Een ideale dag. De basis van een succesvol leven
Een ideale dag: Neem je rust
30 september 2017 

Een ideale dag: Neem je rust

Het vormen van een ideale dag kan heel lastig zijn. Om die reden vraag ik bij iedere eerste coach sessie met nieuwe klanten hoe een ideale dag eruitziet voor iemand. Pas dan kun je gaan kijken welke stappen ondernomen moeten worden om een ideaal leven te leiden.

Misschien bestaat jouw ideale dag uit de ruimte en vrijheid om met je kinderen te zijn, lees je graag een boek of spendeer je wat meer tijd met je vrienden. Stem hier jouw actieplan op af. Ga bij jezelf na wat je echt wilt hebben in het leven en schrijf het op.

[De video-versie vind je hieronder of lees natuurlijk het artikel als dat je voorkeur heeft]

Een ideale dag: ontspanning en rust

Persoonlijk vind ik werken op plekken waar het warm is belangrijk. Hier voel ik mij fysiek goed en door mijn fibromyalgie en ME is het belangrijk dat ik op plekken ben met een stabiel klimaat en warm weer. Zo ben ik dagelijks fit om te gaan en staan waar ik wil.

Een ander punt is het hebben van een zwembad in de buurt. Geen zwembad betekent minder beweging en dus minder ontspanning. Ik merk dan de rust te kunnen nemen die ik nodig heb om mijn doelen te bereiken.

Is dit allemaal nodig? Nee. Maakt het mijn leven comfortabeler? Zeker. Is dat de moeite waard? Absoluut.

Ga voor jezelf na waar je gelukkig van wordt. Hoe zien jouw ideale dagen eruit, en wat voor stappen moet je zetten om hier te komen. Het leven is het belangrijkste wat je hebt, dus geniet ervan.

Weet jij al hoe jouw ideale dag eruitziet? Laat het weten in de reacties.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Phoenix WebsitePhoenix Website