MBA opleiding succesvol ondernemen op slippers

Opleiding succesvol ondernemen_MBA 1


Ontwikkeling en groei is onmisbaar binnen een succesvolle en winstgevende onderneming. Maar soms zie je door de bomen het bos niet meer. Je bent vaker bezig met taken die moeten, dan met taken die je zou willen doen. MBA op Slippers leert je succesvol te ondernemen en te ervaren wat echte ondernemersvrijheid is.

Voor wie MBA op slippers bedoeld is

Als vakman ben jij je eigen dienst of product. Je levert kickass werk af en weet precies waarom klanten voor jou kiezen. Maar dat betekent ook dat jouw business stil komt te liggen wanneer je niet werkt. De juiste hulp maakt al het verschil tussen zomaar een ondernemer en een leider die vrij is binnen zijn of haar bedrijf.


Het business-leven leiden waar je van droomt

MBA op Slippers gaat verder dan wat je leert uit managementboeken, web- of seminars. Het is een unieke opleiding, opgezet door Lifestyle of Business (LSOB), die helpt om succesvoller te ondernemen. Zo kun jij doen wat je leuk vindt én genieten van de vrijheid van het ondernemerschap. Word meer dan een vakman. Word een leider.

Opleiding succesvol ondernemen_MBA 2

MBA op Slippers: van vakman naar leider

Het MBA op slippers-traject bestaat uit verschillende ‘essentials’ die gemotiveerde, hardwerkende vakmannen en -vrouwen veranderen in succesvolle leiders. Het programma is bedoeld om onderwerpen, zoals leiderschap organisatiemanagement, strategie en verandering in kaart te brengen. Persoonlijk en in normale taal uitgelegd door ervaren ondernemers


Sluit je aan bij MBA op slippers en krijg toegang tot de volgende onderdelen:


 • Direct life-time toegang tot onze kennisbank
 • Besloten Groeps-calls (diepgaande trainingen)
 • Groei Community voor ondernemers
 • Online programma met logische opbouw
 • Live dagen MBA op slippers
 • Opleiding succesvol ondernemen_MBA 2

  Word een executive met Lifestyle of Business

  MBA op slippers is onderdeel van Lifestyle of Business, opgericht door ondernemers John en Jeanet. Samen met een ervaren team van experts en ondernemers til jij jouw business naar een nieuw level zodat jij kunt doen wat je leuk vindt. Een business lifestyle krijg je niet, daar moet je voor werken.

  Gratis lesmateriaal MBA op slippers

  Er schuilt een leider in ons allemaal, maar daarvoor heb je wel de juiste tools nodig. Tools die voor het oprapen liggen wanneer je kiest voor de MBA op Slippers-opleiding. Naast verschillende modules, programma’s en inspiratiesessies ontvang je binnen de opleiding toegang tot een unieke videoserie, handige how to’s en de limited edition LSOB-action planner.