Angst overwinnen in 30 seconden | Mindset Mastery #7
Angst overwinnen in 30 seconden | Mindset Mastery #7
7 januari 2016 

Angst overwinnen in 30 seconden | Mindset Mastery #7

Angst overwinnen is een grote stap. Een noodzakelijke stap. Als je niet in staat bent je angsten onder ogen te komen, zal het bijzonder lastig worden om je doel te gaan bereiken. Vandaag een concrete tip om je angst te overwinnen.

We zijn allemaal bekend met angst. Sommigen ervaren angst in een vroeg stadium richting hun doel, anderen komen een heel eind voordat ze bang worden voor de volgende grote stap.

Angst hebben is niet erg. Je laten tegenhouden door je angst wel. Je tegen laten houden door je angst vermindert de kans op het bereiken van je potentie dramatisch. Als je je doel wilt bereiken is het noodzakelijk dat je je kijk op angst gaat veranderen in plaats van je te laten tegenhouden.

Door jezelf de discipline aan te leren om angst om te zetten in positieve opwinding en de zin om er voor te gaan, zul je ontdekken dat angst de trede is richting the next level. The next level van jouw grote potentie en prachtige doelen.

Angst overwinnen om je doel te bereiken doe je zo

Je oneindige potentie bevindt zich aan de andere kant van je comfortzone en ga je alleen bereiken als je door de barrière heen breekt. Je angst onder ogen komt. Leert houden van het proces.

Dat is niet makkelijk maar zeker mogelijk en jij hebt het in je om door je angst-barrière heen te breken!

Angst om de volgende stap te zetten kan je doel in de weg staan. Toch is doorzetten de enige manier om je angst te overwinnen. Om te zorgen dat je angst en twijfel afnemen en je daadwerkelijk de volgende stap durft te zetten, delen we vandaag een 30-seconden tip om direct je angst de kop in te drukken!

Stap 1: Adem!
Stap 2: Zoek het positieve van angst (‘Yes! Comfortzone-grens bereikt, tijd om te groeien!’)
Stap 3: Kijk naar de positieve uitkomst van wat er kan gebeuren als je de volgende stap zet.

Download je worksheet hier

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Phoenix WebsitePhoenix Website