Page content

Digitale nomade banen

Digitale nomade banen

Digitale nomaden banen. Er zijn genoeg manieren om aan de slag te gaan als een digitale nomade. Om een goed beeld te schetsen van de verschillende opties, staan er hier een aantal beschreven. Wel moet erbij vermeld worden dat dit nog maar een kleine greep is uit de wereld van digitale nomaden. Er zijn oneindig veel mogelijkheden in de wereld van digitale nomade banen.

Digitale nomade banen: de opties

 • Virtual Assisitent

Grote bedrijven besteden graag virtuele taken uit. Ben je goed in het bijhouden van de administratie of vind je het juist ontzettend leuk om iemand te helpen en verschillende taken uit handen te nemen? Dat is deze functie misschien iets voor jou.

 • Webdesigner

Op dit moment is een van de meest voorkomende baan in de digitale nomaden wereld het ontwerpen van websites. Je hebt hier namelijk alleen een laptop, Internet en kennis voor nodig. En laat nou bijna iedereen dit graag uitbesteden.

 • SEO specialist

Iedereen met een website wil gevonden worden in Google, Yahoo of Bing. Toch blijkt deze niet zo makkelijke taak vaak tijdrovend te zijn en een niet zo makkelijke taak. Het is voor bedrijven of ondernemers daarom niet gek om deze taak uit te besteden. En jij als ondernemer hoeft daarvoor echt niet in Nederland te zijn.

 • Online Marketing

Dit geldt ook voor Online Marketing. Een ondernemer wil tenslotte gevonden worden door middel van advertenties en content strategie├źn. Er is voldoende informatie over marketing te vinden, je hebt alleen motivatie nodig om het jezelf aan te leren, te investeren in coaching en trainingen en all-in te gaan.

 • Online Coach

Het begeleiden en helpen van mensen of ondernemers via mail, whats-app, Webinars, e-boeken en Skype-gesprekken zijn belangrijke taken als online coach. Het is namelijk niet meer nodig om altijd maar face-to-face af te spreken. Want zeg nou zelf: hoe fijn is het, voor zowel klant als coach, om voor een coaching sessie je eigen gekozen plek te gebruiken?

 

Mogelijkheden genoeg

Zelf weten waar en wanneer jij wilt werken als digitale nomade is op dit moment nog een uitzondering. Maar in de toekomst zullen veel ondernemers volgens deze methode gaan werken en leven. Wees creatief en start met een onderneming of functie waar veel vraag naar is en online uitgevoerd kan worden.

 

 

 

 

  Comment Section

  0 reacties op “Digitale nomade banen

  Plaats een reactie


  *


  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Phoenix WebsitePhoenix Website