Page content

Werken in het buitenland

Werken in het buitenland

Werken in het buitenland: Elke dag vakantie – dat klinkt toch geniaal? Op dit moment werk je misschien wel in Nederland voor een baas. Je promotie blijft uit en je huidige baan is saai. Ben je toe aan weer een beetje avontuur? Dan is werken vanuit het buitenland misschien wel iets voor jou.

Werken in het buitenland als Digitale Nomade

Misschien ben jij wel uit het juiste hout gesneden om als digital nomad aan de slag te gaan. Dit zijn vaak freelancers of online ondernemers die hun eigen zaak runnen of werkzaamheden verrichten voor een ander bedrijf. Zo kun je bijvoorbeeld prima een tekstschrijver, webdeveloper of online coach zijn terwijl je aan de andere kant van de wereld woont. Twijfel je bij de gedachte om continue te moeten rondtrekken als nomade zonder een vast thuisadres? Geen paniek! Je kunt ook altijd overwegen om expat (iemand die langere tijd in het buitenland verblijft op vaak vaste(re) locatie) aan het werk te gaan om zo de sfeer eens te proeven.

Doe waar je gelukkig van wordt

Stel jezelf altijd de vraag waar jij écht gelukkig van wordt. Misschien is dat voor jou dat je graag zou willen werken in een specifiek land met vaste baan om zo toch een vast inkomen te hebben. Of misschien ben jij wel een echte backpacker die het liefst de hele wereld over struint en af en toe wat baantjes, zoals bartender, uitoefent.  Of misschien wil je heel succesvol ondernemen, veel geld verdienen maar wel altijd vanaf vakantie-oorden. Er zijn natuurlijk altijd meerdere wegen mogelijkheden. Zo ook voor werken vanuit het buitenland.

 

  Comment Section

  0 reacties op “Werken in het buitenland

  Plaats een reactie


  *


  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Phoenix WebsitePhoenix Website