arrow_drop_up arrow_drop_down
Business Development op Slippers_groep | Jeanet Wolf & Adrienne van den Bos

Business Development op Slippers

De enige Mastermind waar je daadwerkelijk een bedrijf leert bouwen en leert van vele experts

Vraag een gesprek aan

Business Development op Slippers_team | Jeanet Wolf & Adrienne van den Bos

Je wilt een echt bedrijf bouwen en zelf meer 'uit' je bedrijf stappen

Ik, Jeanet, sprak van de week een ondernemer. Die ondernemer is de reden dat er extra vaart gezet is achter Business Development op Slippers, een traject dat eigenlijk pas vanaf half 2019 gelanceerd zou worden. Want wat hij me vertelde was te triest voor woorden.


Deze ondernemer had een investering gedaan van tienduizenden euro's...

Hem was verteld dat hij in een jaar keer 10 zou gaan met het bedrijf. Dat hij echt zou leren ondernemen. Een bedrijf bouwen. Werkende strategieen zou leren die in principe op zijn toekomstig nieuwe bedrijven ook toegepast zouden kunnen worden. Dat er met heel weinig tijd toch veel meer financiele groei zou zijn dan ooit. Dat hij in een groep zou komen met andere ondernemers die minimaal 100.000 euro omzetten.


Dat zie je vaak, die magische grens van 100.000 euro. Daar kom ik zo nog wel even op ;).


Deze ondernemer, laten we hem Jaap noemen, was bereid te investeren. Jaap had vaker geïnvesteerd en wist de waarde van de juiste omgeving om je heen verzamelen.


Jaap startte met volle overtuiging 

Van Jaap weet ik dat hij echt all-in gaat en heel gretig is om te leren. De eerste weken kwamen er een aantal mooie dingen naar voren in de Mastermind sessies. Maar al vrij snel werd er eenzelfde boodschap constant herhaald. "Ga online meer zichtbaar zijn, ga meer doen van wat werkt, ga minder doen van wat niet werkt en ga groter denken".


Ondertussen begreep Jaap dat spelletje goed. Sterker nog, hij deed dat uit zichzelf ook al jaren, hij is niet voor niets ondernemer. Maar hij was openminded en gaf alles een kans.


Toch merkte hij al vrij snel, dit was niet waarvoor hij een grote investering had gedaan. 

Hij wilde leren. Leren business voeren, een bedrijf bouwen. Overigens was de magische 100.000 grens van een aantal deelnemers nog niet eens aangetikt, en ook dat maakte dat Jaap wist dat hij in de verkeerde omgeving zat.


Jaap wilde niet enkel trucjes leren.
Hij wilde echt leren ondernemen.
Business Development op Slippers_mastermind| Jeanet Wolf & Adrienne van den Bos

Naarmate de maanden verstreken kwam Jaap er achter dat hij in deze mastermind, waar hem heel mooie dingen voorgehouden werden, niet zou gaan groeien. Niet werkelijk zou leren business voeren.


Jaap wilde bezig met zijn bedrijfsfundament nog krachtiger maken, leren over investeren, met meerdere inkomsten stromen gaan werken. Zelfs al was hij wel al ver in businessvoering. Hij wil niet steeds horen "ga webinars doen". Omdat dat voor zijn business niet heel relevant is om te doen. Jaap wil echt onderscheidend zijn, een team bouwen en laten groeien en gaandeweg zelf meer uit het bedrijf stappen.


Dat dat niet zou gebeuren werd hem gedurende het jaar van zijn mastermind helder.

Jaap nam zijn verlies en stopte vroegtijdig met de mastermind.


Doodzonde, omdat voor hem een wereld aan kansen ligt. Als hij maar de goede handvatten zou krijgen, de juiste vragen gesteld zou krijgen, de juiste experts zou hebben om van te leren.


Nu stond hij er weer alleen voor...

Even een stapje terug...

Business Development op Slippers_Jeanet voorstelling | Jeanet Wolf & Adrienne van den Bos

Ik ben Jeanet Wolf. Als je me langere tijd kent weet je dat ik erg houd van business voering. Niet de trucjes of systemen zoals richten op funnels bouwen en online marketing losgooien en dat "een bedrijf" gaan noemen. Niet omdat die dingen niet werken, want ze kunnen zeker werken. Maar omdat (online) marketing en al je systemen opzetten in mijn ogen slechts een heel klein onderdeel van ondernemen is. Ja, dat is ook belangrijk om te doen. Maar niet het belangrijkste.


Ik houd van dingen zoals bepalen hoe we ons bedrijf, Lifestyle of Business, verder kunnen laten groeien en wil dat vervolgens (laten) uitvoeren. Hoe je een team uitbouwt, je bedrijf verkoopbaar maakt, kunt werken met grote key-partners.


We hebben onder LSOB momenteel de coach- en consultancy tak zo uitgebouwd dat ik misbaar ben in het bedrijf. Daarom heb en maak ik alle tijd voor een handje vol 1 op 1 klanten en dit Business Development op Slippers traject. 


Dat laatste doe ik niet alleen maar samen met Adrienne van den Bos, een onderneemster die haar bedrijf zo heeft opgebouwd dat ze volledig misbaar is terwijl haar bedrijf blijft door groeien.


Vermoedelijk wil je dit...

Business Development op Slippers | Jeanet Wolf & Adrienne van den Bos

Adrienne en ik spreken maandelijks, ondertussen alweer meer dan een jaar. We masterminden met z'n tweeën. Met zijn tweeën merken we al wat voor verschil dit maakt in ons denken en handelen.


Geen goede omgeving...

We hoorden regelmatig van mede-ondernemers dat zij ook graag willen masterminden. Maar nergens een goede omgeving vinden, geen gelijkgestemde ondernemers ontmoeten.


Of ondernemers die daarom in een mastermind gestapt zijn die op het oog goed leek. Maar waar weinig echte businessvoering komt kijken. Of waar je in een groep komt met mensen die veel minder ver zijn dan jij. Heel frustrerend.


Obsessed

Als je houdt van keiharde businessvoering, weet hoe belangrijk de juiste omgeving is en altijd grotere plannen hebt om door te ontwikkelen. Dan zul je vast ergens net zo obsessed zijn met het bouwen van een serieus bedrijf als wij. Good. 


Dan herken je je vast ook in het volgende:

 • Je weet dat je een bedrijf moet bouwen want wat je nu doet is heel breekbaar. Een zuchtje wind en alles valt als een kaartenhuis in elkaar.

 • Je weet dat enkel funnels, groot social media bereik hebben en webinars geven niet telt als het hebben van een echte business, het is slechts onderdeel van. Maar je hebt geen idee hoe je dan wel werkelijk een steady business bouwt.

 • Je hebt vaker geïnvesteerd in jezelf en je bedrijf en bent nu op een punt dat je al je 'shit' wel opgeruimd hebt. Je zit niet te wachten op diep graven naar eventuele niet werkbare overtuigingen.

 • Niemand hoeft je te vertellen hoe je geld verdient want dat spel snap je ook wel. Je wilt simpelweg alle kennis verzamelen en direct toepassen om je hobby tot echt bedrijf te maken maar kunt nergens die kennis en hulp vinden.
Business Development op Slippers_Jeanet business voering | Jeanet Wolf & Adrienne van den Bos
 • Je weet dat een groep gelijkgestemden nodig is om door te groeien. Tot nu toe heb je echter enkel trainingen en groepen gevonden waar deelnemers minder ver zijn dan jij. Super irritant, de beste zijn is goed voor je ego, waardeloos voor je groei.

 • Vrijwel alle seminars, webinars en masterminds die gegeven worden in Nederland zijn leuk maar 'onder je niveau'. Je weet dat je altijd open moet staan om te leren en dat de kracht van herhaling groot is.
  Maar je weet ook wanneer je dingen simpelweg echt beheerst en diepgaandere stof nodig hebt. En die diepgaandere stof vinden is dus het probleem.
Business Development op Slippers_Team leiden| Jeanet Wolf & Adrienne van den Bos
 • Je wilt je bedrijf leiden en zo neerzetten dat jij misbaar bent. Omdat je weet dat als je nu niet het werk doet, je bedrijf per direct instort en de geldstroom stopt.

 • Je weet dat online heel veel mogelijkheden liggen. Maar bent er klaar mee om enkel online trucjes te leren omdat je je beseft dat ook dat niks te maken heeft met een echt bedrijf.

 • Je bent er wel klaar mee om sloten geld neer te leggen en nog steeds niet onbeperkt 1 op 1 hulp te krijgen. Mails komen nog net niet bij de assistentes van de organisatoren aan. Jij wilt echt persoonlijke aandacht naast je groep masterminders, maar dat lijkt overal met beperkingen en 'ja maar' te komen.

Vraag een gesprek aan

Bij Business Development op Slippers ga je daadwerkelijk leren ondernemen


➡️ De 8-10 deelnemers in de BDopSlippers mastermind zijn ondernemers die een echte business willen neerzetten

➡️De business verder schaalbaar maken, meerdere inkomsten stromen en waar mogelijk en wenselijk verschillende bedrijfstakken op de langere termijn is het doel

➡️ Ondernemers die willen leren en iedere week tijd steken in hun ontwikkeling

➡️ Ondernemers die al een (klein) team hebben staan en niet alles meer alleen doen. Of dit nu willen bouwen
➡️ Ondernemers die minstens 200.000 euro per jaar omzetten. En ja, 200.000 en niet 100.000 euro zoals je overal ziet ;)

➡️ Ondernemers die geen vliegangst hebben (waarom dat relevant is leg ik ook zo uit 😀)
➡️ Ondernemers die al best ver zijn gekomen maar die nu vanuit strategie willen optimaliseren en doorgroeien

➡️ Ondernemers die willen leren van experts en graag iedere maand de diepte in gaan over een specifiek onderwerp rondom business development


Het spreekt in onze ogen voor zich dat iedereen high achiever is, groot denkt, grote ambities heeft en meer geld en vrijheid wil. 

Dat lijkt ons nogal logisch. Je bent ondernemer.

Business Development op Slippers_Jeanet werken | Jeanet Wolf & Adrienne van den Bos
Business Development op Slippers_groei | Jeanet Wolf & Adrienne van den Bos

Hoe weet je of je in aanmerking komt voor BDopSlippers?

 • Je draait in ieder geval € 200.000 omzet per jaar 

 • Je hebt minstens 1 iemand in je team of wilt nu starten met een (klein) team

 • Je houdt van een week lang dag in dag uit de diepte in duiken met je business. Op een locatie in het buitenland (hier komt 'geen vliegangst' dus van pas 😉)

 • Je zou puur voor je lol uren van je dag kunnen besteden aan trainingen en gesprekken die je business laten groeien

 • Je wilt niet je kostbare tijd en investering van je traject 'verspillen' aan 'hoe je jezelf kleedt' of gezellige theekransjes die niks toevoegen. Je wilt hardcore business voering. 

 • Je bent actie gericht

 • Je hoeft niet met fluwelen handschoentjes behandeld te worden. Als je domme keuzes maakt of onhandige stappen zet hoor je dat liever meteen


Vraag een gesprek aan

Wat krijg je allemaal?

 • Je zit 12 maanden in een groep met 8-10 mede BusinessDevelopment op Slippers deelnemers. Waarin iedereen - absoluut gegarandeerd - minimaal 2 ton omzet draait per jaar. We hebben liever minder deelnemers van hetzelfde niveau dan 8 deelnemers waarvan een deel onder de 2 ton draait. 

 • We gaan 1 hele week in het buitenland de diepte in met je bedrijf. Uren lang krijg je trainingen en brengen we in de praktijk wat je leert. Uiteraard weten we dat de vorige zin 'copywrite-technisch' dom is want we 'verkopen' je werk en inzet. Als je daardoor niet afgeschrokken bent, ben je weer een stapje dichter bij het zijn van een geschikte kandidaat.

 • Je hebt 12 maanden lang de ruimte om al je vragen te mailen of appen. Kan naar de groeps-app, kan ook prive. Zodat jij op al jouw vragen persoonlijke op maat antwoorden en handvatten krijgt.

 •  We gaan 2x een weekend in Nederland de diepte in met Business Development waar je training krijgt van meerdere gast-experts

 • Iedere maand hebben we een Online Mastermind Call met de groep en komt er een gast-expert spreken. Deze gastsprekers zullen geen algemeen praatje komen houden maar volledig de diepte in gaan met je. Deze calls kun je offline in de groep of online aan deelnemen, jij bepaalt.

 • Hotel overnachtingen, eten, luxe villa overnachtingen tijdens onze mastermind week en weekenden zitten allemaal inbegrepen. Exclusief vlucht.

 • Een jaar lang toegang tot de zeer uitgebreide online database en de "MBAopSlippers" van Lifestyle of Business t.w.v. € 3500 waar je ook heel veel expert-content vindt.
Business Development op Slippers_experts | Jeanet Wolf & Adrienne van den Bos

Experts en topics die aan bod zullen komen


 • Alle basics zoals zichtbaarheid, marketing, sales, verdienmodellen enzovoort. Offline en online, waar relevant, leer je wat wel en niet werkt voor jouw bedrijf. Zowel in de groeps-calls als via de experts zul je ontdekken hoe je jouw bedrijf verder laat groeien.

 • Het optimale (offline of online) team samenstellen en leiden en alles dat komt kijken bij het sturen van een team. Zodat je niet bezig blijft met brandjes blussen, slecht uitgevoerde taken of een team dat eigenlijk 'een groepje individuen' is.

 • Jezelf 'uit' het bedrijf werken zodat jij misbaar wordt (eventueel blijf je wel een deel van je werkzaamheden doen, dat bepaal jij). Zodat alles door groeit en er geld blijft binnenkomen als jij een stap terug doet.

 • Je leert hoe je een bedrijf verkoopklaar of als franchise opbouwt. Wellicht wil je dit niet werkelijk doorvoeren uiteindelijk, maar dit wordt onze maatstaaf om zeker te zijn dat je een gezonde business hebt en jij misbaar bent. 

 • Je leert een absolute leider zijn om te kunnen bereiken wat je wilt bereiken.

 • Je leert alle nodige strategieen van business voering zodat je precies weet wat je aan het doen bent. "Zomaar wat doen" is verleden tijd.

 • Je zet alle nodige protocollen op en leert wat nodig is om een zelfstandig A-speler team en bedrijf te ontwikkelen. Zodat jij je met een gerust hart kunt focussen op je eigen zaken. 

 • Voor verschillende topics zullen verschillende experts komen vertellen in de maandelijkse Mastermind sessies en in onze offline meetingen.

 • Alle topics die door jou en je mede-deelnemers benoemd worden en relevant zijn zullen we behandelen. Alle experts iedere maand en tijdens de Mastermind weekenden zullen ook afgestemd worden op de behoefte van de groep

 • Type experts: Denk aan investeerders, High-level teams bouwen, business strategieen, enzovoort. als gast-experts. Altijd met de grondregel: We komen bij elkaar om hardcore business te voeren. Gegarandeerd de diepte in met ieder relevant topic.

Voor wat voor type bedrijven is BDopSlippers geschikt?

Business Development op Slippers_niet geschikt | Jeanet Wolf & Adrienne van den Bos

Laten we beginnen met voor wie het niet geschikt is

 1. Personal trainers
 2. Voedingscoaches
 3. Business coaches
 4. App ontwikkelaars
Business Development op Slippers_geschikt voor | Jeanet Wolf & Adrienne van den Bos

Wel geschikt voor

Ik, Jeanet, zal je een greep laten zien uit het type bedrijven waar ik zelf 1 op 1 mee werk. Als jouw type business er niet tussen staat hoeft dit je niet tegen te houden overigens. 


 • Bedrijven in de bouwsector
 • Psycholoog
 • Offline en online coaches in diverse gebieden
 • Visvoeder bedrijf
 • Sprekers
 • Personal trainers (offline en online)
 • Copywriter
 • Fotografen
 • Sportscholen
 • Schoonheidsspecialiste
 • Bed en Breakfast
 • Vloeren- en tegelbedrijf
 • Team/bedrijfstrainers
 • Dirigent/Koor
 • Manege
 • Bakkerij
 • SEO-specialist
 • Vastgoed bedrijf
 • Vormgevers
 • e.a.

I'm in, laten we een vrijblijvend gesprek plannen!

Even concreet alle praktische informatie

 • de eerste week van maart 2019 hebben we onze eerste gezamelijke groepscall online.

 • Vervolgens hebben we iedere 1e van de maand onze groepscall - mocht het voor de groep handiger zijn om een andere dag te doen overleggen we dat uiteraard met z'n allen. Totaal 12 online calls en 1 afrondende call. Tijdens (bijna) alle calls komt er een gast-expert die jou nieuwe kennis overdraagt en hebben we daarnaast ook onze groeps-call om je vraagstukken door te nemen.

 • De maand-calls zijn offline op locatie of online te volgen, jij bepaalt wat voor jou het beste werkt.

 • De BDopSlippers Mastermind start op 1 maart 2019 en eindigt op 1 maart 2020, in die 12 maanden heb je onbeperkt mail en app-contact mogelijkheden.

 • Gedurende die 12 maanden heb je toegang tot de MBA op Slippers twv 3000 euro en de Persoonlijk Leideschap op Slippers modules twv 500 euro per jaar.

 • We hebben 2x een weekend van 2 dagen en 1 nacht in Nederland in een luxe hotel, waar gast-experts de diepte met je ingaan over hun vakgebied. Dit is inclusief overnachting en eten.

 • We gaan een week naar het buitenland waarin je gaat ervaren waarom dit traject BusinessDevelopment op Slippers heet. Hint: omdat je in volledige ontspanning op je slippers in de zon volle bak je bedrijf gaat door ontwikkelen 😎. Alles is inbegrepen, met uitzondering van je vliegtickets en transport naar de betreffende locatie.

 • Afhankelijk van het proces van ieder individu en de mogelijkheden overleggen we wanneer exact we onze week in het buitenland hebben. Dit zal rondom de helft van het traject zijn.

 • De investering bespreken we in ons gesprek samen.

Over Jeanet Wolf

Business Development op Slippers_Jeanet rug breken | Jeanet Wolf & Adrienne van den Bos

 

Toen ik 15 was startte mijn ondernemersreis. Rond mijn 18e was het pas 'officieel', toen startte ik mijn eerste bedrijf Eigen paard goud waard. Een bedrijf dat tot op heden bestaat.


Ik was paarden trainster en liet het bedrijf in de jaren erna uitgroeien tot een van de bekendse natural horsemanship trainingsstallen van Nederland. Net toen we bezig waren uit te breiden met pensionstalling viel ik ongelukkig van een paard af en brak ik mijn rug.


Dat was het moment dat ik stopte met het trainen van paarden.


Tijdens mijn revalidatie van 6 maanden heb ik al liggend op bed mijn tweede bedrijf geopend. Ik schreef een receptenboek, zette trainingen op en startte na mijn herstel met mijn eigen dietistenpraktijk. Een opleiding die ik 'voor de zekerheid' gevolgd had voor het geval paarden trainen niet meer wat was. Kwam dat even goed uit...


De dietistenpraktijk werd uitgebreid met een sportschool en een atleten-team. Welke we later weer uitbreidden met meerdere coaches en trainers en mensen die hielpen het bedrijf te laten groeien.


Tot het punt kwam en mijn man John en ik besloten te gaan reizen. Terwijl we overal konden blijven werken. De sportschool werd nog een jaar gedraaid onder toezicht van iemand anders maar uiteindelijk besloten we ons huis te verhuren en al het andere te verkopen.

Business Development op Slippers_Jeanet bellend | Jeanet Wolf & Adrienne van den Bos

Sinds 2016 reizen John en ik permanent de wereld over. In 2016 ontstond 1 op 1 lifecoaching welke gaandeweg over ging in business coaching. Waar uiteindelijk Lifestyle of Business uit ontstaan is. Een bedrijf dat ondertussen een bijna volgroeide coach- en consultancy tak heeft waarin ik enkel nog als leider optreed. Het LSOB team bestaat ondertussen uit 10 personen.


In 2019 richt ik me op een hand vol 1 op 1 klanten en de BusinessDevelopment op Slippers deelnemers. Vooral omdat ik het heerlijk vind kennis te maken met veel verschillende branches en mijn obsessie voor business groei daarop kan botvieren ;)

Zelf krijg ik al jaren coaching en heb ik ondertussen zo'n anderhalve ton in mezelf en ons bedrijf geinvesteerd. Zo startte het ooit met GameChangers van Eelco de Boer, kregen we coaching binnen Straight Line Business School, werden we anderhalf jaar gecoacht door Otto Duijs, gevolgd door anderhalf jaar coaching van Tibor Olgers welke momenteel nog steeds loopt. 


Ik kan je 1 ding verklappen: Het was allemaal nogal oncomfortabel op heel veel momenten. Maar al deze mannen hebben John en mij geholpen en voorzien van ongekende waarde.


Oja, en wat ik je al eerder vertelde, ik studeer heel veel voor mijn plezier. Zo besteed ik momenteel dagelijks 4-6 uur tijd aan boeken lezen en diepgaande BusinessDevelopment trainingen volgen. Wat ik weer gebruik voor zowel mijn klanten als voor onszelf.

Over Adrienne van den Bos

Business Development op Slippers_Adrienne| Jeanet Wolf & Adrienne van den Bos

.

Toen ik begon met ondernemen leerde ik al snel dat ik er een extra vakgebied bij kreeg. Naast mijn expertise op gebied van hoogbegaafdheid en coachen, moest ik mezelf namelijk razendsnel gaan ontwikkelen als ondernemer. Hoewel ik vanuit die noodzaak me meer ging verdiepen in het ondernemerschap, kwam ik er al snel achter hoe prachtig ik deze wereld vond.


Uren per dag was ik bezig met het lezen van boeken, het uitwerken van mijn eigen business, het me laten coachen en natuurlijk met het keihard implementeren van alles wat ik leerde. Als gevolg van mijn honger naar groei, ging ik met mijn bedrijf ook heel snel. Niet zonder slag of stoot, en geloof me, ik heb behoorlijk wat pijnlijke fouten gemaakt, maar ik kwam er daardoor wel precies achter hoe je het ondernemerspel speelt.


Nog steeds word ik intens gelukkig van het mezelf verdiepen op gebied van een serieuze business bouwen, onderhouden en laten groeien. En ik geniet elke dag van het leven dat ik hierdoor kan leven, op mijn voorwaarden, terwijl ik vele andere mensen kan helpen met het creëren van hun gewenste leven en business lifestyle.


Mijn business staat inmiddels op een manier dat ik mijn focus kan hebben op de dingen waar ik het meeste plezier in heb en voldoening uithaal terwijl de dagelijkse dingen ook doorlopen zonder mij. Dat geeft me de vrijheid om te werken aan de toekomstige versie van mijn bedrijf, en om mezelf blijvend te verdiepen in het hoe en wat van succesvolle business voering.

Laten we samen spreken om te bepalen of je een geschikte kandidaat bent

Vraag een gesprek aan

Ben jij klaar om een jaar lang de diepte in te gaan met je bedrijf?

En je te omringen met de kennis, experts en gelijkgestemde ondernemers die je gaan helpen bij je gewenste succes?

Vraag je gesprek aan

Wat anderen zeggen over hun samenwerking met Jeanet en/of John

These slides will be slide-able on the live version of your page!

"Laat je door deze twee begeleiden en je behoort gegarandeerd tot die 4%"- Tibor Olgers

Ik schrijf deze recensie niet als klant, en ik denk dat 'ie daarom extra waardevol is.

Ons bedrijf begeleidt ervaren ondernemers die hun bedrijfsprocessen verder willen verbeteren. Hierdoor zien wij niet alleen de buitenkant van het bedrijf; we zien ook elk detail van 'de achterkant'.

De cijfers, de inhoud en het allerbelangrijkste: de mensen die het bedrijf runnen.

In het kleine jaar dat ik John en Jeanet heb mogen ondersteunen (en hun hele bedrijf van binnen en buiten heb gezien) zijn een aantal zaken opgevallen:

1. Ze zijn een van de weinige business coaches die zichzelf continu ontwikkelen. Niet alleen op het gebied van marketing en sales zoals veel van hun concurrenten die vooral bezig zijn met het binnenharken van klanten, maar werkelijk op het gebied van strategie, innovatie en bedrijfsprocessen. Daar investeren John en Jeanet continu tijd, geld en energie in. Zodat ze hun klanten beter kunnen bedienen.

Er hebben afgelopen jaren heel wat 'business coaches' bij ons intakes gedaan, geen enkele is op het gebied van inhoudelijke kennis ook maar in de buurt gekomen van John en Jeanet.

2. Wij hebben John en Jeanet (tevergeefs) proberen af te remmen in de hoeveelheid tijd die ze in hun klanten stoppen. Dat is namelijk buitengewoon. Ze zijn selectief in de mensen die ze begeleiden, maar degenen die ze begeleiden, krijgen werkelijk alles.

3. Voor mij de belangrijkste reden om (ongevraagd) deze review te schrijven: Een van de redenen waarom ik mijn eigen bedrijf zo'n 10 jaar geleden ben begonnen is omdat ik me mateloos irriteerde aan de vloedgolf van zelfbenoemde businesscoaches in Nederland.

Allemaal hetzelfde stramien: "Bouw een funnel, verhoog je prijzen en ga in je kracht staan!". En voor dat advies mensen de hoofdprijs laten betalen. Verpakt in prachtige online luchtkastelen.

John en Jeanet zijn een verademing in die wereld. Van kennis. Van inhoud. Van integriteit. Van liefde voor hun klanten.

Slechts 4 van de 100 zzp'ers maakt ooit de sprong naar een succesvol bedrijf. Laat je door deze twee begeleiden en je behoort gegarandeerd tot die 4%.

Tibor Olgers

 • "Binnen 12 uur had ik mijn omzet doel bereikt"

  Ik kan niet anders dan 5 sterren geven. Met Jeanet heb ik giga stappen gezet. Qua mindset, gezond leven, tijd voor mezelf naast mijn bedrijf en veel acties gedaan om mijn bedrijf van de grond te krijgen. 2 e-books geschreven. Die vorm laten geven door een vormgever. VA aangenomen. 1 online training gemaakt, inclusief werkboek en video's. Trajecten verkocht waardoor ik binnen 12 uur al mijn omzetdoel had gehaald. Het kan. Op mijn manier. Af en toe was het mega oncomfortabel en dan was daar altijd weer Jeanet die mij bij de les hield.

  Wendy Marsman

 • Je leert kijken naar de zaken die voor jou echt belangrijk zijn

  Net een half jaar 1 op 1 coaching doorlopen met Jeanet, en ik ben op volle oorlogssterkte op werkelijk alle vlakken. Deze samenwerking gaf mijn onderneming niet alleen een boost, maar ook mij als persoon.

  Je wordt vanaf begin binnenstebuiten gekeerd, en leert kijken naar de zaken die voor jou echt belangrijk zijn. Dus eerst terug naar de kern, en vanuit daar opbouwen. Met structuur en in de enige juiste volgorde. Wat een houvast. Zonder deze aftrap en denk&handelswijze had ik niet gestaan waar ik nu had gestaan. Ik ben Jeanet en John daar waanzinnig dankbaar voor!

  Als je dit nu leest is daar een reden voor....ik kan alleen maar zeggen zet de volgende stap samen met Jeanet en John. Dat brengt je tot aan de sterren

  Marieke Meijs

  Marieke Meijs

 • Business Development op Slippers_bellen | Jeanet Wolf & Adrienne van den Bos


  Waar wacht je op?

  Niet op 'het juiste moment' hoop ik toch ;)

  Het feit dat je dit leest, en vermoedelijk ook in ieder geval 5x 'ja' geknikt hebt vanuit herkenning, zegt veel. 

  Laten we samen in gesprek gaan. Je zit helemaal nergens aan vast en ik ben eerlijk genoeg als BDopSlippers niet de plek is voor jou.


  Zullen we?


  Je hoeft voor nu alleen je gegevens hieronder achter te laten. Ik neem daarna binnen 2 dagen contact met je op. 

   

  • Wat voor bedrijf heb je, in welke branche zit je? Kun je een korte omschrijving geven van jouw bedrijf? Heb je mensen die voor jou werken? Zo ja, hoeveel?
  • Wat was je omzet de afgelopen 12 maanden?
  • Wat is volgens jou de meerwaarde van een Mastermind? Heb je al eens eerder in een Mastermind gezeten? Zo ja, welke?