Motivatie Maandag: Je bent sterk, krachtig en doet het fantastisch! | LSOB
Motivatie Maandag: Wees trots op jezelf want je doet het fantastisch!

Motivatie Maandag: Wees trots op jezelf want je doet het fantastisch!

Het is motivatie maandag! Wil jij altijd beter, ben jij nooit tevreden, of twijfel jij altijd  of je wel voldoende hebt gedaan? Oké, je mag af en toe twijfelen, je mag af en toe in de put zitten en je mag af en toe onzeker zijn. Maar je mag nooit, echt nooit, vergeten hoe fantastisch je bent! Hoe goed je het doet, hoeveel super stappen je al gezet hebt.

Je bent fantastisch!

Die ene kilo eraf, die paar centimeter minder. Of die kilometer verder gelopen. Misschien wel die keer dat je ‘nee’ zei tegen een koekje. Of die keer dat je een boek ging lezen in plaats van toe te geven aan een eetbui, die keer dat je tóch ging sporten ondanks dat je geen zin had, die keer dat je stopte met eten ondanks dat je bord nog niet leeg was, die keer dat je bewust een dag vrij nam om voor jezelf te zorgen, die keer dat je alles uit de kast haalde om voor jezelf een meesterlijke maaltijd te maken gewoon omdat je het waard bent. Al die momenten dat je weer fantastisch bezig bent, vergeet die niet.

Vergeet ze niet wanneer je verdrietig bent, vergeet ze niet wanneer je een ‘dikke dag’ hebt, vergeet ze niet wanneer je per ongeluk te veel gegeten hebt, vergeet ze niet als je een keer een eetbui hebt gehad, vergeet je fantastische momenten niet. Nooit.

superman poppetje

Motivatie Maandag: Perfect bestaat niet

Je doet het fantastisch. En weet je waarom? Omdat je het nooit perfect doet. En dat is fantastisch! Je hoeft het niet perfect te doen. Je moet het niet eens willen. Wat jij doet is klasse. Iedere keer ga je er weer voor. Ook iedere keer pik je de draad weer op. En iedere keer ben je weer zo fantastisch dat je er tóch voor gaat, ook al zit het soms tegen.

Wees trots op jezelf en op alles wat je al bereikt hebt. Want ook op slechte momenten, verdrietige dagen of momenten van terugval, gelden je fantastische stappen nog steeds. Vergeet dat nooit en wees trots op jezelf. Want echt, jij bent fantastisch!

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Phoenix WebsitePhoenix Website