MBA op Slippers

MBA is de afkorting voor Master of Business Administration. Dit is een bachelor die je kan volgen voor een beroepsgerichte bedrijfskundige en bedrijfseconomische studie. Toch is een studie of daadwerkelijk het runnen van een eigen bedrijf een groot verschil.

Veel ondernemers die wij spreken zijn vakmannen die vanuit passie voor hun vak zijn gaan ondernemen. Echt leren ondernemen en gaan denken en handelen als ondernemer is iets wat vaak ontbreekt, of waar tijdens de studie de kennis in de praktijk brengen vaak mistte.

MBA op Slippers

Daarom hebben wij de MBA op Slippers opgericht, dé plek waar (offline) ondernemers leren ondernemen vanuit een strategisch bedrijfsfundament.

Dit doen we met twee pijlers:

Het Ondernemers Fundament en het Onderneming Fundament. Een krachtige manier van denken en handelen als ondernemer, gecombineerd met een sterke en strategische aanpak binnen je onderneming.

Dit is de plek waar je van Vakman doorgroeit naar Leider, zodat je een business kan bouwen die onafhankelijk van je draait. Misbaar worden in je bedrijf en het leven leiden wat je wil terwijl je een relaxed, doorlopend vakantiegevoel ervaart en grote ambities najaagt.
Reactie plaatsen