Straight Line Business School: De kick-off van ons nieuwe leven | LSOB
arrow_drop_up arrow_drop_down
1 juni 2016 

Straight Line Business School: De aftrap van ons nieuwe leven [deel1]

Ik weet nog, de eerste keer dat ik iets las over Straight Line Business School, begin 2016, misschien zelfs eind 2015. Ik had er niet zo veel mee, dacht ik. Ik klikte het weer weg en deed er niets meer mee. Weken later sprak ik Janne Schuijn tijdens een training. Janne was op dat moment bezig in het BMT traject (het broertje van SLBS, en sinds 2017 samengevoegd). Het had voor haar al het verschil gemaakt vertelde ze. Of ik het nummer van Otto wilde, haar BMT coach op dat moment.

Diezelfde week nog sprak ik Otto aan de telefoon, planden we een eerste gesprek in, en ging er een wereld voor ons open. Dit was hét. We wisten niet wat precies. Maar we wisten wel dat dit was waar we vol voor moesten gaan.

Hoe we aan €24.000 moesten komen, was nog even de vraag. Maar daar zouden we wel wat op gaan vinden, besloten we.

Straight line business

Het laatste weekend in mei 2016 zijn John en ik naar het straight line business kick off weekend geweest. Dit was het weekend waarin we onze kick off hebben gedaan naar ons nieuwe traject. Het traject van straight line business waarbij we gecoacht worden om onze business naar een nieuw level te tillen. Dit was voor ons echt wel heel nieuw, vooral heel spannend ook!

We waren al een tijd heel bewust op zoek naar een coach, iemand die ons echt begeleidt bij het opbouwen van ons bedrijf. Bij het straight line weekend vonden we precies wat we zochten. We waren echt op zoek naar mensen die daar al zijn, waar wij willen komen. Mensen die een bepaalde manier van doen, handelen en denken hebben waar wij heel veel van kunnen leren. Mensen die ons simpelweg helpen om kansen te zien, die wij niet kunnen zien.

Next level

Je hebt natuurlijk altijd een bepaald level waar je zelf staat, wij staan nu op een bepaald niveau en dat niveau is op zich prima. Als we zo zouden blijven leven als dat we nu doen dan hebben we een prachtig mooi huis en super veel ruimte. We verdienen genoeg om goed te kunnen leven, te doen wat we willen en kunnen regelmatig op reis. Daar is niks mis mee, het is goed.

Maar wij willen meer. We hebben als groter doel om uiteindelijk een grote online school op te richten. Dit is een 3 jaren plan op z’n minst, maar daarvoor zijn natuurlijk stappen nodig. Zowel in onze zakelijke dingen die we gaan doen, maar ook in ons persoonlijk gebied.

Wij moeten harder worden. Wij hebben veel kennis en daarnaast heel veel motivatie en passie om alle dingen te doen maar we missen de zakelijkheid en de kijk op dingen die nodig is om daar te komen waar we willen komen.

Verschillende bedrijven, hetzelfde doel

Zo zijn wij bij straight line business School terecht gekomen. De komende 3 maanden staan helemaal in het teken van ons simpelweg drillen om zo te worden als we moeten worden. Om daar te komen waar we willen komen. Dat is iets waar we direct mee begonnen zijn. Het weekend was ontzettend intensief, maar wel op een hele goede manier!

Het Kick-Off weekend

Het begon zaterdag ochtend om half 9 en duurde tot die avond 10, non-stop bezig. We hadden tussendoor een keer lunch en avondeten, maar dat was het dan ook wel. Het was gewoon doorgaan en keihard kijken naar de feiten. Waar sta je? Wat moet je doen? Wat gaat mis? wat moet je veranderen?

De energie in de zaal was enorm hoog. Het waren een stuk of 16 ondernemers, die allemaal hetzelfde doel hadden. Namelijk: naar een next level gaan, ongeacht waar ze op dat moment staan met hun bedrijf.

De volgende dag, zondag, was het weer half 9 beginnen en het duurde tot 6. Vandaag ook weer constant bezig, kijken naar wie ben jij?  Wat moet je gaan doen om daar te komen waar je wilt komen? Maar vooral: wat moet jij veranderen aan jezelf, om dat te gaan bereiken wat je wil bereiken?

Motiveren en inspireren

In dit hele traject zullen wij je meenemen, onder andere via ons Instagram account. Ook via Facebook, via onze website en via onze podcast. Dit omdat wij merken dat wij het zelf ontzettend fijn vinden zelf om mensen te volgen, mensen te horen die vertellen over hun hele traject. Om te horen hoe zij hun doelen waar hebben gemaakt.

In plaats van het alleen maar te horen als wij onze doelen bereikt hebben, willen wij jou heel graag meenemen in het traject. Meenemen in wat er aan vooraf gaat; welke fouten maken we? welke moeilijke momenten komen we tegen? Welke overwinningen hebben we?

Simpelweg: welke stappen zetten wij en wat moeten wij veranderen om daar te komen waar we willen komen. Uiteindelijk met als groter doel om jou daarmee te motiveren en te inspireren om zelf ook jouw doelen waar te gaan maken.

Dat is uiteindelijk ons allergrootste doel; 100.000 mensen inspireren en motiveren om dat te gaan doen wat zij echt willen en het leven te creëren dat zij voor zich zien. Dus dat is wat je kan verwachten komende tijd en waar we jou in mee gaan nemen. We kijken er heel erg naar uit, we delen graag met je.

Wil je tips om (nog) beter te gaan ondernemen?

Begin met deze 39 tips
Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis gids
Wij hebben ook een hekel aan spam

 

 

 

Over de schrijver
John is mede-eigenaar, Coach en Manager binnen Lifestyle of Business. Je kunt hem zien als een gedetailleerde, leergierige en slimme ondernemer die strategisch en doelgericht, maar ook luchtig te werk gaat. Zowel in het team als in coaching sessies. Omdat hij 100% aanwezig is in gesprekken, zegt wat gezegd moet worden en dat combineert met een praktische insteek is er altijd resultaat. Zowel met team leden als met coach klanten.
Reactie plaatsen

Phoenix WebsitePhoenix Website