Meer Inkomen en Vermogen [gratis video serie]

Voor ondernemers die makkelijker meer willen verdienen en de naderende financiële tegenspoed aan zich voorbij willen laten gaan zonder dat je heel veel nieuwe en moeilijke dingen hoeft te doen


Door deze videoserie ben je in staat:


  • om meer geld te verdienen in het hier en nu
  • om meer geld te behouden
  • om geld beter voor je te laten werken
50%
Je bent er bijna!
Laat hieronder je gegevens achter zodat we je toegang kunnen geven tot meer inkomen en vermogen
Perfect, geef mij die video's
LSOB LOGO

Direct toegang

LSOB LOGO

1 a 2 minuten per video

LSOB LOGO

Half uurtje van je tijd

Deze videoserie luister je naar 2 no nonsens gasten die elke dag bezig zijn om ondernemers zoals jij te helpen aan vermogensgroei en behoud daarvan 

Hi, ik ben John Slabbekoorn

Performance/ Business coach binnen Lifestyle of Business. In de afgelopen Jaren heb ik 550K+ in mezelf geïnvesteerd om goed te worden in wat ik dagelijks doe. Ondernemers zoals jij zo goed mogelijk verder helpen als het gaat om meer misbaar worden in het bedrijf en een 8,5 scoren op ieder vlak van het leven.  


Inmiddels heb ik voor meer dan 1 miljoen euro aan coaching verkocht en weet ik heel goed hoe je geld moet verdienen. Naast geld verdienen weet ik hoe je geld moet behouden. En bovenal snap ik hoe je met geld kan zorgen voor een financieel vrije toekomst.

Hi, ik ben Rien Venhuizen

Consultant binnen Lifestyle of Business en rechterhand van John. In mijn nog jonge leven heb ik voor meer dan een miljoen aan was-oplossingen verkocht en was daarmee één van de topverkopers in het bedrijf. Tegenwoordig ben ik op dagelijkse basis bezig om ondernemers, zoals jij, verder te helpen richting meer resultaat.


Ik heb een fascinatie voor geld. En dan vooral om geld voor me te laten werken op verschillende manieren. Hiermee ga ik jou absoluut van waarde zijn in deze challenge.


In deze video training ontdek je tenminste:


✅ Een simpele techniek waardoor verkopen makkelijker wordt

✅ Wat de meeste ondernemers fout doen waardoor ze te weinig verkocht krijgen

✅ Hoe je meer kunt verdienen aan je huidige klanten

✅ Hoe je zonder koude acquisitie wel enorm veel resultaat kan bereiken

✅ De meest gemaakte fout waardoor het geld altijd weer op is

✅ Handige tips om meer geld te behouden

✅ Hoe je met geld meer geld kunt maken voor een financieel vrije toekomst

✅ Hoe je deze turbulente tijden financieel goed door kan komen


Super dat je mee gaat doen! 

Je krijgt een kort en krachtige videoserie waarin we jou uitdagen om meer geld te verdienen in het hier en nu en dit te gebruiken om een financieel vrije toekomst te creëren. Zeker in de financieel onzekere tijden waarin we nu leven is dit enorm belangrijk...

.

.

PS. Direct na aanmelding krijg je van ons verder uitleg hoe het precies in z'n werk gaat. Het is super simpel en je hebt er geen technische kennis voor nodig. 

null

null

nullnullnullSlipperdag review Carola Wanders - Lifestyle of Business

Geen Risico

Deelname kost je geen geld, alleen een beetje van je tijd.

Is het niets voor je dan doe je gewoon niet meer mee. 

tof, ik doe mee