Hoe kan ik beter plannen? – LSOB Actionplanner

Beter plannen


Druk zijn wil niet zeggen dat je stappen vooruit maakt. Veel ondernemers zijn ontzettend druk bezig, maar behalen niet de resultaten waar ze op hopen. Zonde, want met het juiste gereedschap kom je al een stuk verder. Voor de ondernemer die beter wil plannen is er de LSOB Actionplanner.

Plan effectiever met de Lifestyle of Business Actionplanner

Zakelijke en persoonlijke groei begint bij een ijzersterke planning. Een planning die, als je je er ook echt aan houdt, het verschil gaat maken tussen ‘zomaar wat doen’ en doelen behalen. Met dit in gedachte ontwikkelde Lifestyle of Business de LSOB Actionplanner. Een boek die een einde maakt aan verdwaalde stickies, losse papiertjes en kleine kladbokken.


Indeling LSOB Actionplanner

De LSOB Actionplanner helpt ondernemers met het stellen van doelen en behalen van successen. De planner maakt gebruik van fijne kleuren, een strak design en luxe uitstraling. Zo is je planner onmisbaar bij elke meeting, presentatie of afspraak.

Beter plannen_2

€ 47,-

€ 37,-

Eigenlijk is het heel simpel

Een to do-lijstje hoeft niet onnodig lang of ingewikkeld te zijn. De meest effectieve lijstjes zijn kort en krachtig, no nonsense. Dat geldt ook voor de Action Planner. Hierin staat precies wat je nodig hebt.


Voordelen van de LSOB Actionplanner

 • Altijd je prioriteiten duidelijk in beeld
 • Maand-focus
 • Meetbare doelstellingen
 • Eenvoudige to do-lijstjes
 • Geen quotes, plaatjes of andere afleiding
 • Beter plannen_3

  Plannen is niet eenvoudig. Maar dat kan het wel zijn als je kiest voor de LSOB Actionplanner. Verander ‘druk zijn’ in effectief en efficiënt werken en ontdek wat structuur voor jouw business kan betekenen. Met deze planner zal jouw onderneming binnen no-time succes boeken.

  Bestel een LSOB Action Planner

  Ook klaar met verschillende lijstjes die overal rondzwerven? Zoek jij naar een planner waar je écht alles in kwijt kunt? Bestel dan de Actionplanner van Lifestyle op Business om beter te worden in plannen.