Hoe kan ik online geld verdienen als ondernemer? | LSOB
Online geld verdienen: de juiste tips om zelf aan de slag te gaan
26 september 2017 

Online geld verdienen: de juiste tips om zelf aan de slag te gaan

Online geld verdienen is iets waar mensen niet graag over praten. Dat ligt niet eens aan het feit dat het gaat om het hebben van een online inkomen. Maar de term inkomen is voor veel mensen een onderwerp waar ze simpelweg niet graag over praten. Ik heb hier geen moeite mee en vertel jullie er juist graag meer over!

[De video-versie vind je hieronder of lees natuurlijk het artikel als dat je voorkeur heeft]

Online Inkomen

Ik vind het onderwerp geld, met name groei, ontwikkeling, omzet en winst, bijster interessant! Er komen dan ook vaak vele vragen van cliënten over dit onderwerp voorbij. Zo vroeg beginnend ondernemer Bart mij laatst hoe wij online geld verdienen en of wij enkele tips hadden om online succes te creëren.

Natuurlijk! Mijn allergrootste tip is daarom ook: verdiep wat je met jouw leven wilt doen! Wil je bijvoorbeeld mensen coachen via skype of wil je juist mensen bellen of face-to-face te woord staan? Wil je niks met coachen doen en enkel producten verkopen? Is fysiek aanwezig zijn belangrijk voor jou of wil je juist misbaar zijn en moet je daardoor een passief inkomen gaan opbouwen? Wat vind je leuk en kijk hoe je dit wilt bereiken. Op het moment dat je weet wat je wilt bereiken, zowel online als offline, kun je kijken wat bij jou aansluit.

Simpel voor ons

Dit is voor ons heel simpel: wij willen namelijk niet ergens aanwezig ‘moeten’ zijn. We willen reizen, wonen en werken, waar en wanneer wij dat willen. We willen alles kunnen doen waar we zin in hebben en vooral wanneer we dat willen. Daarnaast hebben we vrij weinig zin in fysieke afspraken. Dit beperkt namelijk onze vrijheid. We weten bijvoorbeeld ook dat we niet de rest van ons leven coaching gesprekken blijven houden. We vinden het ontzettend leuk om te doen! Maar niet non-stop iedere dag, de hele dag lang.

Zo begonnen we ooit wel. We hebben inmiddels al een hele stap terug gedaan, omdat we daar simpelweg niet gelukkig van werden. Passief geld verdienen daarentegen heeft nu onze grote focus. Er zit veel energie en tijd in en het duurde ook bij ons een paar jaar voordat het echt liep. Dus denk je nu: ja dat wil ik ook! Maak je dan alvast maar klaar voor héél veel werk en héél veel inzet. Creëer alvast maar een dikke huid voor alle mislukkingen die komen gaan, want het is lastig. Maar als je het eenmaal voor elkaar hebt dan biedt het veel vrijheid.

Online coachen  

Wij combineren online producten met het coachen van cliënten. Door deze combinatie zijn we heel selectief in wie we wel en niet willen begeleiden. We zijn ons heel bewust van de waarde, maar ook de schaarste van tijd. We willen daarom ook alleen onze tijd steken in mensen die ook écht wat willen maken van hun leven. Dus mensen die echt bereid zijn te veranderen en hard streven naar een leven of business dat ze voor ogen hebben.

Als je beschik over een absolute commitment voor het creëren van een kickassleven, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Maar er zijn ook veel mensen waar wij nee tegen zeggen. In deze gevallen zien wij de potentie niet en er wordt dus geen coaching afgesloten. De selectieve groep mensen waar wij wél mee werken zijn ook echt de mensen die stappen zetten. En dat maakt ons weer intens gelukkig, waardoor wij het met plezier doen. Dit is een deel van ons inkomen en ook het deel dat we zullen blijven doen. Maar wel heel selectief.

online geld verdienen door middel van coaching

Online producten

Wij verdienen naast de coach sessies ook geld door middel van passief inkomen. Op dit moment is het stukje passief inkomen sterk aan het groeien en uiteindelijk zal het de coaching grotendeels overnemen. De producten die wij aanbieden zitten in onze twee verschillende bedrijfstakken. Vooral de bikinifitness doet het erg goed en is een krachtige funnel die steeds meer uitbouwt.

Je kunt het product kopen op de website en daar je eigen kennis mee vergroten. Er valt veel resultaat te boeken mits je bereid bent om het werk te doen. Want uiteraard moet je er zelf tijd en effort in steken. Als je interesse hebt in fysieke transformaties is het handig een product aan te schaffen. Zo ontvang je veel waarde, want onze regels is dat het 10x meer waard is dan dat je ervoor hebt betaald. Voor minder doen wij het niet. Onze vuistregel: iets van €20 is minimaal €200 waard (maar vaak nog net iets meer, omdat we echt waarde willen bieden).

Deze vorm van passieve inkomen zijn we nu 1-op-1 aan het kopiëren op alles van LSOB en de Universiteit. Er staat al een deel klaar, maar omdat we op dit moment nog veel tijd besteden aan coaching is het nog niet af. Wel is langzaam de shift in gang gezet.

Het voordeel van passief inkomen

Voor ons is de combinatie passief geld verdienen en online coaching onze vast bron van inkomen. Hierin blijven we ook altijd opschalen. Het voordeel aan het hebben van een passief inkomen is dat je het constant kunt blijven opschalen. Dit is interessant op lange termijn want er zitten maar 24 uur in een dag en je móet een keer slapen. Je inkomen van dagelijkse activiteiten stopt, maar het passieve inkomen kan blijven doorgaan.

Wij zijn er bewust mee bezig en kijken steeds vaker hoe we mensen waarde kunnen bieden. Denk bijvoorbeeld aan het bieden van gratis producten. Dit zorgt ervoor dat jouw merk of bedrijf steeds groter en krachtiger wordt. Je helpt mensen terwijl het tegelijkertijd bijdraagt aan eigen gestelde doelen.

online geld verdienen door middel van passief inkomen

De grootste tip

Mijn grootste tip aan jou is: ga je verdiepen in een vorm van wederkerend inkomen. Het klinkt suf maar het brengt je wel verder. Het zal alleen nog niet leiden naar succes, want je moet snoeihard werken. Passief inkomen is niet makkelijk. Het maken van een product of memberhip is namelijk nog maar stap één. Het gaat erom dat je het vervolgens zo goed moet neerzetten dat mensen het ook daadwerkelijk kopen. Het creëren van de juiste content met goed gebruik van copywriting en storytelling is heel belangrijk.

Je moet mensen waarde kunnen bieden en laten zien wat die waarde is. Daarnaast moet je mensen als klant aan je kunnen binden. Is dit gedaan? Dan is het een kwestie van onderhouden. Dat is niet moeilijk, maar wél tijdrovend. Maar als jij bereid bent er tijd, energie en geld in te steken kun je er uiteindelijk veel uit halen. Dit brengt mij dan ook gelijk bij een volgende tip: steek er voldoende tijd en energie in en stel je open om te ontwikkelen als ondernemer!

Online geld verdienen

Natuurlijk zijn er meerdere manieren om online geld te verdienen. Maar uiteindelijk is dit hoe wij het doen: een combinatie van online coaching en online producten. En we vinden beiden takken briljant om aan te werken.

Vind jij dit ook briljant klinken? Begin dan eerst met uitzoeken wat je wilt bereiken in het leven en met je bedrijf. Neem deze vragen en jezelf serieus en pas je bedrijf aan op wat jij leuk vindt. Verzamel de juiste positieve mensen om je heen en wees bereid er geld, tijd en energie in te stoppen.

Maar kies vooral voor wat jou gelukkig maakt. Vind je iets niet heel leuk en moet het wel gedaan worden? Besteed het dan uit. Er zijn namelijk altijd mensen die dingen leuk vinden die jij intens saai vindt. Maar online geld verdienen lukt alleen als jij je verdiept en hard maakt voor jouw doelen en dromen.

Heb je onze 7 daagse dagtips al?

Een mooie stap op weg naar (meer) online geld verdienen:

7 dagen lang

een KickassBusiness Dagtip [Gratis]

Wij hebben ook een hekel aan spam

 

Heb jij een vorm van passief inkomen? Laat het ons weten in een reactie!

Over de schrijver
John is de drijvende kracht achter de schermen van Lifestyle of Business. Je kunt hem zien als een gedetailleerde, leergierige en slimme ondernemer die strategisch en doelgericht, maar ook luchtig te werk gaat. Hij werkt vooral met ondernemers die meer ‘in het bedrijf’ willen werken dan ‘aan’. Vakmannen of -vrouwen die willen groeien. John legt moeilijke dingen uit op een makkelijke manier. Hij denkt mee met jouw online marketing en helpt bij het zetten van de nodige stappen in het ondernemerschap. Meekijken en de juiste statistieke bijhouden.
Reactie plaatsen

Phoenix WebsitePhoenix Website