Ga voor succes en kies voor saai. Zo word je een top ondernemer | LSOB
Succestip: Kies voor saai

Succestip: Kies voor saai

Als je echt je doelen wilt bereiken kies er dan voor om saai te zijn. Saai te leven, sober te leven, saaie keuzes te maken. Bewaar al je beste energie voor de dingen die er écht toe doen. Dingen die je helpen dichter bij je doel te komen. Dus kies voor saai en richt je op een klein aantal verschillende taken.

Kies voor saai, leuk komt later

Hoe meer verjaardagen je hebt, hoe meer feestjes je moet afstruinen, hoe meer hobbies je hebt, hoe meer keuzes je moet maken en hoe meer je je energie moet verdelen, hoe minder goed je alles kunt doen. Je hebt 100% energie en als je 100% energie in 1 taak steekt zal dat veel grootser worden dan als je 100% energie verdeelt over 5 projecten.

Maak je leven saaier zodat je het interessanter kunt maken. Interessanter voor jezelf, interessanter omdat je nu echt je doel kunt bereiken, interessanter omdat je nu 5x zo snel je doel kunt behalen dan als je je energie moet verdelen over 5 dingen.

schoen dumbel gewicht

Bij de top horen

Waarom denk je dat topsporters topsporters zijn? Niet omdat ze 3 van de 7 trainingen skippen om bij een verjaardag te zijn of de kerstborrel te kunnen vieren met 100 man die ze niet kennen. Niet omdat ze behalve in die ene sport ook goed willen zijn in 4 andere grote dingen. En wat dacht je van succesvolle zakenmensen, zullen die de hele dag bezig zijn met scrollen op Facebook, twijfelen over welke kleding ze aan gaan trekken om goed in de smaak te vallen bij anderen of 3 uur van hun dag bezig zijn met zich druk maken over wat anderen van hen denken?

Natuurlijk niet. Ze steken al hun energie in de taken die hun bedrijf en henzelf succesvol maken.
En dat is saai. Maar dankzij die saaiheid kan je leven heel awesome worden. Dus, zonder gekheid: Hoe kun jij je leven saaier maken? Welke dingen kun je weg laten zodat je een saaier leven hebt en veel meer tijd en energie overhoudt voor je doelen?

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Phoenix WebsitePhoenix Website