Business Blauwdruk in éen dag

Voor Ondernemers, alleen of met een klein team, die een Heldere Strategie en Doorlopende Omzetstroom willen zodat ze Uiteindelijk (meer) Misbaar kunnen zijn in de minder leuke Werkzaamheden binnen hun Bedrijf

dat wil ik 

➡️Ervaar onderdompeling en verdieping van je ondernemerschap door een dag AAN je bedrijf te werken

➡️ Ga met een heldere strategie naar huis

➡️ Krijg meer focus, een goed doorlopende geldstroom en word meer misbaar in je bedrijf


Veel van de ondernemers die we spreken stellen dat wat er echt toe doet uit

Ze zijn in het verleden hun bedrijf begonnen vanuit passie en een wens naar vrijheid. Zodat ze de tijd en mogelijkheden zouden hebben hun kinderen op te zien groeien. Zodat ze de financiële vrijheid zouden ervaren om het leven te leiden zoals ze willen. Zodat ze een bedrijf neer zouden zetten dat ook door kan draaien zonder dat zij zelf aanwezig zijn.

 

Totdat ze erachter komen dat hun bedrijf eerder een uit de hand gelopen hobby is dan een zelf draaiend bedrijf

Een bedrijf dat niet alleen tijd opslokt omdat klanten geholpen moeten worden. Maar ook nog eens tijd opslokt door alle zaken als marketing, klanten werven, facturen sturen, inkopen doen, administratie bijwerken, klantenservice afhandelen en al het andere dat bij een eigen bedrijf komt kijken.


 Je bedrijf is eerder een beperking op je vrijheid en rust dan dat het je alle ruimte geeft te leven zoals je wilt.


Deze training is er voor jou als jij weet dat er veel meer uit je bedrijf te halen is dan je de laatste jaren gedaan hebt.


❎Je weet dat als je op deze manier je bedrijf blijft runnen, je nooit de volledige vrijheid gaat krijgen die je voor ogen hebt.

❎Je weet dat een doorlopende klanten- en geldstroom goed mogelijk is maar hoe je dat voor elkaar krijgt blijft een raadsel voor je.

❎Je weet dat nog harder werken niet je sleutel gaat zijn naar vrijheid en succes.

❎Je zit tegen een plafond aan in tijd, geld of energie en weet die niet te doorbreken.

 

Tijdens deze offline trainingsdag krijg je de antwoorden op alle vragen die je nu hebt over het runnen van een bedrijf waarin jij meer kunt focussen op taken die écht verschil maken. Met als gevolg meer plezier, (financiële) rust en vrijheid.

Waarschijnlijk herken je (een van) deze punten wel

✔️ Je wilt de “hobby fase” achter je laten

Je mist continuïteit in je bedrijf en dat veroorzaakt stress. Je ziet door de bomen het bos niet meer en wil niet meer van klant naar klant leven of altijd meer en harder moeten werken om verder te groeien. Er moet iets structureel gaan veranderen binnen je bedrijf, maar wat?

 

✔️ Iedereen verkoopt je gebakken lucht

Tegenwoordig zijn er zoveel “business” coaches, masterminds, en online programma’s die beweren dat ze de gouden formule hebben om geld te verdienen en meer vrijheid te ervaren.

Het enige wat je hoeft te doen is een algemeen 6-stappenplan volgen en 3-10K inleggen voor het online programma. Maar hulp met de praktische implementatie die aansluit op jouw bedrijf of persoonlijk 1-op-1 contact zonder dat alles via de laptop verloopt?
 

Dat is wat er mist, en daar ben je juist zo naar op zoek.

 

✔️Je wilt niet maandenlang wachten tot je alle antwoorden hebt

Programma’s en trainingen genoeg. Maar wat jij wilt is in korte tijd lekker praktische handvatten en adviezen. In korte tijd wil jij alle nodige informatie ontvangen en ook nog eens hulp met implementeren. Een dag lang onderdompelen past op dit moment veel beter bij je.

 

✔️Niemand leert je dealen met je eigen bullshit

Je houdt van persoonlijke groei. Je boekenkast puilt uit van de planners en timemanagement boeken. Maar ondanks alle kennis en inspirerende talks heb je alsnog niet de resultaten die je wil. 

 

Je ziet in dat het tijd is om te stoppen met nog meer inspiratie en informatie, wat lekker comfortabel is maar waardoor je niet je eigen blind spots onder ogen komt. 

 

Tijd om met hulp van een ervaren coach onder ogen te zien waar jij jezelf en de groei van je bedrijf nu echt in de weg zit terwijl diegene letterlijk naast je staat en over je schouder meehelpt met concrete persoonlijke adviezen.

 

✔️Je wilt gewoon weten wat voor jou de eerst volgende goede stap is om te zetten

Alle 346 stappenplannen en goedbedoelde adviezen uit je omgeving is leuk. Je wilt gewoon strategisch aan de slag met de juiste acties. Niet eerst zelf 3 jaar erover doen om alles uit te zoeken en te ervaren. Maar je wil juist je leertijd verkorten door je te omringen met de juiste mensen. 

Dat komt allemaal goed uit

Dit is precies waar het deze dag jou bij gaat helpen

Kom samen in een bijzonder luxe offline setting met maximaal 7 andere ondernemers van hetzelfde niveau. Ondernemers die dezelfde struikelblokken hebben als jij, dezelfde vragen hebben als jij en dezelfde adviezen nodig hebben als jij.

 

Deze dag is er voor ondernemers die weten dat ze een strategie nodig hebben. Korte termijn omzetgroei willen bereiken met langdurige continuïteit op manieren die zeer relevant is binnen hun (offline) bedrijf.


Maar ook om gewoon eens een dag uit te zoomen in plaats van altijd maar IN je bedrijf aan het werk te zijn. 

Wat we tijdens deze dag gaan doen

Jou geven wat je nodig hebt

Zoals je misschien weet staan we bij Lifestyle of Business voor persoonlijke aandacht. We willen onze klanten écht verder helpen. Niet met massale online programma's zonder persoonlijke hulp ofzo.


Omdat je voorafgaand aan de training een korte vragenlijst van ons ontvangt weten we precies wat de grootste knelpunten van alle deelnemers zijn. Hier zullen we de inhoud op afstemmen. Op deze manier weten we zeker dat iedereen krijgt wat hij/ zij nodig heeft. 

Niet teveel theoretisch 'gelul'

We weten dat veel vakmannen (m/v) niet zo zitten te springen om een hele dag theoretische kennis op te nemen. Dat gaan we daarom ook niet doen. Wel bespreken het nodige wat je direct daarna ook in de praktijk kunt brengen.

Praktische business strategie & Jezelf (meer) misbaar leren maken

Tijdens de trainingsdag krijg je alle handvatten om jezelf meer misbaar te maken. Hoe kun je minder ‘randzaken’ doen die je liever niet doet, zodat je tijd overhoudt voor andere zaken? Je hoeft niet met grote teams te werken als je dat niet wilt, we zorgen dat de aanpak geheel aansluit bij jouw ideale bedrijf.


Je gaat dan ook naar huis met een heldere strategie op papier om de gewenste groei te behalen.

Je omzetstroom vergroten en zorgen voor meer continuïteit 

Korte termijn cashflow is belangrijk om door te kunnen groeien met je business. Maar continuïteit in je omzet en winst is zeker net zo belangrijk om op een 'ontspannen' manier te ondernemen. Hoe je hiervoor kunt zorgen ontdek je ook in deze training.

Je manier van denken upgraden

Je leert (nog) strategischer denken, je leert hoe je kansen ziet en grijpt. Je leert hoe je (nog) meer een leider kunt zijn in je leven en bedrijf zodat je met dezelfde inzet vele malen meer gaat bereiken.

Connecten met gelijkgestemde ondernemers

Hoe fijn is het om aan tafel te zitten met ondernemers die min of meer op hetzelfde niveau staan?


Wij weten dat dit heel fijn is omdat je elkaar direct begrijpt. Je spreekt op hetzelfde niveau en misschien komen er zelfs wel waardevolle connecties uit om ideeën en inzichten mee uit te wisselen. Of om zelf business mee te doen.

Belangrijk om te weten

Je gaat naar huis met een heldere strategie en een persoonlijk plan van aanpak.

Je weet aan het eind van de dag hoe je de omzetstroom structureel vergroot. 

Je weet alle insider-tips om op een eenvoudige manier te voorkomen dat je klanten en omzet laat lopen.

ja ik wil meedoen  

Praktische informatie

Data

zondag 27 oktober

all-in

Je komt niets te kort met de luxe lunch, snacks en drinken

Tijden

9.45 aanwezig, 10-15:30 uur training

Locatie

Lifestyle of Business kantoor

Dorpsstraat 36 in de Wijk (drenthe)

2 minuten vanaf A28 en gratis parkeren voor de deur

Cadeautje

Na afloop krijg je van ons van de Lifestyle of Business Fundamentals Box mee naar huis

1-op-1 sessie als bonus

Binnen 3 weken na de trainingsdag heb je een online 1-op-1 gesprek met een LSOB-coach om te zorgen dat je ook echt alles toepast. We willen niet dat je stil valt.

                                   

Veelgestelde vragen over de kantoor training

Voor wat voor soort ondernemers is deze training geschikt?

Ondernemers die wel al in business zijn (omzet draaien) en weten dat ze een volgende stap kunnen maken in hun zakelijke- en persoonlijke ontwikkeling.

Twijfel je of jouw bedrijf geschikt is voor deze training stuur dan gerust een berichtje, dan kunnen we je eerlijk advies geven of je op de plek bent of niet.

Krijg ik ook persoonlijk advies?

Jazeker. Tijdens de trainingsdag leer je alles dat nodig is om een goede strategie te hebben (of je huidige strategie te verbeteren), je omzet (en winst) te vergroten en zelf meer misbaar te worden. Hoe dat het beste gaat is per persoon en bedrijf verschillend. Daarom krijgt iedereen ook persoonlijke aandacht tijdens de trainingsdag en natuurlijk in de online 1-op-1 sessie.

Ik wil eigenlijk wel zelf mijn werk blijven uitoefenen, is dit dan wel een geschikte training?

Absoluut. "Meer misbaar" worden betekent niet dat je je werk niet meer 'mag' doen. Sommige ondernemers willen volledig hun vak uit blijven oefenen maar niks meer zelf doen op den duur aan marketing en sales bijvoorbeeld. Anderen willen liever wat minder op de werkvloer staan en meer achter de schermen werken. Iedereen interpreteert 'misbaar' worden anders.

We kijken wat jij nodig hebt.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Nee, dat is in dit geval niet mogelijk omdat de investering relatief klein is.

Ik kan deze datum niet. Komt de training nog een keer?

Dat weten we nog niet. Stuur ons in ieder geval een berichtje via het formulier hieronder zodat we je persoonlijk op de hoogte kunnen stellen bij een eventuele volgende training.

                               

Wat andere LSOB klanten zeggen

Rémon Ernst - mentaal- & fysiek leiderschap coach
"Ze maken datgene waar ze voor staan waar:

“Door groeien van vakman naar Leider” en nog veel meer dan dat.

Het zijn toffe mensen, wie oprecht zijn, niet uit de hoogte doen, houden van een grap, zeggen waar het opstaat en staan voor wat ze zeggen.

Denk je al een tijdje na om met Lsob samen te werken?

Dan zeg ik: GEWOON DOEN!"
Karin Kasius - Pedicure
"Een van de meest waardevolle investeringen die ik tot nu toe in mijn bedrijf gedaan heb. Ik kan nu echt doorgroeien tot het niveau dat ik mijn praktijk wil brengen.

Top coaching met kei-waardevolle inhoud. Geen bullshit. Wel de tools om écht verder te komen en dat ondernemen nou eens goed onder de knie te krijgen"

Rachelle Blok - E-mail marketing expert

"Femke van LSOB is mijn coach en ze helpt me enorm op het gebied van mindset, sales en hoe je een goed team bouwt.


Ze stelt hele goede vragen die je aan het denken zetten en waardoor je kritisch naar jezelf leert kijken. Ook helpt ze je om bepaalde zaken vanuit een ander perspectief te bekijken.


Wat voor mij het belangrijkste is, is om meer te denken vanuit een leider in plaats van een vakman. Zeker een aanrader als je snel wilt doorgroeien met je bedrijf"
Sascha Hilmann - Kapper
"Waar het bij mij vooral aan ontbrak was een duidelijke structuur, dagplanning en inzicht in de juiste bedrijfsvoering.

Door dit soort zaken aan te pakken hebben we onze omzet significant kunnen verhogen en dit alles met meer rust in mijn hoofd."
Kim de Vries - Portret fotograaf
"Samen met Femke van LSOB heb ik bepaalde onderdelen van mijn onderneming aangepakt. Meer verdieping en een duidelijkere positionering heeft mij dat gebracht.

Zaken vanuit een ander perspectief zien en daarop handelen, de juiste vragen stellen en samen concrete actieplannen maken daar is ze heel goed in.

Een aanrader voor een ieder met een business die klaar is om stappen te nemen en het leiderschap aan te gaan"
Arieke Lubberink - Belasting advies
"Professionals die jou echt begeleiden in van vakman naar leider van je bedrijf door te groeien. Dit geeft geheel nieuwe inzichten in je eigen bedrijf, je eigen kunnen en het team waar je mee werkt.

Het heeft ons gebracht dat wij volop kunnen werken aan onze doelen, wij meer rust en ruimte ervaren dan voorheen en de resultaten blijven groeien. Dit geeft vrijheid.

Ik kan dit iedereen met een eigen bedrijf aanraden. Een investering in jezelf en in je organisatie die iedereen kan gebruiken."

Business Blauwdruk in éen dag

✅een dag lang AAN je bedrijf werken met ondernemers op hetzelfde niveau onder leiding van professionals die je ook echt verder helpen 


✅Je gaat naar huis met een heldere strategie een persoonlijk plan van aanpak.


✅Je weet aan het eind van de dag hoe je de omzetstroom structureel vergroot.


✅Je weet alle insider-tips om op een eenvoudige manier te voorkomen dat je klanten en omzet laat lopen.


-----

🎁LSOB Fundamentals box

🎁1-op-1 online implementatie sessie met LSOB Coach

----


Na aanmelding is je plek gegarandeerd en krijg je per mail direct een bevestiging inclusief korte vragenlijst zodat we ons maximaal op jouw situatie kunnen voorbereiden. 

Wel een volgende stap zetten?

Kies dan voor een 1-op-1 Sessie met een van de LSOB coaches om te bepalen wat voor jou de juiste volgende stap is.