Afloop SLB traject | 17 weken voor vertrek Dagboek | LSOB
Afloop SLB traject en verdere voorbereiding | 17 weken voor vertrek Dagboek

Afloop SLB traject en verdere voorbereiding | 17 weken voor vertrek Dagboek

En ineens zijn we nog maar 17 weken verwijderd van ons grote vertrek, tijd voor een persoonlijke update! #17weeksout

Het zakelijke vlak

De afgelopen weken stonden in het teken van het lanceren van de bikinifitness.nl cursus waar heel veel tijd en werk in ging zitten. Deze week is het grote geheel afgerond en komt het op een lager pitje te staan. Nu is het een kwestie van blijven creëren van bekendheid, Q&A’s doen voor onze deelnemers. Maar ook Q&As die er aan gaan komen voor iedereen die niet in de cursus zit maar wel brandende vragen heeft over fysieke doelen bereiken. Het is in ieder geval geniaal leuk allemaal om te doen. Vooral ook nu het klaar is, dat is helemaal geniaal leuk.

Naast de bikinicursus hebben we natuurlijk non-stop onze cliënten lopen. We hebben verschillende coachingstrajecten en hebben momenteel veel (beginnende) ondernemers die we coachen. En welke stuk voor stuk keihard progressie maken in de groei van hun bedrijf. Mensen met fysieke doelen (afvallen, aankomen, afkomen van een eetstoornis, afkomen van eetbuien en natuurlijk onze atleten). En hebben we de mensen die we coachen bij het bereiken van hun ultieme leven, variërend van wereldreizen, digitale nomade worden, afkomen van overspannenheid, perfectionisme of onzekerheid. Kortom, heel gevarieerd en geweldig om te doen.

Overladen worden met mailtjes of enthousiaste Skype gesprekken waarin keer op keer zichtbaar is hoe dichtbij een kick-ass leven en/of lijf is als je maar de juiste handvatten hebt, is geweldig. Mensen helpen bij datgene bereiken dat ze echt gelukkig maakt, is in onze ogen het mooiste dat er is.

Ons Straight Line Business School traject

We zijn nu bijna in de laatste week van het Straight Line Business traject. De afgelopen 3 maanden hebben alles voor ons veranderd. Van keuzes die we maken tot soorten mensen die we wel (of niet meer) coachen tot omzetten die verdrievoudigd zijn. Maar ook wij als persoon, manier van denken, manier van handelen: alles is naar het volgende level gestegen. Is niet altijd leuk of makkelijk en we hebben meer dingen die mislukken, tegenvallen of tegenzitten, maar de overwinningen zijn ook vele malen groter. Het stukje gemiddeld hebben we ondertussen zeker achter ons gelaten, het level waar we tot noch toe al jaren op speelden en waar we binnen 3 maanden geheel van ontstegen zijn.

Het reizen

Zoals ik pas nog vertelde gaan we binnenkort naar Tenerife toe. Er is geen reden om te wachten met het leven van onze dromen leiden dus we wachten dan ook zeker niet. In de wandelgangen werd al verteld – hoorden we uiteraard achteraf – dat we onze wereldreis plannen zouden vertragen met 6 maanden.

Wat altijd weer opmerkelijk is, is hoe er niet bestaande verhalen op gang komen. En nog opvallender dat er niemand is die het direct bij de bron (ons dus) lijkt aan te kaarten maar constant blijven speculeren. Er was 1 iemand die ons wél zelf belde om te vragen hoe het zat, dat zijn de mensen die wij tof vinden.

Hoe sneller we kunnen vertrekken, hoe liever. En hoewel het nu wel al zou kunnen willen we deze laatste 17 weken nog voornamelijk benutten om als monniken aan het werk te gaan omdat er nog een aantal openstaande to-do’s zijn die we af willen hebben voor Bali. Haalbaar, rete hard werken maar leidt wel tot meer rust op het moment dat we op pad gaan.

Ons gevoel

Ik – Jeanet – kan echt niet wachten tot we vertrekken en voel me steeds vaker niet fijn als ik denk aan ‘hoe lang’ het nog duurt, dus ja, daar denk ik dus ook maar gewoon niet over na ;). John zit volop in zijn eerste jaar als zelfstandig ondernemer natuurlijk dus die heeft totaal andere dingen waar ie mee bezig is in zijn hoofd. Mooi hoe het toewerken richting doelen totaal verschilt per persoon.

We hebben echt onwijs veel zin om weg te gaan. Vooral omdat we dit jaar veel reizen gemaakt hebben en keer op keer weer ervaren hoe goed we werk en reizen kunnen combineren. Hoewel ons huis nog niet verkocht is loopt verder alles op rolletjes en vliegen de weken constant voorbij. Voor we het weten zitten we in bad op het dak, uit te kijken op zee en palmbomen of hangen we in de hangmat te chillen. En ook hebben we nu alweer zin om terug te gaan naar de super blije mevrouw in het restaurant in Bali waar we de laatste dag gegeten hebben afgelopen januari. Eigenlijk hebben we gewoon zin in het écht leven van ons ultieme leven.

De voorbereidingen

We bereiden nog steeds bijzonder weinig (niks) voor. We hebben nog veel dingen die we moeten weg doen qua spullen, veel om op te ruimen e.d. maar geen echt grote dingen die nog moeten. We gaan 6 september naar Esther Jacobs voor meer info over het worden van wereldburgers, de zakelijke aspecten daarover e.d. want dat is wel super interessant (en goed) om veel over te leren vinden we. Wereldburgerschap is een hele studie op zich dus ook daar zijn we nu nog niet veel mee bezig. Komt nog wel.

Al met al komen we steeds dichter bij ‘het’ moment maar gaan we tussendoor eerst nog even 3 weken naar Tenerife dus dat is ook wel heerlijk. Nieuwe avonturen, nieuwe plannen maken, even weer los komen van het non-stop werken en vooral nog harder dromen over ons ultieme leven ;).

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Phoenix WebsitePhoenix Website