HetLevendeBoek.nl: ik kwam van mijn social media verslaving af | LSOB
Van Social Media Verslaving tot HetLevendeBoek.nl

Van Social Media Verslaving tot HetLevendeBoek.nl

Op jonge leeftijd begon hij met het lezen van heel veel boeken. Boeken die hem beter maakte in wat hij wilde, die hem inspiratie en kennis boden. Boeken die hem zouden helpen zijn doelen waar te maken en uit te stijgen boven het gemiddelde.

Met al die kennis besloot hij niet alleen zichzelf verder te ontwikkelen maar om ook alle mensen om hem heen verder te laten groeien.

Lex Krishnadath is 18 jaar en richtte vanuit zijn kennis en passie www.hetlevendeboek.nl op om zijn lezer en volgers te helpen bij het bereiken van hun doelen. Lex was te gast in onze podcastshow om te vertellen wat hij doet, wie hij is en hoe hij jou kan helpen.

Van Karatekid tot Hersenschudding

Ook gaan we in op zijn heftige verhaal waarin hij met karate een hersenschudding op liep en daardoor langere tijd niets kon en niets mocht. Wat hij in die periode van rust ontdekte was bizar. Namelijk, dat hij onbewust extreem vaak op zijn telefoon keek en hier simpelweg niet mee kon stoppen. Hoewel zijn dokter met klem had aangeraden alle schermen te negeren, lukte het Lex niet.

Het was zo lastig dat hij besloot serieus wat te gaan doen aan zijn social media verslaving, zoals hij het zelf noemde.
Niet alleen voor zichzelf, maar voor iedereen die hier ook tegenaan loopt.

Speciaal voor hen heeft Lex zijn 8-daagse Social Media Dieet Bootcamp gestart. Waaraan je helemaal gratis kunt deelnemen. Zodat je stap voor stap afkomt van de telefoonverslaving/social media verslaving. En je tijd kun gaan steken in dingen die wérkelijk een verschil maken in je leven.

Ons gehele interview is hieronder te bekijken.

En vergeet uiteraard niet in te schrijven voor de 8-daagse Social Media Dieet Bootcamp.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Phoenix WebsitePhoenix Website