Hoge pieken en diepe dalen | 23 weken voor vertrek Dagboek | LSOB
Hoge pieken en diepe dalen | 23 weken voor vertrek Dagboek

Hoge pieken en diepe dalen | 23 weken voor vertrek Dagboek

Ik weet nog dat als we een wedstrijd hadden en we nog 23 weken hadden, we nog ‘alle tijd van de wereld’ dachten te hebben. En ineens stonden we op het podium en waren de 23 weken voorbij gevlogen. We hopen dat dat nu ook zo gaat. 23 weken en dan stappen we het vliegtuig in richting ons nieuwe leven. Ons reizigersleven. Ons droomleven dat dan ons echte leven geworden is. Dat voelt geweldig!

Dromen waarmaken

We zijn nu 3 weken terug uit Ibiza – zei John vanmorgen, het voelt als 3 maanden. In die 3 weken hebben we weer mega stappen gezet binnen ons bedrijf. Of eigenlijk beide bedrijven. Het gevaar is dat we altijd alles tegelijk doen, ondertussen goede ideeën krijgen en die ook gaan uitwerken en geen enkele rust nemen. We zijn erg enthousiast, laten we het daar op houden.

Zo bedachten we 3 weken geleden dat we volle focus op de bikini-cursus gaan richten die 1 augustus gelanceerd wordt en ons richten op de huidige cliënten, zowel in het atleten team als de mindset-coaching en de afval-coaching. Dat hebben we 1 week heel goed gedaan, goed gefocust. Totdat we ineens een grandioze ingeving kregen en besloten de webinars volop te gaan doen, een nieuwe groepscoaching te starten eind deze maand en ook vast voor september de daarop volgende te starten.

Groepscoaching vinden we leuk en heeft altijd heel veel meerwaarde en ineens kwam het weer bij ons op om dat te gaan doen. Dat moest dan ook meteen gebeuren. Waar we 3 weken geleden nog maar 2 dingen hadden om op te focussen hebben we er nu weer 5, hebben we (gelukkig) enkele andere ideeën geparkeerd en lopen we het vuur weer uit onze sloffen. Ik weet niet waarom ik die uitspraak ineens binnen kreeg. Ik weet ook niet of hij wel echt bestaat. Klinkt wel awesome.
Maar goed, we zijn keihard aan het werk, alles ligt in lijn met onze reisplannen en alles is fantastisch.

jeanet in gras

Diepe dalen

Af en toe zitten we in een zwart gat. Dat hadden we afgelopen week, volgens mij was het rond het weekend. Die dag ervoor hadden we een mega awesome dag, was alles fantastisch en geweldig en de dag erna eigenlijk ook nog wel. In de avond overviel ons ineens het gevoel dat alles mislukte, dat alles fout ging, dat we beter konden stoppen. Af en toe zitten we in zo’n dalletje. En dat voelt knap beroerd.

Wat ook niet ideaal is, is het wisselende weer waardoor ik – Jeanet – weer veel meer last heb van mijn fibro en ME klachten. Hoewel dryneedling, wat ik 2x per week doe, wel echt de uitkomst van de eeuw is. Ondanks het schommelende weer en bijhorende zere vingers, vele vocht vasthouden en stijfheid is de base-line als het gaat om pijn in mijn spieren fors gedaald. Echt onwijs fijn is dat!

En nouja, gelukkig zijn we ervaren als het gaat om moeilijke momenten overwinnen dus wat we deden was; plan van aanpak opstellen, op tijd naar bed gaan om uit te rusten (helpt altijd) en de volgende dag – met lichte demotiverende gevoelens – weer aan de slag gaan. Want dalen of niet, de enige manier om er uit te komen is doorknallen. En toen was het na een paar uur weer goed en hebben we weer volle focus op wat we doen en gaan doen.

Tickets boeken

Met nog 23 weken te gaan zouden we best al wat dingen kunnen gaan voorbereiden, maar dat heeft eerlijk gezegd niet echt prioriteit vinden we. Wel heeft John zijn brommer gister verkocht, hebben we al flink geminimaliseerd in kleding en overige spullen, is ons eerste Bali-huis geboekt en hebben we bijna tickets geboekt – we hebben dus nog géén tickets geboekt, want bijna tickets geboekt is niks. Gaan we deze maand doen, dat wel ;).
We wilden dit jaar al uitzoeken hoe alles zit met wereldburger worden maar dat doen we volgend jaar. Eerst volle focus op de bedrijven, de aankomende gastbloggers voor deze website, de coachingsgroepen en alle dingen die we doen.

Onze conclusie is wel dat als we op reis zijn, we ook goed rusten omdat we dan meerdere uren per dag op pad zijn. Hier in Nederland werken we van ’s ochtends tot ’s avonds. Wat heel erg veel oplevert en waardoor alles heel snel groeit, maar waardoor we vooral ook weinig anders zien dan onze laptops en elkaar. Voordeel is wel dat die 23 weken dan voorbij zullen vliegen, en dat is wel iets waar we zeker naar uit kijken 😉

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Phoenix WebsitePhoenix Website