Lifestyle of Business Fundamentals Box

Meetbaar Resultaat bereiken, al je gedachten bundelen op éen plek en elke dag een 8,5 scoren op ieder vlak in je leven en business

Ja, doe mij die hele box 

Huizen die op instorten staan

 

Deze foto hebben John en Jeanet gemaakt in Bali net na een aantal dagen hevige regenval. De regen zorgde ervoor dat het water in de rivieren heel snel steeg en daarvoor veel problemen veroorzaakte in de nabijgelegen dorpen.

 

Dit huis was gebouwd zonder goede fundering. Door de snelle stijging van het water in combinatie met harde stroming is een groot deel van de grond onder het huis weggespoeld.

Omdat het huis niet goed gefundeerd was met bijvoorbeeld lange heipalen was het een kwestie van tijd voordat dit huis het zou begeven. Helaas voor de bewoners is dit ook gebeurd. Het volledige huis is inmiddels afgevoerd zonder dat er nog maar een plankje van over is.

 

Als je niet oppast is dit ook wat kan gebeuren met jouw bedrijf.

De instorting van het huis was te voorkomen geweest met een goede fundering. De instorting van jouw business (en misschien ook wel leven) is te voorkomen met een goed fundament. Een stevige fundering waar je echt op kunt bouwen en niet direct weer instort bij een tegenslag.

 

Hoe goed is de fundering van jouw business?

Maar ook van je persoonlijke leven?

 

Een basiselement waar veel ondernemers nog altijd te makkelijk over denken.

 

“Dit weet ik allemaal al” Is een veel gehoorde opmerking.

 

Snap ik. Wij weten ook een heel hoop.

Maar iets weten zonder er wat mee te doen maakt natuurlijk niet dat je het ook echt begrijp en ook werkelijk toepast.

 

Om alle kennis en skills die jij inmiddels bezit ook echt om te zetten in meetbare resultaten hebben we wat voor je. Iets waarmee je naast het bereiken van de meetbare resultaten ook nog eens een 8,5 gaat scoren op ieder vlak van je leven en business. Elke dag. 

 

Hieronder ontdek je precies wat er in de LSOB Fundamentals Box zit.

En nog belangrijker. Wat je er aan hebt. 


Kaft met gouden letters Action Planner

LSOB Action Planner

Stapel met LSOB journals
LSOB Journal
Voorspel success en leef altijd in een 8.5
LSOB Success Forecast

LSOB Action Planner

de beste business planner om zonder 20 verschillende to-do lijstjes met rust en overzicht door je dagen te gaan.

Gevolg is meer resultaat dan ooit.

Planner boekje voor ondernemers

Veel ondernemers zijn 'druk bezig' en hebben gek genoeg toch niet het gewenste (financiële) resultaat binnen het bedrijf.


Dat hangt vrijwel altijd samen met het niet scherp hebben van je prioriteiten. Nog nooit nagedacht hebben over de nodige maand-focus en gewenste meetbare resultaten maakt je als ondernemer stuurloos. En een gebrek aan overzicht, 20 to-do lijstjes en veel 'brandjes blussen' maakt het resultaat halen ook niet makkelijker. 


Om nog maar te zwijgen over alle 'handige planners' die je eigenlijk alleen maar afleiden omdat er om de 2 bladzijden een quote staan. Die je vervolgens weer wilt delen op social media. Waardoor je door die goed bedoelde quotes nog verder bij je doel vandaan loopt.


Bij Lifestyle of Business gunnen we je focus, overzicht, veel vrije tijd en vooral ook veel (financieel) resultaat in je bedrijf


Met de LSOB Action Planner zorg je ervoor dat je een kwartaal lang effectief en efficiënt werkt aan de zaken die werkelijk een verschil maken voor je bedrijfsgroei en het behalen van je gewenste zakelijke doelen. Zodat je stopt met 'druk zijn' en achter alle feiten aanlopen.

Praktisch, Mooi en heel makkelijk in gebruik

KPI's meten in een fysieke planner

KPI's

Natuurlijk wil je meetbaar resultaat behalen. Bij voorkeur wel op gebieden die je bedrijf en/of persoonlijke leven verder verbeteren. De KPI's (meetbare doelen) zorgen voor helderheid en resultaat.

Bovenkant pagina Action Planner

Maand thema's

Ons doel met de LSOB Action planner: Zorgen dat jij een kwartaal lang rust, overzicht en resultaat ervaart.

Bepaal je grote doel voor de komende maand zodat je met focus te werk kunt gaan

Opengeslagen Action Planner ingevuld

Maand- Week - Dag acties

Niets vervelender dan het gevoel dat je dingen vergeet. Het overzicht in de LSOB Action Planner zorgt dat je precies ziet wat deze maand, week en dag moet gebeuren.


Plannen als een leider bonus met Jeanet

Bonus: Plannen als een Leider

Om te zorgen dat je de LSOB Action Planner optimaal gebruikt en daarmee je gewenste resultaat haalt, hebben we een bonus voor je.


Een korte video module waarin CEO van Lifestyle of Business Jeanet je stap voor stap aan de hand neemt. Ze legt je uit welke type Maandthema's en KPI's voor jou relevant kunnen zijn. Ze neemt je mee in haar eigen planning. Ze zorgt dat jij maximaal resultaat boekt met de LSOB Action Planner.


Inclusief handige checklists om de voor jou nodige Maandthema's, KPI's en acties te bepalen.

Ja, ik wil die hele box 


LSOB Journal
makkelijk ieder briljant idee, oplossing en mijlpaal bijhouden op jouw manier

Vrij gebruik van business journal

Als ondernemer heb je als een van taakomschrijvingen 'ideeën machine'. Ook 'probleemoplosser' is een omschrijving die zeker aan je taakomschrijving toegevoegd kan worden. De meest succesvolle ondernemers hebben een manier gevonden om ieder idee te noteren, iedere oplossing bij te houden, hun gedachtes te bundelen.


Een journal helpt je als ondernemer om overzicht te houden in alle kansen die je ziet. Het geeft je de mogelijkheid om terug te bladeren in wat er in je brein ontstaan is. Het helpt je rust creëren in je hoofd en geen enkele kans te laten gaan. 


Voor de een werkt een journal het beste door de gedachtes en emoties op te schrijven. Voor de ander is het journal een tool om de groei van het bedrijf te monitoren, mijlpalen te benoemen of simpelweg een braindump te doen tijdens hun denk-tijd. 

                 

                       Het Lifestyle of Business Journal is zo ingericht dat je

                        helemaal vrij bent in het gebruik ervan. Zodat je het kunt                                                       gebruiken zoals het voor jou werkt.  

 

Ja, ik wil die hele box  

 • LSOB Success Forecast
  De succes voorspeller om een 8,5 te scoren op ieder vlak

  Voorspel success en leef altijd in een 8.5

  Wat doet die 4% van de ondernemers die vrijheid ervaren op ieder vlak hetzelfde?


  Ze durven hun eigen bullshit onder ogen te komen. Werken op een strategische en gefundeerde manier richting leider zijn binnen hun bedrijf. En zijn bereid dagelijks op te komen dagen zoals de atleet die voor goud gaat.

   

  De LSOB-Ondernemer combineert de winnende mentaliteit uit de Sportwereld met het strategische van de meest succesvolle bedrijven binnen de Stropdaswereld en de levenslessen uit de Slipperwereld. 

  Binnen Lifestyle of Business maken we dat meetbaar in de Success Forecast via 4 tegenstrijdigheden


                         Relaxed Vlammen        

                  Onbewogen Veerkracht           

                  Comfortabel Discomfort          

                       Begrensde Vrijheid               


  Welkomstwoord LSOB Success Forecast

  Doel

  Ons doel met de LSOB Success Forecast: Zorgen dat jij een kwartaal lang een 8,5 scoort op ieder vlak van je leven. Liefst daarna ook nog natuurlijk maar laten we hier maar eens mee beginnen πŸ˜‰

  Wat ga ik vandaag doen?

  Paar minuten per dag

  Niets vervelender dan het gevoel dat je elke dag geleefd wordt. Dat de waan van de dag het overneemt totdat er ineens weer een jaar om is.

   

  Door een paar minuten per dag tijd te nemen om de Success Forecast in te vullen zul je merken dat je snel de controle terug neemt over je eigen leven. 

  Resultaatgerichte planner voor ondernemers

  Meetbaar resultaat

  Natuurlijk wil je meetbaar resultaat behalen. Door de stappen te volgen zie je elke dag opnieuw hoe je ervoor staat. Makkelijker en eerlijker gaat het niet worden πŸ€“

  Uitleg Success Forecast van Jeanet Wolf

  Bonus: Uitlegvideo + Inspiratiesheet

  Om te zorgen dat je de LSOB Success Forecast optimaal gebruikt en daarmee je gewenste resultaat haalt, hebben we een bonus voor je.


  Een video waarin CEO van Lifestyle of Business Jeanet je stap voor stap aan de hand neemt. Ze legt je uit wat de Success Forecast precies is en hoe je hem het beste kunt gebruiken voor maximaal resultaat. 


  Inclusief handige lijst met een hoop voorbeelden om je direct goed op gang te helpen

  Ja, ik wil die hele box


  Wat je er ook nog bij krijgt

  LSOB fundamentals pen en usb stick
  De 5 stappen onder elkaar benoemd
  Focus niet op de inrichting van een slecht gebouwd huis  Fundamentals uitgeknipt met transparante achtergrond

  € Niet 111,-

  maar 87

  LSOB Fundamentals Box

  Meetbaar Resultaat bereiken, al je gedachten bundelen op éen plek en elke dag een 8,5 scoren op ieder vlak in je leven en business


  βœ… LSOB Action Planner + Bonus (twv €37)

  βœ… LSOB Journal (twv €37)

  βœ… LSOB Success Forecast + Bonus (twv €37)


  🎁 hardcover boek:

  In 5 Stappen van Vakman doorgroeien naar Leider in je bedrijf


  🎁 LSOB pen en LSOB USB stick (inclusief leuke video πŸ˜‰)


  ----------


  • Inclusief BTW en Verzendkosten


  ⚠️PS. Vergeet niet ter kennismaking de code box6 te gebruiken in de winkelwagen voor €6 extra kassakorting