We hebben een geniaal mooi leven! | Dagboek | LSOB
We hebben een geniaal leven! | Dagboek

We hebben een geniaal leven! | Dagboek

De weken vliegen voorbij! En dat is heel gaaf allemaal, soms ook heel overweldigend, maar het leven is gewoon geniaal en we genieten volle bak!

Terwijl ik dit type heb ik een lied op staan dat ik, samen met 3 andere nummers, zo ongeveer 100x per dag op heb staan.  Blije nummers, mooie nummers en mee schreeuw nummers om onze positieve energie in kwijt te kunnen. Ondertussen werken we allebei keihard. Heel veel en met volle overgave en vol vuur. We hebben duidelijker dan ooit voor ons wat we aan het creëren zijn, wat we opzetten en hoe we op onze manier deze wereld een stukje verbeteren. Hoe we mensen écht kunnen helpen het leven te creëren dat ze willen. Terwijl we dit met ons eigen leven ook doen.

We zijn nu nog niet eens een week bezig met ons straight line business coachingstraject. Het voelt al als weken. Omdat we in 1 week tijd al zo veel stappen gezet hebben dat we onszelf dag na dag verbazen. En dat voelt geweldig.

Met uitzicht op Ibiza, waar we aanstaande woensdag heen vliegen, weten we nog beter waar we alles voor doen. We werken keihard omdat we daarmee ons droomleven creëren waarin we reizen en werken combineren. Een droomleven dat binnen nu en een half jaar gerealiseerd is; hoe gaaf is dat! Komende 2 weken zijn weer een klein voorproefje voordat het vanaf eind dit jaar definitief is en we op reis kunnen.

Podcast, video’s, trajecten, eboeken en droomlevens

Vanaf begin juli lanceren we onze podcast waarin we jou meenemen in onze hersenspinsels, inspiratie geven om een ultiem vrij leven te creëeren. Begin juli lanceren we onze wekelijkse Q&A video’s voor bikini fitness chicks.  Begin juli start een persoon binnen ons bedrijf die op ons level zit wat betreft commitment en ‘obsessief’ haar droomleven waarmaken – hier gaan we nog op terug komen maar nu nog niet ;). Vanaf augustus lanceren we een HELE gave bikini fitness online cursus die onwijs waardevol voor je wordt als je into bikini fitness of je ideale lichaam creëeren bent.

Eind juni starten we al met webinars om veel mensen tegelijk te bereiken en te kunnen helpen, en natuurlijk nemen we je ondertussen ook nog mee door Ibiza.

Oh, en in augustus starten onze nieuwe coachingstrajecten die we bieden die onze cliënten werkelijk op een level helpen dat ze impact leren maken op hun eigen leven. Ondertussen zijn we trouwens ook al bezig geweest met nieuwe eboeken en zijn we steeds actiever aan het nadenken over onze reisplannen vanaf eind dit jaar. En zitten we stiekem weer te denken aan Bali in plaats van Thailand, hoewel Kreta ook al langs is gekomen maar Hawaii ons eigenlijk nog het meest episch lijkt.

Maar Bali het meest trekt omdat dat wat bekender is, en we het eigenlijk wel lekker vinden om ‘veilig en bekend’ te beginnen. Nadat we al onze bezittingen weg gedaan hebben en ons huidige leven achterlaten. Maar goed, dat zien we nog wel ;).

john poseert

Deze maanden is het on

Alleen met vol commitment, 100% inzet en door blijven gaan, kunnen we creëren wat we willen bereiken. En ontstijgen we wat voor ons voelt als gemiddeld. En kunnen we door stijgen naar echt succesvol. Succesvol in leven zoals we écht willen.

Leven op plaatsen waar chronische aandoeningen naar de achtergrond verdwijnen. Waarbij we werk en ontspanning kunnen afwisselen. Waarbij we anderen ondersteunen alles uit zichzelf te halen en waar we niet alleen ons eigen leven maar ook dat van anderen veranderen van ‘leuk’ naar ‘geniaal’.

En dat uitzicht is geweldig!

 

 

Over de schrijver
John is de drijvende kracht achter de schermen van Lifestyle of Business. Je kunt hem zien als een gedetailleerde, leergierige en slimme ondernemer die strategisch en doelgericht, maar ook luchtig te werk gaat. Hij werkt vooral met ondernemers die meer ‘in het bedrijf’ willen werken dan ‘aan’. Vakmannen of -vrouwen die willen groeien. John legt moeilijke dingen uit op een makkelijke manier. Hij denkt mee met jouw online marketing en helpt bij het zetten van de nodige stappen in het ondernemerschap. Meekijken en de juiste statistieke bijhouden.
Reactie plaatsen

Phoenix WebsitePhoenix Website