Page content

Wat moet ik doen om digitale nomade te worden?

Wat moet ik doen om digitale nomade te worden?

Wij krijgen met regelmaat de vraag: hoe kun je voor een onbepaalde tijd op reis én tegelijkertijd geld verdienen? Het liefst genoeg om jarenlang weg te blijven. Dat is tegenwoordig makkelijker dan ooit. Wat moet je doen om digitale nomade te worden?

Begin met sparen

In de afgelopen jaren is er veel vooruitgang geboekt op het gebied van alle technologieën. Daardoor kan inmiddels iedereen een echte globetrotter worden. Wel is het belangrijk dat je wat geld achter de hand hebt wanneer er obstakels op je pad komen. Begin daarom vandaag nog met sparen. Het hebben van een spaarpotje geeft je namelijk de tijd om straks rustig op te starten, het land te leren kennen en mensen te ontmoeten. Het is lastig om een specifiek bedrag te noemen aangezien dit heel persoonsgebonden is. Reken uit hoeveel geld je nodig hebt per maand om je leefstijl te kunnen aanhouden. Houd een buffer aan voor 2-3 maanden. Als digitale nomade zul je online geld verdienen dus veel meer is niet nodig.

Bouw een winstgevend bedrijf

Als digitale nomade is het natuurlijk de bedoeling dat je een lange tijd kunt reizen. Maar, je spaargeld raakt ooit een keer op. Dus het ontwikkelen van een winstgevend bedrijf is ontzettend belangrijk. Misschien ben je wel een goede tekstschrijver of ben je vaak te vinden in de wereld van coderen. Misschien kun je als coach je diensten online gaan aanbieden of wellicht is affiliate marketing wat je wilt.
Zorg er in ieder geval voor dat je een bedrijf bouwt waarmee je een steady inkomen hebt, welke je eventueel structureel kunt laten toenemen afhankelijk van je ondernemers-doelen uiteraard.

Behalve een buffer en een lopende business is er verder bijzonder weinig nodig om als digitale nomade te gaan leven.

Sta je nog verder aan het begin? Dan gaat deze video je helpen om digitale nomade te worden.

Hoe wij ons werk uitvoeren als digitale nomaden deel ik in onderstaande video

 

Wil je als digitale nomade veel verdienen en succesvol ondernemen?

 

https://lsob.nl/locatie-onafhankelijk-werken-7-tips/

 

  Comment Section

  0 reacties op “Wat moet ik doen om digitale nomade te worden?

  Plaats een reactie


  *


  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Phoenix WebsitePhoenix Website