Maak een stop lijst. Stop vandaag met een paar vaste gebruiken. | LSOB
Succestip: Maak een stop lijst

Succestip: Maak een stop lijst

Maak een stop lijst. Met een stoplijst bedoelen we een lijst met dingen waarmee je moet stoppen ze te doen. Wanneer je een doel hebt dat je wilt bereiken, is iedere vorm van afleiding funest voor je succes. Wanneer je grote stappen wilt zetten, is een grote focus nodig en dat lukt alleen als je alle afleiding afkapt.
Zet je telefoon uit, je email uit, je Facebook uit, zet alles uit wat je niet nodig hebt op het moment dat je bezig bent met het schrijven van je boek/het ontwerpen van je website/het studeren/het lezen/ etc.

Maak een stop lijst om succes te boeken

Stop met het doen van heel veel dingen, want dat is de eerste stap naar het ontwikkelen van meer wilskracht en het zetten van grotere stappen richting je doel. Gebruik, en ontwikkel, je wilskracht door je 100% te focussen op die ene taak die je af wilt ronden. Niet alleen zul je die taak veel sneller en beter af kunnen ronden, je traint gelijk je wilskracht zodat het steeds makkelijker wordt om je niet af te laten leiden.

trein stopt

De zon kan enkel een vuur aanwakkeren als de stralen gevangen worden tot 1 geconcentreerde straal. Focus, concentratie en wilskracht: Ze versterken elkaar en hebben elkaar nodig om grote doelen te bereiken.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Phoenix WebsitePhoenix Website