Persoonlijke groei en ontwikkeling | Ondernemers Groei Mindset | LSOB
arrow_drop_up arrow_drop_down

Persoonlijke groei en Ontwikkeling met de Lifestyle Of Business Ondernemers Groei Mindset modules

Persoonlijke groei en Ontwikkeling met de Lifestyle Of Business Ondernemers Groei Mindset_1_John en Jeanet

Elke ondernemer, vakman en doener wil het beste uit zichzelf halen en constant blijven groeien. Persoonlijke ontwikkeling is dan ook de basis van een gelukkig en succesvol businessleven. Daar kun je best wat hulp bij gebruiken. Ontwikkel daarom samen met L ifestyle of Business een Ondernemers Groei Mindset voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Persoonlijke groei en Ontwikkeling met de Lifestyle Of Business Ondernemers Groei Mindset_2_John en Jeanet

€ 490,-

€ 0,-

Ontwikkel de Ondernemers Groei Mindset

Samen met LSOB ontdek je wat nodig is om jouw bedrijf te laten groeien en je leert van andere succesvolle ondernemers binnen de University. Wanneer je kiest voor de Ondernemers Groei Mindset krijg je toegang tot onder andere de volgende modules en leermaterialen:


 • Video's en documentaires 
 • Podcasts en audiobooks
 • Boek samenvattingen
 • Boek samenvattingen in audio versie
 • Uitgebreide expert content
 • Ondernemersplatform
 • Content database
 • Persoonlijke Q&A sessies


Daarnaast maken leden van de Ondernemers Groei Mindset deel uit van de LSOB University. Deze ondernemersgroep bestaat uit tientallen snoeigemotiveerde aanpakkers die elkaar helpen en adviseren om als bedrijf, maar ook als persoon te groeien. Dagelijks worden er problemen getackeld, tips gegeven, kennis gedeeld en vragen beantwoord.

 • Persoonlijke groei en Ontwikkeling met de Lifestyle Of Business Ondernemers Groei Mindset_3_John en Jeanet

  Wat is Lifestyle of Business?

  De Ondernemers Groei Mindset is onderdeel van Lifestyle of Business, opgezet door de succesvolle ondernemers John en Jeanet. Samen met ondernemers en experts uit verschillende industrieën ondersteunt, adviseert en activeert het LSOB-team bij de stap van vakman tot leider. Het ontwikkelen van de juiste mindset doe je samen. Benieuwd naar alle gezichten achter Lifestyle of Business? 

  Start direct met de Ondernemers Groei Mindset modules

  Je staat er dus niet alleen voor. Tientallen experts en ondernemers binnen het Ondernemers Groei Mindset lidmaatschap staan klaar om samen te groeien van vakman naar leider. Kies het Ondernemers Groei Mindset-traject voor een jaar en je ontvangt twee maanden helemaal gratis. Liever eerst kijken of het bevalt? Probeer het Ondernemers Groei Mindset proefpakket voor 7 dagen.


  Na aanmelding krijg je direct toegang + een korte uitleg video hoe het werkt. Je kunt gelijk aan de slag.

  Je hoeft trouwens geen betaalgegevens achter te laten en zit daarmee dus nergens aan vast.