3 redenen om vandaag nog te stoppen met stoppen | LSOB
3 redenen waarom je hierna écht nooit meer stopt met iets

3 redenen waarom je hierna écht nooit meer stopt met iets

In de vorige blog hadden we het over stoppen met stoppen en hoe dat heel veel resultaat gaat opleveren. Hoe stoppen met stoppen gaat zorgen voor wél afvallen en blijvend afvallen. Voor een inkomen verdienen en dat blijven verdienen. Voor een klantenstroom opwekken en die aanhouden.

Het voordeel van stoppen met stoppen is dat je constant in de flow blijft. Dat betekent niet dat het altijd lekker voelt om te doen wat je moet doen of dat je altijd zin hebt om door te gaan. Maar je zal wel merken dat als jij besluit om niet meer te stoppen tot jij jouw doel bereikt hebt, niet meer achterover te hangen als het even wat beter gaat, dat je ontzettend veel gedaan krijgt. Je krijgt er heel veel motivatie van en wilt vooral door blijven gaan.

Dat is ook exact wat wij merken nu wij nóg meer gefocust bezig zijn met het behalen van onze doelen. We hadden al volle focus, we hadden ook al heel duidelijk wat we wilden bereiken en welke acties we daarvoor moesten doen. Maar we hadden nog niet zulke strakke doelen dat ze ook echt een druk mee brachten.

Druk creëert actie

Toen wij onze commitments omhoog hadden gedaan. We besloten hadden dat we nog grotere doelen wilden behalen. Zorgde die druk ervoor dat we nog strikter moesten omgaan met onze tijd. Tegelijkertijd bleek dat als wij die acties ondernamen, dat wij ook véél sneller resultaat creëerden dan wij voor mogelijk hadden gehouden!

Dat is wat het stoppen met stoppen gedaan heeft met ons. Het houdt heel simpel in; we blijven doorgaan tot het bereikt is. Het houdt in; ondanks dat we een hele lange to-do lijst hebben, krijgen we het wel af! Ondanks dat we iedere dag keihard werken, hebben we iedere ochtend weer zin om uit ons bed te gaan omdat we door willen gaan met resultaat creëren!

stop met stoppen

Geen zig-zag leven meer!

Resultaat creëren en dat blijven volhouden, motiveert ons zo erg om iedere keer weer uit bed te komen dat we nooit meer verslappen. Dat is wat wij merken! Het hele zig-zaggen, wat ik voorheen écht wel had, is weg. Voorheen was ik namelijk heel erg geneigd om te denken ‘zo, dit is echt wel lekker. We hebben een bepaald aantal cliënten en dat voelt goed. We hebben het inkomen dat we willen en waarmee we goed kunnen leven en reizen. Ja tof, hier houden we het bij’.

Dat was helemaal prima, tot dat ik merkte dat als wij onszelf meer uitdagen, nog meer creëren, nog waarde bieden voor de mensen om ons heen, nog meer dingen opzetten, niet alleen onze resultaten omhoog gaan maar ook de voldoening die we eruit halen! Die is vele malen groter!

Het is veel makkelijker om non stop door te gaan. En met non stop bedoel ik niet alleen maar werken maar constant resultaat creëren. Dat is ook omdat als jij constant doorgaat, jij maar 1 keer hoeft op te starten en daarna alle energie hebt om in een rechte lijn voort te blijven gaan.

Telkens opnieuw starten

In een zig zag leven krijg je namelijk dat je constant opnieuw moet starten. Je krijgt iedere keer weer dat punt. Stel jij besluit om bijvoorbeeld af te vallen. Je wordt wat losser met je voeding, dan moet je wéér jezelf ertoe zetten om op dieet te gaan. Als jij een week je trainingen niet voortgezet hebt, merk je dat heel veel moeilijker is om je training weer op te pakken. Moeilijker dan als je gewoon iedere dag een vaste tijd gaat sporten. Omdat je dat nou eenmaal doet.

De daadwerkelijke voordelen

Stoppen met stoppen zorgt voor zoveel flow in je leven en voor zoveel sneller resultaat dat je aan alles zult merken dat je echt niet meer terug wilt naar dat zig zag leven. Je hebt dan eenmaal ervaren wat rechtlijnig resultaat creëren met je doet.

Dus daarom zeker mijn advies; zorg voor een rechte lijn, zorg voor een keiharde start actie en zorg ervoor dat je die vervolgens voort blijven zetten zonder nog weer terug te zakken in je comfortabele zone.

Want dat is uiteindelijk wat ontzettend fijn gaat voelen en heel veel resultaat gaat creëren. Al met al kost het je veel minder energie dan altijd maar weer opnieuw moeten beginnen, altijd jezelf weer op moeten peppen!

Stop met stoppen en je zult nooit meer hoeven beginnen. Stop met stoppen en je zult keihard resultaat gaan boeken, ongeacht wat jouw doelen zijn.

Over de schrijver
John is de drijvende kracht achter de schermen van Lifestyle of Business. Je kunt hem zien als een gedetailleerde, leergierige en slimme ondernemer die strategisch en doelgericht, maar ook luchtig te werk gaat. Hij werkt vooral met ondernemers die meer ‘in het bedrijf’ willen werken dan ‘aan’. Vakmannen of -vrouwen die willen groeien. John legt moeilijke dingen uit op een makkelijke manier. Hij denkt mee met jouw online marketing en helpt bij het zetten van de nodige stappen in het ondernemerschap. Meekijken en de juiste statistieke bijhouden.
Reactie plaatsen

Phoenix WebsitePhoenix Website