Lifestyle of Business Club header| Jeanet WolfAccountability op Slippers

Groeien als ondernemer en persoon in een gelijkgestemde groep van maximaal 8 ondernemers op hetzelfde niveau onder leiding van een Lifestyle of Business coach

Een groepstraject voor "kleine" ondernemers

Accountability op Slippers (AoS) is er speciaal voor ondernemers die gelijkgestemden om zich heen missen op een vergelijkbaar niveau. Dus niet al veel verder zijn waardoor ze zich onzeker gaan voelen. Of juist niet ver genoeg zijn waardoor ze steeds aan het teachen zijn.

 

Voor ondernemers die (eindelijk) in zichzelf willen investeren maar geen heel groot budget hiervoor beschikbaar hebben. 

 

Voor ondernemers die minimaal 3K omzet draaien per maand. Nu nog alleen zijn maar snel met een team willen gaan werken of voor ondernemers die al met een klein team werken en dit willen optimaliseren of nog meer willen uitbreiden.

Alvast een mini samenvatting van wat je krijgt

Accountability

De welbekende ‘stok achter de deur’ heb je bij deze gevonden. Elke bijeenkomst is een nieuw meetmoment om doelen af te vinken en nieuwe stappen te bepalen. Ná iedere sessie sta je met de hele groep weer op scherp. 

Begeleiding

Niet alleen maar gezellig samenzijn om lekker thee te drinken. Ná elke meeting ben je weer een beetje beter, verder en slimmer. De bonus 1-op-1 sessies zorgen er helemaal voor dat je niet anders kunt dan resultaat behalen.

Connecties

Alleen kun je ver komen maar samen kom je veel verder. Het grote voordeel van een groepstraject is dat je nieuwe connecties krijgt. Nieuwe mensen in je netwerk met ieder zijn/ haar eigen expertise waar jij wat aan kan hebben. 

Momenteel draaien we geen AoS groepen. 

Wil je weten wat dan de beste optie voor je is? Plan een gesprek in ⬇️