arrow_drop_up arrow_drop_down
Lifestyle of Business Club header| Jeanet WolfAccountability op Slippers

Groeien als ondernemer en persoon in een gelijkgestemde groep van maximaal 8 ondernemers op hetzelfde niveau onder leiding van een Lifestyle of Business coach

Een groepstraject voor "kleine" ondernemers

Accountability op Slippers (AoS) is er speciaal voor ondernemers die gelijkgestemden om zich heen missen op een vergelijkbaar niveau. Dus niet al veel verder zijn waardoor ze zich onzeker gaan voelen. Of juist niet ver genoeg zijn waardoor ze steeds aan het teachen zijn.

 

Voor ondernemers die (eindelijk) in zichzelf willen investeren maar geen heel groot budget hiervoor beschikbaar hebben. 

 

Voor ondernemers die minimaal 3K omzet draaien per maand. Nu nog alleen zijn maar snel met een team willen gaan werken of voor ondernemers die al met een klein team werken en dit willen optimaliseren of nog meer willen uitbreiden.

Alvast een mini samenvatting van wat je krijgt

Accountability

De welbekende ‘stok achter de deur’ heb je bij deze gevonden. Elke bijeenkomst is een nieuw meetmoment om doelen af te vinken en nieuwe stappen te bepalen. Ná iedere sessie sta je met de hele groep weer op scherp. 

Begeleiding

Niet alleen maar gezellig samenzijn om lekker thee te drinken. Ná elke meeting ben je weer een beetje beter, verder en slimmer. De bonus 1-op-1 sessies zorgen er helemaal voor dat je niet anders kunt dan resultaat behalen.

Connecties

Alleen kun je ver komen maar samen kom je veel verder. Het grote voordeel van een groepstraject is dat je nieuwe connecties krijgt. Nieuwe mensen in je netwerk met ieder zijn/ haar eigen expertise waar jij wat aan kan hebben. 

Heel goed dat je nog niet afgehaakt bent. De kans is bijzonder groot dat je tenminste éen van de punten hieronder herkent.


Lees daarom zeker nog even verder...

➡️ Je hebt weinig steun vanuit omgeving. Hierdoor ervaar je regelmatig een gevoel van irritatie en misschien sta je soms zelf wel op het punt om er gewoon helemaal mee te stoppen.

 

➡️ Geen gelijkgestemde ondernemers op hetzelfde niveau. Of je bent steeds ‘de beste uit de klas’ waardoor je zelf niet groeit maar vooral anderen aan het helpen bent. Of juist by far ‘de slechtste uit de klas’ waardoor het demotiverend werkt.

 

➡️ Niet veel budget beschikbaar om te investeren in begeleiding. Daardoor ben je al te lang zelf aan het sukkelen met weinig tot geen resultaat als gevolg.

 

➡️ Je doet nog (bijna) alles zelf in het bedrijf en weet daar niet echt uit te komen. Het constant alleen maar blijven ‘vakmannen’ zorgt voor te weinig tijd om echt AAN het bedrijf te bouwen. Gevolg is wel een volle agenda maar niet echt groei.

 

➡️ Het is elke keer maar weer de vraag of er volgende maand wel genoeg geld binnenkomt. Elke maand ervaar je weer opnieuw gevoel van stress en druk

 

➡️ Je hebt al veel geïnvesteerd in trainingen en programma’s maar weinig tot geen rendement. Hierdoor heb je weinig vertrouwen om weer opnieuw te gaan investeren.

 

➡️ Je ervaart toch wel regelmatig het gevoel van eenzaamheid als ondernemer die vooral veel zelf doet. Hierdoor ben je niet altijd even gemotiveerd en gefocust om aan de slag te gaan.

 

➡️ Je bent tegen een plafond aangelopen als het gaat om geld verdienen in combinatie met de te besteden uren. Het constant maar hard blijven werken zonder plan en verdere groei is naast demotiverend ook gevaarlijk als jij als Vakman (m/v) wegvalt.

 

➡️ Mist een stok achter de deur om te zorgen dat je ook echt in beweging blijft. Je haalt best veel inspiratie uit webinars, boeken en andere trainingen. Maar dit zakt toch vrij snel weer weg waardoor je zo weer in de sleur van de dag zit.

Minimaal éen herkenbaar punt?


Accountability op Slippers is de oplossing

Een half jaar lang kom je met maximaal 7 andere ondernemers meerdere keren samen. Online en Offline om AAN je bedrijf te werken. Ondernemers op hetzelfde niveau zodat je steun aan elkaar hebt maar ook elkaars stok achter de deur bent.

 

Maar alleen samenkomen is leuk maar natuurlijk niet genoeg. Elke meeting staat onder leiding van een LSOB-coach en wordt er besproken wat nodig is om (nog) meer misbaar te worden in je bedrijf. Zodat het bedrijf minder afhankelijk wordt van jou maar ook steeds minder financiële stress geeft.

 

Na elke meeting weet je weer precies wat je te doen staat en is groei als persoon maar ook groei op je bankrekening een logisch gevolg.

 

En dat allemaal voor een investering waar je tegenwoordig geen trajecten van dit niveau meer voor kunt vinden. Je bent in goede handen het komende half jaar

John Slabbekoorn

John is voor deze gelegenheid "omgedoopt" ;) tot Hoofd Coach Accountability op Slippers. Hij zal ervoor zorgen dat jij gedurende het hele traject een goede ervaring hebt met uiteraard resultaat als gevolg.


Daarnaast zal John bijna alle 1-op-1 sessies voor zijn rekening nemen die als bonus bij het traject zitten.

Jeanet Wolf

Heeft Jeanet nog uitleg nodig? 😉


Jeanet zal tijdens elke meeting een klein beetje van haar enorme hoeveelheid kennis en ervaring met jou delen. Zodat je vanuit een andere invalshoek goede inzichten mee kunt nemen in je eigen business en leven.

https://media-01.imu.nl/storage/lsob.nl/3019/rianne-profiel-foto-500x361.jpg

" class="free-image maximgsize-500x500">

Rianne Bakker

Rianne is Co-Coach binnen Lifestyle of Business en is de steun van John tijdens de offline en online bijeenkomsten. 


Rianne draait inmiddels alweer een aantal jaar met LSOB mee en werkt alleen maar met ondernemers die het spel op dit niveau spelen. Ze weet dus precies wat jij nodig hebt en zal er ook alles aan doen om jou te laten slagen. 

Bij Accountability op Slippers vind je de lang gezochte succes-omgeving

Positieve berichten deelnemers Accountability op Slippers

Bonus: 2x 1-op-1 sessie

Een betere bonus ga je niet krijgen. Het traject zelf is natuurlijk al erg waardevol maar we willen zeker weten dat je resultaat haalt. Daarom krijg je van ons 2 online 1-op-1 sessies met Lifestyle of Business coaches Rianne of John.

Lifestyle of Business Club Groei | Jeanet Wolf

Hoe weet je of je in aanmerking komt om mee te doen?

  • Je draait in ieder geval zo'n 3K per maand aan omzet. In deze tijd kan het nu misschien iets minder zijn maar je weet in ieder geval hoe je geld moet omzetten. 

  • Je hebt een lopend bedrijf en kunt daardoor je mede-deelnemers helpen met jouw ervaringen en kennis

  • Je houdt van Persoonlijk en Zakelijke ontwikkeling zodat je constant kunt doorgroeien.

  • Je wilt graag 1 op 1 begeleiding hebben naast de groepsmomenten

  • Je bent niet 'te vol' van jezelf ;)  en staat open om te leren en ontwikkelen van alle kennis en kunde in de gehele groep 

  • Je komt niet alleen halen maar ook brengen

  • Je bent bereid om de investering te doen die relatief laag is. Goedkoper voor een traject op dit niveau ga je niet vinden. Daar mag je ons op vertrouwen. In een gesprek zullen we het over de prijs hebben.

Vraag een gesprek aan

Anderen over Lifestyle of Business

"Als ondernemer ben ik de afgelopen maanden (via AoS traject) echt hard gegroeid"


Wat de coaching bij LSOB mij voornamelijk heeft gebracht zijn de inzichten wat betreft het stukje mindset. Jeanet heeft mij geleerd om echt anders te denken, en dat je zoveel dingen zelf in de hand hebt. Ik ben veel zakelijker geworden door de coaching, en heb veel kleine veranderingen door gevoerd die groot verschil maken voor mijn bedrijf.


Als ondernemer ben ik de afgelopen maanden (via AoS traject) echt hard gegroeid, en ik kan dan ook elke ondernemer aanraden om een coachingstraject via LSOB te gaan volgen als je verder wilt komen met je bedrijf!

Joanne van Dijk


"Laat je door deze twee begeleiden en je behoort gegarandeerd tot die 4%"


Ik schrijf deze recensie niet als klant, en ik denk dat 'ie daarom extra waardevol is.

Ons bedrijf begeleidt ervaren ondernemers die hun bedrijfsprocessen verder willen verbeteren. Hierdoor zien wij niet alleen de buitenkant van het bedrijf; we zien ook elk detail van 'de achterkant'.


De cijfers, de inhoud en het allerbelangrijkste: de mensen die het bedrijf runnen.

In het kleine jaar dat ik John en Jeanet tot dusver heb mogen ondersteunen (en hun hele bedrijf van binnen en buiten heb gezien) zijn een aantal zaken opgevallen:


1. Ze zijn een van de weinige business coaches die zichzelf continu ontwikkelen. Niet alleen op het gebied van marketing en sales zoals veel van hun concurrenten die vooral bezig zijn met het binnenharken van klanten, maar werkelijk op het gebied van strategie, innovatie en bedrijfsprocessen. Daar investeren John en Jeanet continu tijd, geld en energie in. Zodat ze hun klanten beter kunnen bedienen.

Er hebben afgelopen jaren heel wat 'business coaches' bij ons intakes gedaan, geen enkele is op het gebied van inhoudelijke kennis ook maar in de buurt gekomen van John en Jeanet.


2. Wij hebben John en Jeanet (tevergeefs) proberen af te remmen in de hoeveelheid tijd die ze in hun klanten stoppen. Dat is namelijk buitengewoon. Ze zijn selectief in de mensen die ze begeleiden, maar degenen die ze begeleiden, krijgen werkelijk alles.


3. Voor mij de belangrijkste reden om (ongevraagd) deze review te schrijven: Een van de redenen waarom ik mijn eigen bedrijf zo'n 10 jaar geleden ben begonnen is omdat ik me mateloos irriteerde aan de vloedgolf van zelfbenoemde businesscoaches in Nederland.

Allemaal hetzelfde stramien: "Bouw een funnel, verhoog je prijzen en ga in je kracht staan!". En voor dat advies mensen de hoofdprijs laten betalen. Verpakt in prachtige online luchtkastelen.

John en Jeanet zijn een verademing in die wereld. Van kennis. Van inhoud. Van integriteit. Van liefde voor hun klanten.


Slechts 4 van de 100 zzp'ers maakt ooit de sprong naar een succesvol bedrijf. Laat je door deze twee begeleiden en je behoort gegarandeerd tot die 4%.


Tibor Olgers

"Een investering in jezelf en in je organisatie die iedereen kan gebruiken"

 

Professionals die jou echt begeleiden in van vakman naar leider van je bedrijf door te groeien. Dit geeft geheel nieuwe inzichten in je eigen bedrijf, je eigen kunnen en het team waar je mee werkt.

 

Het heeft ons gebracht dat wij volop kunnen werken aan onze doelen, wij meer rust en ruimte ervaren dan voorheen en de resultaten blijven groeien. Dit geeft vrijheid. Ik kan dit iedereen met een eigen bedrijf aanraden. Een investering in jezelf en in je organisatie die iedereen kan gebruiken.


Arieke Lubberink

Wat je minimaal meeneemt uit Accountability op Slippers

(sterkere) Bedrijfsbasis om echt vanuit het fundament te ondernemen

Elk plafond kun je makkelijk doorbreken om er een nieuwe vloer van te maken. Simpelweg omdat je bedrijf, en jij zelf, die last kan dragen. Omdat je weet welke stappen je moeten zetten. Omdat je steeds meer leiderschap weet te nemen.

Stappenplan om meer misbaar te worden terwijl alles doordraait en blijf groeien

Natuurlijk mag je zelf in je bedrijf aanwezig blijven. Maar het kan een stuk makkelijker voor je worden als je niet meer alles zelf blijft doen. Door AoS is straks uitbesteden aan de juiste mensen is geen probleem meer. Vast personeel of Freelancers maakt niet uit. Je weet wat bij jou en jouw business past en waar je op moeten letten. Gaat je uiteindelijk heel veel tijd en geld opleveren.

Vriendschappen/ connecties voor het leven

Het gaat er niet alleen om hoe goed je bent. Het gaat er ook om wie je kent. Samen kom je veel verder dan alleen.

Nog even samenvattend


➡️Het traject loopt een half jaar. Uit onze ervaring is gebleken dat dit een perfecte lengte is om echt goede stappen te zetten met elkaar. 

➡️We komen in ieder geval 2x met de groep offline bij elkaar in om elkaar ook 'in het écht' te leren kennen. De Kick-Off is Offline zodat we elkaar direct goed leren kennen. De datum van de kick-off bepalen we samen met de groep. Dit zal ergens eind augustus 2020 zijn zoals het nu lijkt. 

➡️We komen in ieder geval 3x samen tijdens een online bijeenkomst

➡️ De max 8 deelnemers in Accountability op Slippers worden allemaal gescreend voor deelname. Zodat je gegarandeerd bent van een hoog niveau in de groep.

➡️Je krijgt 2x een 1 op 1 online sessie met je persoonlijke LSOB coach om je maximaal te ondersteunen.

➡️ Tijdens de offline meetingen lunchen (of dineren) we met de gehele groep en is er alle ruimte en tijd om te netwerken.

➡️ Toegang tot ons online platform waar je 24/7 kunt connecten met je Mastermind/Business-Buddies.

➡️ Een half jaar begeleiding met meerdere bijeenkomsten inclusief 1-op-1 coaching + de rest wat je hebt gelezen op de pagina krijg je voor de investering die we in een gesprek bespreken. Je gaat niet schrikken, dat kunnen we je nu al vast verklappen 😁

Veel gestelde vragen over AoS

Hoelang loopt het traject?

6 maanden

Wanneer is de startdatum?

Dit bepalen we samen met de groep. Omdat de eerste bijeenkomst offline is willen we iedereen erbij hebben

Kan ik in termijnen betalen?

Ja dat kan. 1, 3 of 6 termijnen is zeker mogelijk.

Ik draai minder omzet dan 3K per maand maar dit lijkt me wel een perfecte optie voor mij. Kan ik alsnog meedoen?

Misschien. Dit zullen we moeten bespreken tijdens de kennismaking sessie

Waar kan ik me aanmelden?

Dat kan alleen na een gesprek met Rianne of John. Het gesprek is vrijblijvend en kun je onderaan de pagina aanvragen.

Lifestyle of Business Club bellen | Jeanet Wolf


Waar wacht je op?

Hopelijk toch niet op 'het juiste moment' 😉

Het feit dat je dit leest, en vermoedelijk ook wel een aantal keer 'ja' geknikt hebt vanuit herkenning, zegt veel. 

Laten we samen in gesprek gaan. Je zit helemaal nergens aan vast en we zijn eerlijk genoeg als Accountability op Slippers
niet de plek is voor jou. Je hebt dan in ieder geval een goed gesprek gehad 😉


Zullen we?


Je hoeft voor nu alleen je gegevens hieronder achter te laten. 

John neemt daarna binnen 1 dag contact met je op. 

 

  • Niet verplicht. Wel handig :)

Als laatste puntje van deze pagina:


➡️ Ben je 'te klein' of juist 'te groot' voor AoS?

➡️ Werk je liever volledig 1-op-1?


Of weet je op dit moment niet wat het beste voor jou is?


Vul alsnog het formulier hierboven in om met ons in contact te komen.

Vrijblijvend zullen we er samen over spreken zodat jij daarna weet wat je te doen staat.