arrow_drop_up arrow_drop_down

Intro Traject op Slippers

Voor ondernemers die kennis willen maken met de 1-op-1 begeleiding van Lifestyle of Business voor een relatief lage tijd- en geld investering


Waarschijnlijk herken je (een van) deze punten wel:

 

✔️ Je wilt de “hobby fase” achter je laten

De ene maand draai je wat omzet. De andere maand weet je niet goed hoe je aan meer klanten kan komen. 

Je mist continuïteit in je bedrijf en dat veroorzaakt stress. Je ziet door de bomen het bos niet meer en wil niet meer van losse opdracht naar losse opdracht leven. Er moet iets structureel gaan veranderen binnen je bedrijf, maar wat?

 

✔️ Iedereen verkoopt je gebakken lucht

Tegenwoordig zijn er zoveel “business” coaches, masterminds, en online programma’s die beweren dat ze de gouden formule hebben om geld te verdienen en meer vrijheid te ervaren.

 

Het enige wat je hoeft te doen is een algemeen 6-stappenplan volgen en 3-10K inleggen voor het online programma. Maar hulp met de praktische implementatie die aansluit op jouw bedrijf of persoonlijk 1-op-1 contact? 

 

Dat is wat er mist, en daar ben je juist zo naar op zoek.

 

✔️Niemand leert je dealen met je eigen bullshit

Je houdt van persoonlijke groei. Je luistert naar podcasts. Je gaat regelmatig naar events. Je boekenkast puilt uit van de planners en timemanagement boeken. Maar ondanks alle kennis en inspirerende talks heb je alsnog niet de resultaten die je wil. 

 

Je ziet in dat het tijd is om te stoppen met nog meer inspiratie en informatie, wat lekker comfortabel is maar waardoor je niet je eigen blind spots onder ogen komt. 

 

Tijd om met hulp van een coach onder ogen te zien waar jij jezelf en de groei van je bedrijf nu echt in de weg zit.

 

✔️Je bent niet (meer) op zoek naar een quick fix

Van affiliate marketing tot een los online programma verkopen tot high-end prijzen vragen: je hebt de trucjes wel gezien en/of wil vanaf nu echt aan de slag met een strategisch fundament. 

 

Je wilt graag investeren in jezelf, maar hebt alleen nog geen groot budget voor een half jaar traject.

 

          Dat is waar het Intro Traject jou bij gaat helpen               

Hoe het Intro Traject op Slippers eruit ziet

4 tot 6 weken

In 4 tot 6 weken ervaar je dat 1-op-1 coaching al het verschil voor je maakt op zakelijk- en persoonlijk gebied. Dus niet weer een online programma waarmee je het allemaal zelf moet uitzoeken. Je gaat met jouw coach aan de slag met een duidelijk doel en focuspunt. Dit is 9 van de 10 keer gericht op direct geld verdienen om een cash flow te genereren. Hierdoor heb je aan het eind van dit traject je de investering al weer terug 🤓

4x 1-op-1 sessie

Je spreekt 1-op-1 met de coach die op dat moment moment relevant voor jou is. Gesprek gaat via Skype, Zoom of telefoon. Net wat jij prettig vindt. 

Let op; de coaches van Lifestyle of Business zijn er om je daadwerkelijk verder te helpen. We zijn eerlijk in onze communicatie en zeggen vooral wat je moet horen. Niet zozeer wat je wilt horen. Je kunt maar vast voorbereid zijn 😉

Duidelijke Strategie

Geen algemene checklists of gebakken lucht, maar een daadwerkelijke strategie om je bedrijf verder te gaan opbouwen. Wij helpen je met een duidelijke strategie.

Bonus

Om je direct de volledige LSOB ervaring te geven heb je naast de 1-op-1 gesprekken ook toegang tot de video's en worksheets die horen bij dit Intro traject. Allemaal te vinden in onze Lifestyle of Business University.


Oh, en je kunt ook gewoon communiceren via whats app met je coach om de snelheid van implementatie erin te houden 📲

'Wat kost dat dan?' 

Voor nu heb je twee opties:


1. Vraag eerst een 1-op-1 sessie aan als je het nog niet zeker weet

2. Verzeker jouw plek en maak de investering direct

Eerst even kennismaken

voor de 'twijfelaar'

€ 25,-
1 gesprek via Skype, Zoom of telefoon om te bepalen wat voor jou de juiste vervolgstap is

Direct van start

voor de action taker

€ 1250,-

✅ 4 tot 6 weken

✅ 4x 1-op-1 sessie met LSOB Coach

✅ Duidelijke strategie

*als je ervoor kiest om je direct aan te melden nemen we binnen 24uur na je aanmelding contact met je op om de vervolgstappen te bespreken


Oh, en Action Takers willen we graag belonen.

Daarom krijg je als cadeautje van ons een LSOB Fundamentals BOX


Veelgestelde vragen over het Intro traject op Slippers

Wat gaan we precies doen?

We gaan met een duidelijk doel en focuspunt door het traject om te bereiken wat jij wilt bereiken. We gaan zorgen dat je uit de ‘hobby fase’ komt met je bedrijf. Dat je leert dealen met je eigen bullshit (ja, iedereen heeft daar mee te maken. Ook wij ;)).

Hoelang duren de 1-op-1 sessies?

60 tot 75 minuten via Skype, Zoom of telefoon. Dat is aan jou.

Wanneer kan ik starten?

Snel. Binnen 1 tot 2 weken kan je het eerste gesprek al hebben mocht je dat willen.

Waarom 4 tot 6 weken?

Omdat er 1 tot 1,5 week tussen de gesprekken zit kom je op 4 tot 6 weken uit.

Wat is het verschil met MBA op Slippers?

Je kunt MBA op Slippers zien als de grote broer van dit Intro op Slippers traject. Binnen MBA zet je echt de stap van Vakman naar Leider in je bedrijf in tenminste een half jaar. Met dit Intro traject leg je een perfecte basis om daarna zelf mee verder te gaan of om in MBA mee door te pakken.

Is het wel geschikt voor mijn branche?

Lastig om te zeggen omdat we op dit moment dat jij dit leest niet weten in welke branche je werkzaam bent.

Hieronder zie je enkele bedrijven waar wij mee werken/ hebben gewerkt. Dit geeft je waarschijnlijk wel een idee of we jou kunnen helpen.

Psycholoog - Offline en online coaches in diverse gebieden - Visvoeder bedrijf - App ontwikkelaars - Sprekers - Personal trainers (offline en online) - Copywriter- Fotograaf - Sportscholen - Schoonheidsspecialistes - Pedicures - Restaurant - Bed en Breakfast - Vloeren- en tegelbedrijf - Team/bedrijfstrainers - Kledingwebshop - Dirigent/Koor - SUP school - Kunstenares - Vastgoedstyliste - Maneges - Bakker - Co-work office - Scheiding-consulent – Vormgevers - Kappers e.a.

Toch nog twijfels? Kijk even deze video