Van Voorthuizen via de Wijk naar Dordrecht | Dagboek | LSOB
Van Voorthuizen via de Wijk naar Dordrecht | Dagboek

Van Voorthuizen via de Wijk naar Dordrecht | Dagboek

Terwijl het plafond naar beneden lijkt te storten zo hard stampen ze boven terwijl we in Eazie in Dordrecht aan het werk zijn, typ ik dit dagboek. Wat een leven joh. Vanmorgen kwamen we tot de conclusie dat stoppen met zijn vaste baan, de beste stap is die John heeft kunnen zetten. Op instagram  plaatsen we dagelijks een bericht over onze stappen richting onze doelen. Zo kunnen we je mee nemen op de weg van begin tot eind waar we ons permanente wereldreisdoel verwezenlijken. Hoewel we nu al kunnen gaan en staan waar we willen, kunnen werken waar we willen en volledige vrijheid hebben, zijn we dit jaar voornamelijk nog in Nederland. Vandaag delen we onze afgelopen week met je, blijf je lekker op de hoogte ;).

Donderdag 18 februari 2016  – Voorthuizen

We gingen naar Voorthuizen. We hadden een afspraak met David van LeaseYourSite.nl. Hij gaat onze mega epische website hervormgeven. Met onze laptops op zak vertrokken we naar Bunckman waar we eerst hebben zitten werken.Vervolgens aten en daarna nog even doorwerkten. Een productieve dag met grote stappen. Vermoedelijk is de website in de eerste week van maart klaar maar omdat we 3 nieuwe epische dingen voor je aan het opzetten zijn is hij denk ik eind maart pas online. Sowieso het wachten waard ;).

Vrijdag 19 februari – Hard aan de slag

Om 4.20 uur begon de dag voor mij (Jeanet) weer en ging ik hard aan de slag. Sporten, en daarna aan het werk. John start om 6 uur en begint ook steevast met sporten. Even lekker wakker worden. We hebben in juni fotoshoots gepland dus moeten in ieder geval onze luie reet in beweging houden ;).

J&J op de foto

 

Zondag 21 februari – Our Life To The Next Level

Vandaag zijn we naar Michael Pilarczyk geweest. Een middag waarin we ons leven naar het volgende level leerden tillen.
We hebben goede coaches onderweg naar onze doelen en hebben al veel goede begeleiding gehad. We waren nieuwsgierig naar Michael en hoopten daar meer te leren over het volgende level. Ondanks dat het een heel leuke middag was, was het niet precies wat we zochten.

De middag is perfect voor mensen die weten dat er meer is in het leven, maar niet durven of niet weten waar ze moeten beginnen. Wij bevinden zich al in het volgende level dan wat er daar besproken werd en daarom was het niets nieuws voor ons.

Wel hebben we Michael die middag nog een mail gestuurd met de vraag of we coaching kunnen krijgen van hem. We hebben op moment van schrijven nog niets terug dus wachten in spanning af ;). Ondanks dat we momenteel 2 mensen hebben die ons heel veel leren, zoeken we nog een coach/mentor die zelf al de stappen heeft gezet die wij willen zetten. We blijven doorzoeken 😉

 

Dinsdag 23 februari – Weer een standaard dag & gestart met mediteren

We kiezen ervoor om heel saai te leven. Overigens vinden we het geen moment saai. We werken iedere dag net iets buiten onze comfortzone, doen iedere dag een stap verder richting ons doel en weten dat als we dit het eerste half jaar van 2016 volhouden we een mega klapper hebben gemaakt met de dingen die we aan het opzetten zijn. Het bewust kiezen voor keihard werken, met oog op ons lange termijndoel is voor sommigen onbegrijpelijk. “Heb je nog wel een leuk leven verder dan?”. Iedere dag genieten we volop. Ons werk vinden we geweldig, samenzijn iedere dag is heerlijk en iedere dag meer bereiken is helemaal top. Dus onze standaard dagen zijn standaard leuk, gezellig en heel erg uitdagend. Ook al zien ze er op het oog saai uit ;).

Oh ja en ik ben gestart met meedoen met mediteren. John deed dat al, ik doe nu ook mee. Best lekker wel!

Woensdag 24 februari – Mindset Mastery

We zijn heel veel bezig met mindset. We hebben iedere dag 1-2 uur persoonlijke ontwikkelingstijd, hebben een heel fijne coach die ons ondersteunt, en vinden het fantastisch om dagelijks onze ‘mindset cliënten” (cliënten die niet alleen fysieke maar vooral mentale of ‘levensdoelen”  hebben die ze waar willen maken) en onze mindset members te inspireren en motiveren. Mindset is awesome, het is ongekend wat je allemaal kunt doen in en met je leven, als je de juiste mindset hebt.

Oh en we hebben vandaag alle definitieve spullen naar David gemaild voor de site. Hij wordt geweldig!!

 

Donderdag 25 februari – Eazie, Dordrecht

Momenteel zitten we in Eazie in Dordrecht. Vanmorgen 4.20 uur weer uit bed gesprongen – eigenlijk 4.10 uur, ik was wat eerder vandaag – gesport. Zelf ontwikkeling, veel cliëntenwerk, video’s opnemen. Onze 5 minuten meditatie (klein beginnen 😉 ). Onze tijd verlullen omdat we weer nieuwe plannen en ideeën kregen. In de auto gesprongen en om 11 uur richting Dordrecht gegaan. Net heerlijk zitten eten en nu zijn we hier nog een uurtje aan het werk voordat we door gaan naar opa en oma in Strijen.

Al met al een week waarin we weer veel stappen hebben gezet en iedere dag wel 10x stilstonden bij het feit dat we gelukkig zijn met alle dingen die we doen, maken, opzettten en nog gaan doen. Een week met vrijwel alleen maar hoogtepunten en als enige nadeel mijn slechte fysieke gezondheid, want fysiek gezien gaat het waardeloos. Veel pijn, veel last van mijn fibro maar gelukkig geen grote beperkingen want doelen en dromen waarmaken kan nog steeds. En dat maakt ons iedere dag weer blij. Op naar een volgende awesome week 😀

Liefs,

J&J

Over de schrijver

Door

Ineke

op 1 March 2016

Hi John en Jeanet, Allereerst, wat een gave plannen hebben jullie! Ik volg jullie al een tijdje om op de hoogte te blijven van jullie vorderingen, maar reageer eigenlijk nooit. Nu zag ik dat jullie een coach zochten die ervaring heeft met het digitale nomadenleven. Kennen jullie Steven en Diana van Wonderlijk Werken al? Zij reizen al enkele jaren met hun laptops (en inmiddels met baby) de wereld rond. En ondertussen coachen ze mensen die dezelfde stappen willen nemen. Misschien iets voor jullie? Groetjes, Ineke

Door

John

op 2 March 2016

Hoi Ineke, Erg leuk om te horen dat je ons al een tijdje volgt. Dat je eigenlijk nooit reageert is helemaal niet erg, wij reageren ook niet op iedereen die we volgen ;) Maar wel erg bedankt voor de tip. Wij kennen Steven en Diana van Wonderlijk Werken nog niet maar hebben de site bekeken en direct aangemeld op hun mailinglijst! Zij combineren het ondernemen al een tijdje met reizen, iets wat voor ons ook al werkelijkheid is (in het klein) en steeds dichterbij komt hoe we het echt willen. Wij zoeken inderdaad een coach/ ondernemer die zo nu en dan eens over onze schouder mee kan kijken, kan vertellen wat we goed en vooral niet goed doen en ons naar een hoger niveau kan brengen. Dit is niet zozeer alleen gericht op het digitale nomaden leven maar meer het totaal plaatje. Omdat vanaf de tweede helft van dit jaar de reisplannen concreter gaan worden is jouw bericht wel erg welkom. Want mochten wij tegen zaken aan gaan lopen waarvan we niet weten wat nu te doen (en dat gaan we zeker) dan is het altijd fijn om contact op te nemen met mensen die hier ervaring in hebben. Wonderlijkwerken.nl staat bij deze in onze favorietenlijst ;) Heel erg bedankt voor je bericht en mocht je nog eens een keer willen reageren, een vraag hebben of gewoon wat willen vertellen mag dit natuurlijk altijd. Wij vinden het superleuk als mensen ons contacten en nemen graag tijd hiervoor. Groetjes, J&J

Reactie plaatsen

Phoenix WebsitePhoenix Website