Lifestyle Of Business Fundamentals Box
arrow_drop_up arrow_drop_down

Lifestyle of Business Fundamentals Box

Alle LSOB boekjes in éen box zodat je Meetbaar Resultaat bereikt, al je gedachten kunt bundelen op éen plek en elke dag een 8,5 scoort op ieder vlak in je leven en business

Ja, doe mij die hele box 

LSOB Fundamentals box_action planner

LSOB Action Planner

LSOB Fundamentals box_journal
LSOB Journal
LSOB Fundamentals box_success forecast
LSOB Success Forecast

LSOB Action Planner

vanaf nu is het klaar met die veel te lange actielijst 

Action Planner Lifestyle Of Business_1

Veel ondernemers zijn 'druk bezig' en hebben gek genoeg toch niet het gewenste (financiële) resultaat binnen het bedrijf.


Dat hangt vrijwel altijd samen met het niet scherp hebben van je prioriteiten. Nog nooit nagedacht hebben over de nodige maand-focus en gewenste meetbare resultaten maakt je als ondernemer stuurloos. En een gebrek aan overzicht, 20 to-do lijstjes en veel 'brandjes blussen' maakt het resultaat halen ook niet makkelijker. 


Om nog maar te zwijgen over alle 'handige planners' die je eigenlijk alleen maar afleiden omdat er om de 2 bladzijden een quote staan. Die je vervolgens weer wilt delen op social media. Waardoor je door die goed bedoelde quotes nog verder bij je doel vandaan loopt.


Bij Lifestyle of Business gunnen we je focus, overzicht, veel vrije tijd en vooral ook veel (financieel) resultaat in je bedrijf


Met de LSOB Action Planner zorg je ervoor dat je een kwartaal lang effectief en efficiënt werkt aan de zaken die werkelijk een verschil maken voor je bedrijfsgroei en het behalen van je gewenste zakelijke doelen. Zodat je stopt met 'druk zijn' en achter alle feiten aanlopen.

Praktisch, Mooi en heel makkelijk in gebruik

Action Planner Lifestyle Of Business_6

KPI's

Natuurlijk wil je meetbaar resultaat behalen. Bij voorkeur wel op gebieden die je bedrijf en/of persoonlijke leven verder verbeteren. De KPI's (meetbare doelen) zorgen voor helderheid en resultaat.

Action Planner Lifestyle Of Business_6

Maand thema's

Ons doel met de LSOB Action planner: Zorgen dat jij een kwartaal lang rust, overzicht en resultaat ervaart.

Bepaal je grote doel voor de komende maand zodat je met focus te werk kunt gaan

Action Planner Lifestyle Of Business_7

Maand- Week - Dag acties

Niets vervelender dan het gevoel dat je dingen vergeet. Het overzicht in de LSOB Action Planner zorgt dat je precies ziet wat deze maand, week en dag moet gebeuren.


Action Planner Lifestyle Of Business_14

Bonus: Plannen als een Leider

Om te zorgen dat je de LSOB Action Planner optimaal gebruikt en daarmee je gewenste resultaat haalt, hebben we een bonus voor je.


Een korte video module waarin CEO van Lifestyle of Business Jeanet je stap voor stap aan de hand neemt. Ze legt je uit welke type Maandthema's en KPI's voor jou relevant kunnen zijn. Ze neemt je mee in haar eigen planning. Ze zorgt dat jij maximaal resultaat boekt met de LSOB Action Planner.


Inclusief handige checklists om de voor jou nodige Maandthema's, KPI's en acties te bepalen.

Ja, ik wil die hele box 


LSOB Journal
makkelijk ieder briljant idee, oplossing en mijlpaal bijhouden op jouw manier

Als ondernemer heb je als een van taakomschrijvingen 'ideeën machine'. Ook 'probleemoplosser' is een omschrijving die zeker aan je taakomschrijving toegevoegd kan worden. De meest succesvolle ondernemers hebben een manier gevonden om ieder idee te noteren, iedere oplossing bij te houden, hun gedachtes te bundelen.


Een journal helpt je als ondernemer om overzicht te houden in alle kansen die je ziet. Het geeft je de mogelijkheid om terug te bladeren in wat er in je brein ontstaan is. Het helpt je rust creëren in je hoofd en geen enkele kans te laten gaan. 


Voor de een werkt een journal het beste door de gedachtes en emoties op te schrijven. Voor de ander is het journal een tool om de groei van het bedrijf te monitoren, mijlpalen te benoemen of simpelweg een braindump te doen tijdens hun denk-tijd. 

                 

                       Het Lifestyle of Business Journal is zo ingericht dat je

                        helemaal vrij bent in het gebruik ervan. Zodat je het kunt                                                       gebruiken zoals het voor jou werkt.  

 

Ja, ik wil die hele box  

 • LSOB Success Forecast
  De succes voorspeller om een 8,5 te scoren op ieder vlak

  Wat doet die 4% van de ondernemers die vrijheid ervaren op ieder vlak hetzelfde?


  Ze durven hun eigen bullshit onder ogen te komen. Werken op een strategische en gefundeerde manier richting leider zijn binnen hun bedrijf. En zijn bereid dagelijks op te komen dagen zoals de atleet die voor goud gaat.

   

  De LSOB-Ondernemer combineert de winnende mentaliteit uit de Sportwereld met het strategische van de meest succesvolle bedrijven binnen de Stropdaswereld en de levenslessen uit de Slipperwereld. 

  Binnen Lifestyle of Business maken we dat meetbaar in de Success Forecast via 4 tegenstrijdigheden


                         Relaxed Vlammen        

                  Onbewogen Veerkracht           

                  Comfortabel Discomfort          

                       Begrensde Vrijheid               


  Doel

  Ons doel met de LSOB Success Forecast: Zorgen dat jij een kwartaal lang een 8,5 scoort op ieder vlak van je leven. Liefst daarna ook nog natuurlijk maar laten we hier maar eens mee beginnen πŸ˜‰

  Paar minuten per dag

  Niets vervelender dan het gevoel dat je elke dag geleefd wordt. Dat de waan van de dag het overneemt totdat er ineens weer een jaar om is.

   

  Door een paar minuten per dag tijd te nemen om de Success Forecast in te vullen zul je merken dat je snel de controle terug neemt over je eigen leven. 

  Meetbaar resultaat

  Natuurlijk wil je meetbaar resultaat behalen. Door de stappen te volgen zie je elke dag opnieuw hoe je ervoor staat. Makkelijker en eerlijker gaat het niet worden πŸ€“

  Bonus: Uitlegvideo + Inspiratiesheet

  Om te zorgen dat je de LSOB Success Forecast optimaal gebruikt en daarmee je gewenste resultaat haalt, hebben we een bonus voor je.


  Een video waarin CEO van Lifestyle of Business Jeanet je stap voor stap aan de hand neemt. Ze legt je uit wat de Success Forecast precies is en hoe je hem het beste kunt gebruiken voor maximaal resultaat. 


  Inclusief handige lijst met een hoop voorbeelden om je direct goed op gang te helpen

  Ja, ik wil die hele box


  Wat je er ook nog bij krijgt

  € Niet 111,-

  maar 87

  LSOB Fundamentals Box

  βœ… LSOB Action Planner + Bonus (twv €37)

  βœ… LSOB Journal (twv €37)

  βœ… LSOB Success Forecast + Bonus (twv €37)


  🎁 hardcover boek:

  In 5 Stappen van Vakman doorgroeien naar Leider in je bedrijf


  🎁 LSOB pen en LSOB USB stick (inclusief leuke video πŸ˜‰)


  ----------


  • Inclusief BTW en Verzendkosten