Page content

Hoe kan ik passief geld verdienen?

Hoe kan ik passief geld verdienen?

Hoe kan ik passief geld verdienen? Passieve inkomens zijn inkomstenbronnen waarbij er geen directe handeling tegenover staat. Dit betekent dat je bijvoorbeeld een huis verhuurt en hier geld aan verdient of je schrijft een boek en ontvangt royalty’s bij elke on- en offline verkoop.

Je wilt meer verdienen en het liefst minder werken. Dan is het belangrijk een inkomstenbron op te bouwen waarbij jij niet altijd aanwezig hoeft te zijn. Je moet wel bereid zijn er hard voor te werken en constant willen verbeteren, want het geld komt niet aanwaaien.

Manier om passief geld te verdienen

Of je nu een startende of gevorderde ondernemer bent, iedereen met voldoende motivatie kan een passieve inkomstenbron opzetten. Er zijn talloze manieren om geld te verdienen terwijl jij met je kont op het strand zit. De volgende acties kun jij zetten om een passief inkomen te krijgen:

 • E-boeken schrijven en verkopen
 • Affiliate Marketing
 • Een online cursus maken
 • Bied je foto’s of graphics tegen een bedrag aan op bijvoorbeeld shutterstock of creative market.

Maar begin bij de basis, want ook voor passief geld verdienen is er een concrete basis nodig van je bedrijf. Weet wat je wilt, wat er voor nodig is en vraag je af of je bereid bent eerst – keihard en heel veel – te werken vóórdat het passieve geld binnen komt.

Goed aan de slag met een succesvol bedrijf bouwen? Start dan met de volgende acties:

  Comment Section

  0 reacties op “Hoe kan ik passief geld verdienen?

  Plaats een reactie


  *


  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Phoenix WebsitePhoenix Website