Ewout
"Ik vond het webinar van John heel verhelderend. Los van dat hij actief kan vertellen, waardoor je de aandacht blijft houden, heb ik het idee gehad dat ik eindelijk weer eens naar een webinar heb zitten kijken met vernieuwende inhoud. Geen vast template dat is toegepast, maar een webinar waaraan je kunt merken dat er veel kennis en ervaring aan ten grondslag ligt, met lekker veel praktisch toepasbare tips"
Kim Hoogmoed

Hey, ik ben John en ik help ondernemers zoals jij van Vakman (m/v) doorgroeien naar Leider in het bedrijf om zo meer misbaar te worden

Als Performance Coach én Consultant (dit is zeker niet hetzelfde 😊) help ik vanuit Lifestyle of Business ondernemers om meer misbaar te worden in hun bedrijf. En een 8,5 scoren op ieder vlak.


Na duizenden uren aan coaching te hebben gegeven en ontvangen. En na 350K geïnvesteerd te hebben in mezelf middels toonaangevende coaches en programma's de afgelopen jaren weet ik precies wat jij nodig hebt. Ik weet inmiddels heel goed waarom 99 van de 100 ondernemers de eerste 10 jaar niet overleeft.


Ik ga je de juiste tips, inspiratie en inzichten geven in deze online training.
Allemaal om te zorgen dat jij straks NIET bij die 99 hoort.


(ook interessant als je al langer dan 10 jaar bezig bent 😉)

Wat denk je ervan?

Klaar om te stoppen met aanklooien?


Geen Risico

Deelname kost je geen geld, alleen een beetje van je tijd.

Is het niets voor je dan stop je gewoon weer.


------

Kun je niet bij de training aanwezig zijn?

Geen probleem. Schrijf je gewoon in zodat we je kunnen uitnodigen voor de volgende training. Misschien stuur ik de opname wel na.